Přejít na výpis diskuzí
Guild Wars 2 beta zvládá questy a obtížnost na jedničku
5.5.2012 | Karel Drda
450 příspěvků
-
nestal vyvoj 300mil ?:) nejsem si jisty, tak se ptam... mam dojem ze jsem prave nekde cetl toto cislo
-
Nezapomeň, že platí velký procenta Lucasovi za SW licenci. Nepamatuju si přesně kolik, ale je to v řádu desítek procent.
-
Tvá logika je chybná.
-
Jestli se SW:TOR zaplatí, tak to rozhodně nebude v dohledné době... Spíš bych řekl, že na tom kolem dokola nic moc nevydělají, pokud nezačnou nějak extrémně ždímat z mikroplateb.
-
Jo.
Původně ten měsíc byl jen pro ty, co měli aspoň jednu postavu na lvl 50, ale nějací lidi si stěžovali, že mají víc postav třeba kolem lvl 30 atd.
Tak je EA vyslyšeli a předefinovali podmínky, že ti stačí pár postav na nižších levelech. Čas na vyplnění těch podmínek byl do 22.4., takže předpokládám, že ten měsíc zadaru už běží.
Kdyžtak se to dá samozřejmě všechno zpětně vyhledat na internetu. -
Keďže posledné DLC do WoW sa volá DiabloIII, tomuto skúsim dať šancu. GW2 má prefíkaný PR, obrázok zo súbojov radšej nedali, aby som sa nepovracal z ohňostroja? Uvidíme ...
-
Mesíc stoji myslím okolo 15dolarů takže 22.5 mil mesíčně.
Jede to ty 3 měsíce takže 67.5 mil + tak 52 dolru za hru to je 78mil = rekneme neco kolem tech 145mil. Vývoj stál 200mil.
Ted od toho odečíst kolik už museli dát za provoz servrů a vseho ostatního a maj z toho o sakra mín, nehodlám si ani tipnout kolik to může být.
Takže kecás naproste kraviny o tom, že už by se jim to vrátilo. -
To Ringwraith:
To jako fakt? -
Jak píše sankuri. V tomto případě nejde o onen standardní měsíc zadara.
EA dali všem hráčům SWtOR, kteří mají aktivní account a vyexpili aspoň jednu postavu na lvl 50, nebo víc na nižší levely, měsíc hraní zadara.
A všem, co měli neaktivní account ho reaktivovali a dali 7 dní zadara, aby si mohli vyzkoušet patch 1.2. -
Tam neslo o prvni mesic zdarma:-)
-
jo hlavne o tech mmo vis uplne vsechno za takovou smesnou dobu, ty se prosimte k zadnemu mmo uz nevyjadruj, dik
-
Ono je právě smutné, že ta nová mmorpgčka jsou jen kopie špatné kopie...
(čest výjimkám, zejména TES MMO, které má desítkové hodnocení zarezervováno již nyní.) -
První měsíc zdarma je naprosto běžná praktika. Skoro všechny placený mmóčka to měli.
-
Jindřichu, kamaráde, vysvětli mi, proč sis vybral zrovna dvě skoro-nejvíc fail mmorpgčka posledních let?! *8*
-
vsechny tyhle fantasy MMORPG jsou stejny... *6* 20 hodin v Aionu a pul hoiny ve WoWku mi stacilo *6* *6* *6*
-
Ti kteří píšou o každé MMO,že je kopie WoW...tak se zamyslete nad sebou.Protože WoW je taky jen kopie starších MMO titulů a vykrádačka z jiných her/knih :D.Akorát,že WoW mělo největší úspěch to je vše.Ale je to taky jen kopie :-)
-
Pravda se vyjeví v pondělí, kdy John Ratatouille oznámí na konfereci s shareholdery výsledky hospodaření EA za poslední kvartál. Měly by tam padnou i momentální čísla hráčů SWtOR.
Někteří zlý jazyci tvrdí, že EA dali hráčům měsíc zadarmo, aby to číslo bylo větší. Ale určitě je to jen náhoda. -
Tor se už dávno zaplatil. si to zpočítej 300x1500000(první 3 měsíce okolo 2 mil.+ koupení hry) už jen vydělávají.
-
Ach a ty jsi jeden z těch polobohu, naprosto oproštěň od jakýchkoliv marketingových praktik.
-
Celkem už mě nebaví, jak se v každé informaci o jakékoliv onlinové hře vynoří spousta znalců a kritiků, kteří napevno vědí, jak ta hra dopadne :)
Tak to udělám jednodušš, buď se mi to můžeš líbit, nebo ne...a líbí, takže není co řešit :)
A modlím se za svět, ve kterém nebude první věta "klon wow" a "tohle wow nikdy nesesadí"....koho to zajímá vůbec?