Přejít na výpis diskuzí
Guild Wars 2 beta zvládá questy a obtížnost na jedničku
5.5.2012 | Karel Drda
450 příspěvků
-
Tak začal bych dvouma obdelníčkama mezi kterýma lítá kolečko ... to tady určitě ještě nebylo.
-
Tak a teď si všichni sedněme a vymyslíme skvělou awesome totálně nejlepší onlinovku, pořádné mmorpg, o kterém nikdo nebude moci říct, že je to kopie něčeho jiného, co už tu bylo...hm? to by šlo ne? tak povídejte....nějaký nápad, prosím kdokoliv
-
Haha. Můžu za to, že se ze strategie kterou skoro nikdo neznal stal megahit? *1*
-
Sem si přečetl to méno a řekla sem si další flame ... *1* a on ne.
-
Tak TES MMO bude určitě wowkiller to už dnes ví každý. A udělají pro něho hodnocení 11/10.
-
Jejich úspěch je v několik věcech. Zezačátku si udělali jméno, mají výborný marketing, hry co dělají sou bez bugů a dost vyvážené, a lidi co tam dělali ze začátku tak věděli co dělají.
Podle mě taky to že GW a GW2 sou dobré díky tomu že arenanet založili lidi co dělali pro blizzard taže mají zkušenost jak dělat dobré hry. -
Pro mě byl nejlepší zážitek to, že člověk může někam přiběhnout a prostě se zapojit. Žádný kill stealing, žádný "pls share quest", prostě začít mlátit nebo oživovat lidi nebo prostě někomu pomoct.
Tenhle způsob hry mi vyhovuje a i když jsem ho praktikoval i ve WoW, tady skutečně funguj. -
Jo proto sem v EVE skoro nebojoval ... měla podle mě dost nudný soubojový systém. Ale ta ekonomika kde člověk mohl kupovat, prodávat vyrábět byla mnohem lepší naž je tady a proto, jakožto industrialista, si myslím že eve byla lepší. GW2 má určitě lepší souboje.
A taky samozřejmě nostalgie ... EVE a UO sou moje první dvě MMO ty už nic nepřekoná *2* -
Už len to, že wow stále hrajú milióny ľudí a to, že x herných spoločností produkujúcich mmorpg viac menej kopíruje jeho herné princípy vypovedá o tom, že kvalita tam asi stále bude.
-
No musim rict ze je to mnohem zabevnejsi nez treba TERA. Jen by tam mohli pridat i trosku vic normalnich questu, prijde mi to jak warhammer a to se mi teda moc nelibilo ;).
JInak zmena zbrani a pocet skillu podle me bude akorat v poho.
Jeste aby to vyladili a bude to kazdopadne skvele pokracovani. Revoluce to ale rozhodne nebude ;). -
"kdo stojí na místě tak chcípá jak na běžícím pásu"
Veď to je rovnako aj v eve, prečo ti to vadí? *15* -
Já jsem v tvém příspěvku viděl souvislost mezi zázrakem a zábavou. V dnešní době když někdo napíše o MMO že žádný zázrak se nekoná, tak už to tak nějak automaticky chápu že si o hře myslí že to úplná kravina a nemůže nikoho normálního bavit. Protože když někdo udělá kvalitní MMO s něčím svěžím, které je zábavné tak je to rovno zázraku.
Když někoho hra baví a myslí si o ní, že je to zázrak na poli současných MMO, tak to podle tebe znamená co?
Jestli jsem se tě nějak dotkl, tak se ti omlouvám. -
Ok, taky rad koukam na Fringe, ale nehraju si na to, ze jsem z alternativni dimenze.
-
JJ žádnž zázrak se nekoná ... kdo čekal zázraky, nebo úžasnou revoluci která spláchne všechny ostatní hry do kanálu tak teď nadává. Kdo čekal další kopii her minulých je přijemně překvapený a víkend si užil jako třeba já. ( Až na to že tam zase nedali asury *16* )
Ty hraješ jenom hry co sou zázračné? To už si asi dlouho nic nehrál co? -
Přesně tak, jak jsi to napsal, chápu většinu hráčů WOWka i já... A neříkám, že je to špatně.
Jen si myslím, že kvalita v žánru MMORPG je v posledních letech někde jinde (povolaní, ať si dosadí konkrétní jména). -
Úplne bez problémov. Je to výborný operačný systém a som s ním úplne spokojný.
-
Přítom blizz kopíruje už od počátku Warcrafta :) Jako ja jim to neberu meli dobre produkty. Ale jejich uspech je z vetsi casti postaven na tvorbe jinych.
-
No a? Gold farmer bude spokoný, keď nafarmí zlato - je to pre neho dobrá hra. A keď chce niekto vypnúť mozog a len sa hrať, je to jeho vec. Milióny ľudí pracujú duševne 8h denne a keď prídu domov, chcú len vypnúť a relaxovať.
-
Jo ale wow dělá blizz a cokoliv co udělal blizz je svaté to nevíš?
-
Opravdu bez problemu?