Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Tak začal bych dvouma obdelníčkama mezi kterýma lítá kolečko ... to tady určitě ještě nebylo.
  • Tak a teď si všichni sedněme a vymyslíme skvělou awesome totálně nejlepší onlinovku, pořádné mmorpg, o kterém nikdo nebude moci říct, že je to kopie něčeho jiného, co už tu bylo...hm? to by šlo ne? tak povídejte....nějaký nápad, prosím kdokoliv
  • Haha. Můžu za to, že se ze strategie kterou skoro nikdo neznal stal megahit? *1*
  • walltar
    Sem si přečetl to méno a řekla sem si další flame ... *1* a on ne.
  • walltar
    Tak TES MMO bude určitě wowkiller to už dnes ví každý. A udělají pro něho hodnocení 11/10.
  • walltar
    Jejich úspěch je v několik věcech. Zezačátku si udělali jméno, mají výborný marketing, hry co dělají sou bez bugů a dost vyvážené, a lidi co tam dělali ze začátku tak věděli co dělají.

Podle mě taky to že GW a GW2 sou dobré díky tomu že arenanet založili lidi co dělali pro blizzard taže mají zkušenost jak dělat dobré hry.
  • Pro mě byl nejlepší zážitek to, že člověk může někam přiběhnout a prostě se zapojit. Žádný kill stealing, žádný "pls share quest", prostě začít mlátit nebo oživovat lidi nebo prostě někomu pomoct.
    Tenhle způsob hry mi vyhovuje a i když jsem ho praktikoval i ve WoW, tady skutečně funguj.
  • walltar
    Jo proto sem v EVE skoro nebojoval ... měla podle mě dost nudný soubojový systém. Ale ta ekonomika kde člověk mohl kupovat, prodávat vyrábět byla mnohem lepší naž je tady a proto, jakožto industrialista, si myslím že eve byla lepší. GW2 má určitě lepší souboje.

A taky samozřejmě nostalgie ... EVE a UO sou moje první dvě MMO ty už nic nepřekoná *2*
  • Už len to, že wow stále hrajú milióny ľudí a to, že x herných spoločností produkujúcich mmorpg viac menej kopíruje jeho herné princípy vypovedá o tom, že kvalita tam asi stále bude.
  • No musim rict ze je to mnohem zabevnejsi nez treba TERA. Jen by tam mohli pridat i trosku vic normalnich questu, prijde mi to jak warhammer a to se mi teda moc nelibilo ;).
    JInak zmena zbrani a pocet skillu podle me bude akorat v poho.
    Jeste aby to vyladili a bude to kazdopadne skvele pokracovani. Revoluce to ale rozhodne nebude ;).
  • "kdo stojí na místě tak chcípá jak na běžícím pásu"

Veď to je rovnako aj v eve, prečo ti to vadí? *15*
  • MrSanta
    Já jsem v tvém příspěvku viděl souvislost mezi zázrakem a zábavou. V dnešní době když někdo napíše o MMO že žádný zázrak se nekoná, tak už to tak nějak automaticky chápu že si o hře myslí že to úplná kravina a nemůže nikoho normálního bavit. Protože když někdo udělá kvalitní MMO s něčím svěžím, které je zábavné tak je to rovno zázraku.
    Když někoho hra baví a myslí si o ní, že je to zázrak na poli současných MMO, tak to podle tebe znamená co?
    Jestli jsem se tě nějak dotkl, tak se ti omlouvám.
  • Ok, taky rad koukam na Fringe, ale nehraju si na to, ze jsem z alternativni dimenze.
  • walltar
    JJ žádnž zázrak se nekoná ... kdo čekal zázraky, nebo úžasnou revoluci která spláchne všechny ostatní hry do kanálu tak teď nadává. Kdo čekal další kopii her minulých je přijemně překvapený a víkend si užil jako třeba já. ( Až na to že tam zase nedali asury *16* )

Ty hraješ jenom hry co sou zázračné? To už si asi dlouho nic nehrál co?
  • Trol.diskuzni
    Přesně tak, jak jsi to napsal, chápu většinu hráčů WOWka i já... A neříkám, že je to špatně.

Jen si myslím, že kvalita v žánru MMORPG je v posledních letech někde jinde (povolaní, ať si dosadí konkrétní jména).
  • Úplne bez problémov. Je to výborný operačný systém a som s ním úplne spokojný.
  • Přítom blizz kopíruje už od počátku Warcrafta :) Jako ja jim to neberu meli dobre produkty. Ale jejich uspech je z vetsi casti postaven na tvorbe jinych.
  • No a? Gold farmer bude spokoný, keď nafarmí zlato - je to pre neho dobrá hra. A keď chce niekto vypnúť mozog a len sa hrať, je to jeho vec. Milióny ľudí pracujú duševne 8h denne a keď prídu domov, chcú len vypnúť a relaxovať.
  • walltar
    Jo ale wow dělá blizz a cokoliv co udělal blizz je svaté to nevíš?
  • Opravdu bez problemu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit