Přejít na výpis diskuzí
Guild Wars 2 beta zvládá questy a obtížnost na jedničku
5.5.2012 | Karel Drda
450 příspěvků
-
Já sem pirát mě drm nevadí. *1*
-
Když už, tak sis mohl odvodit tohle: Kdo nepodlehl hypu neočekával žádný zázraky. Žádnou souvislost mezi hypem a zábavou nezminuji, takže pro příště pokud budeš chtít věcně argumentovat, nevkládej cizí slova jiným do úst.
-
Je to výborný operační systém pokud chceš bez problémů hrát všechny hry.
-
Já bych si právě dovolil zapochybovat, jestli se mezi těmi gold farmery a casual hráči najdou i tací, co doopravdy zapnou mozek a zamyslí se nad tím, proč tu hru vlastně hrají...
-
Pochybujem, že by cieľom blizzardu (alebo kohokoľvek iného) bolo vytvoriť hru, s ktorej hráčmi by si ty našiel spoločnú nôtu. 10m ľudí si myslí, že je to hra dosť dobrá na to, aby pri nej trávili čas a to je dôležité.
-
Já pořád nechpápu lidi kteří od každého nového MMO čekají zázrak ... to je jak když před každýma voblama si lidi myslí že potom co zvolí ty svoje tak už bude líp. GW2 určitě není žádný zázrak, není to žádné úžasná revoluce která všechny posadí na zadek. Je to prostě hra která toho dost zlepšila a docela dobře funguje už v betě. Já sem se v betě bavil líp než ve všech ostatních MMO co sem zkusil ( kromě UO a EVE samozřejmě ) hlavní co mě dostalo byli souboje u kterých kdo stojí na místě tak chcípá jak na běžícím pásu, absence toho že musím napřed běžet k nějakému NPC aby mě dalo qest; potom přes půl mapy za questem a zase zpátky z NPC pro další; a celkem živý svět ( http://www.youtube.com/watch?v=6CyqGJHTjes ) Kdy se i NPC chovají celkem zajímavě.
-
S Warcraftem to nema moc docineni rekl bych. 1/2 tech lidi Warcraft nikdy nevidela a 3/4 neznaj ani lore. Jen se stalo popularni diky sve pristupnosti.
-
Mno, vzhledem k tomu, že jedu na jednu instalaci Win7 už téměř 3 roky bez znatelného poklesu výkonnosti, jsem rozhodně spokojený - poprvé...
(FO Windows XP, už nikdy více) -
Neviem koľko ľudí presne wow hraje (čítal som, že má viac ako 10m aktívnych kont) ale viem, že je mi jedno či sú to aziati, černosi či belosi. Ako môže na warcrafte parazitovať, keďže je to značka blizzardu, to mi nie je celkom jasné.
-
I ty vtipálku!
-
wowko uz davno nehraje 10mil lidi ale asi tak 7 mil a z toho je pulka asiatu a nebejt toho ze wowko parazituje na wacraftu tak by ji nikdo nehral
-
Jejdamane... Já fakt nechápu, jak tady někdo může posuzovat kvalitu hry podle toho, kolik to hraje lidí. Na světě prostě existuje 10 miliónů lidí, se kterými bych společnou notu asi nenašel, to je vše, oč kráčí. *7*
Pokud bereš WOW jako marketingový produkt, pak tedy uspěl... Pokud jej bereš jako hru, tak bych ho skutečně v posledních letech zařadil do pomyslné kolonky "fail". -
A je to výborný operačný systém.
-
wtf, sis vytvořil a podsunul mi nějaký argumenty a pak z nich vycházíš jako víťez? Seriously?
Byl můj moudrý úsudek že když někoho hra baví tak podlehyl hypu a když ne, tak nepodlehl? Opravdu? Co ještě si z mého příspěvku dokážeš vycucat z prstu povídej, přeháněj... -
Windows taky používá nejvíc lidí....
-
Náhodou Aion mohl být hodně drsnej, ale NCSoft West ho potopil se zdá. Snad se mu daří aspoň jako F2P.
A v Koreji je pořád extrémně hranej. -
Jasne, to wowko je taký fail, až to hraje iba 10+mil ľudí. *15*
-
nemate radi drm?
http://www.defectivebydesign.org/dayagainstdrm -
Na to nepotrebujes byt polobuh, staci pouzivat mozek.
-
Marketingově tedy velmi chytře vymyšleno... Ale jako ruku na srdce - kdyby jim to házelo horentní sumy, tak by se s tím rozhodně neobtěžovali, neboť by onen efekt "sněhové koule" vznikal zcela samovolně.