Přejít na výpis diskuzí
Guild Wars 2 beta zvládá questy a obtížnost na jedničku
5.5.2012 | Karel Drda
450 příspěvků
-
škoda, že jsem přišel o den hraní v betě, jinak s PvE jsem nadšený, jestli to sesadí nebo ne WoW je mi u prdele, stejně už teď je mrtvé, hlavně že já budu mít MMO, které mě bude bavit.
Ke strukturovanému pvp jsem se nedostal, možná příště. WvsWvsW byla docela zábava, no nevím jestli mě udrží dlouhodobě -
Hateri ti toho napovidaj.
-
Že by nemohla sesadit SWTOR ?
Dyt TOR má kolem 1.5 mil hráčů ? :D A přitom vyvoj stal neuveritelny prachy.
Vsadim se s tebou, že GW2 ho překoná během 2měsíců neli hned. -
Mimo mne jde většina současné české hudby (snad Mig 21 za něco stojí), ale tak já tam šel kvůli lidem...
-
Podle tvého moudrého úsudku když někoho hra baví, tak podlehl hypu a když ne, tak nepodlehl? Protože z tvého příspěvku to tak působí.
-
Mno jo, Majáles... To jde mimo mě. *3*
-
Včera byl v Praze Majáles a pak ještě jedna akce *3*...
-
Je nejhranější, protože lidé se vesměs chovají jako ovčí stádo a tedy hrají to, co má největší reklamu a kde je nejvíce lidí... Těch, kteří ocení opravdovou kvalitu, je bohužel velmi málo.
-
nikdo nikdy nerikal, ze sesadi wow z trunu, ale narozdil od wowka je to konecne zabavna hra ve ktere si clovek muze uzit pvp :)
-
Proto je tech-demo nejhranější mmorpg.
-
Žádný zázrak se nekoná, jak jsem pochopil z reakcí na jiných fórech. Kdo nepodlehl hypu to mohl očekávat.
-
AAAAHHHH už je to tady. Tak jako jednička sesadí WoW z trůnu a zrujnuje Tor a všechny ostatní MMO.
Teď seriozně......hrál jsem to a můj dojem je ten že po počátečním WOW efektu hra rychle zapadne mezi ostatní MMO a přestane být o ní zájem. Rozhodně si nemyslím že by mohla nějak ohrozit WOW(a to i přes odchod hráčů a příliv Pand) nebo mnoha milovaný/nenáviděný TOR. -
Ne, WOW bylo jen tech-demo, na kterém si vývojáři ověřili, jak opravdové MMORPG rozhodně nedělat... *3*
-
Ten byl hodne slaby:-)
-
To je to DLC do Wow ?
-
Anet nevydal oficialni datum, stale "az to bude hotove"
-
Myslel jsem, že to bydliště je pravdivé a to jméno má být nějaký umělecký pseudonym... Asi tak jako Karel Vojtíšek. *2*
Edit: A Jindřich taky není z Práglu? -
Oficiální informace nejsou.
Osobně bych řekl čím později v tomto roce tím líp, protože budou moct víc vychytat bugy a přidat obsah na žádosti komunity z testů. -
Snad sis nemyslel, že mám v profilu pravdivé údaje a jmenuju se po posledním císaři Rakouska-Uherska? To je pouhý pseudonym. *1*
Ale radši už nespamujme. *3*
Edit jako odpověď: Za adresu jsem při vyplňování zvolil Prahu na počest Jindry.velikého, který tam Prahu má taky. *15*
Edit jako odpověď 2: To nevím. -
Kedy majú hru vydať ? Niekde sa píše máj (květen), inde zase september (září) .