Přejít na výpis diskuzí
Guild Wars 2 beta zvládá questy a obtížnost na jedničku
5.5.2012 | Karel Drda
450 příspěvků
-
Mazej si zpatky na Twinstar a neoxiduj tu *16* uz aby vyslo diablo
-
Píšu píšu píšu. Čekuj výše.
-
ocividne o te hre vis hodne :)
-
Tak už je to tady. GW2 jsem si impulzivně koupil těsně před testem, kterej jsem si pak moc užil. Přemýšlel jsem jak bych svou zkušenost tady na Games.cz psal, ale nakonec se prostě pokusím vyložit, co mám na srdci. Jo a je to prostě můj názor, tak to tak prosím berte.
Revoluce? Ne, to ne, ale je to velmi dobře promyšlená evoluce v tom, jak upravit některé MMO mechanisny a udělat je přívětivější pro určité skupiny hráčů.
Svět? Města? Postavy? Svět a města jsou opravdu velmi působivé a působí spíše jako z propracovaného singleplayer RPG. Hráčské postavy jsou také detailní a velmi pěkně vypadají.
Boj? Osobně se mi líbí ten v TEře více, ale to je o preferenci. Nejlepší by bylo vzít to dobré z boje TERy a GW2 a dát to dohromady v super mix. (O něco podobného se pokouší Blade and Soul.) Jinak ten v GW2 funguje velmi dobře a různé zbraně a skilly skutečně poskytují slibovanou variabilitu.
Bossové a scaling? Ať už jsem dělal cokoliv, tak mi přišlo kolem deseti lidí jako optimální počet. Zvláště bosové se při více lidech mění v obrovský clusterfuck a chaos. Do těch deseti lidí skutečně mohou vyniknout jednotliví účastníci boje a jejich skilly. Tím pádem se opravdu těším na dungeony, které mají být pro 5 lidí.
(budu pokračovat, kdyžtak reagujte až to dopíšu) -
Dalsi zaslepeny trollfanboy wowka... *6*
-
Ja uz napsal pred nejakou dobou jeste pred betou obsahly clanek, nicmene nejak nemam chut delat opravy s tim co vim ted. Btw a co ty libilo se ti to?:-)
-
Dalsi kopie Wowka. Dekuji ne *6*
-
uz se tesim bude to parada hlavne to chce velkou ceskou guildu :-) at je zabava.
-
Tak to podstatné napiš sám... *3*
-
Mno zase clanek ze ktereho se neznaly hrac nedozvi vubec nic podstateno, ale aspon neco...