Přejít na výpis diskuzí
Guild Wars 2 beta zvládá questy a obtížnost na jedničku
5.5.2012 | Karel Drda
450 příspěvků
-
Milop33 - klidnil bych ten orgasmus.
Hra je velmi dobrá, ale "živoucí svět" je maximálně hodně dobře fungující iluze. Srdíčkové questy plníš sám a počkají na tebe jak dlouho budeš chtít, a dynamické eventy se po určité době začnou opakovat.
Takže jo, když si to celé proběhneš jen jednou a nikde se moc nezdržíš, tak ti to skutečně může přijít, že se pořád něco mění.
Ale počkej někde dýl a už zase začne Flame Legion útočit na zásobník Ascalonských duchů a když to neubráníte, tak ty duchy zase budete muset vybít atd. -
-
Tak jasně, že se tak stane a pak se stane znovu. Úplná revoluce reálného světa se nekoná, ale alespoň se autoři oprostili od toho stereotypu, který musíme trpět několik let. SWTOR to okořenil cutscénou a namluvenými dialogy tvé postavy, npc a výběrem odpovědí ala Mass Effect. Tady se s tebou nikdo nebaví, buď se zapojíš nebo budeš sledovat z dálky, nikdo na tebe čekat nebude.
Ad. orgasmus : zkus si představit fakt, že člověk se na něco těší, už nějaký ten rok a když má tu možnost zkusit rozdělaný produkt, s takovou tou zdravou skepsí a ono to nakonec vyzní hodně pozitivně... Pak se prosím nediv, že mezi kritickými řádky se také objeví jeden hodně antikritický. Můžeš tomu říkat orgasmus, já tomu říkám osobní úleva, že to je opravdu to, o čem se už delší dobu v kuloárech mluví. -
no to mas sice pravdu, ale proad je to lepsi nez v jakekoli jine hre, navic kdyby tam meli byt porad nove a nove dynamicke eventy, ktere si jeste nezazil tak tu hru asi nikdy nevydaji, zaroven ty eventy musi i castej opakovat aby si je uzili i ostatni hraci
-
-
No to je mi jasné.
Jen chci, aby o hře neměl někdo přehnané iluze. Pak by se mohl zklamat.
-
-
-
Je skvělé, když lidi jako sankuri můžou spoustě lidem dopomoci k vyzkoušení podle mě velmi dobré online sérii... Jen je škoda, že za podobnou snahu si to takový Ringwraith u TERA pěkně odskákal (přitom moc nechápu, proč). *6*
-
-
To už prosím nevytahuj. Je to smírně uzavřené.
A sám určitě můsíš nejlíp vědět, jak osobnost autora ovlivní vnímání textu... napsat něco ty, tak věřím, že tě sežerou zaživa. *3*
Teď ať tady radši vládne GW2 a TERA ať radši zůstane jen u už stávajících fanoušků, co ji znají.
A když se v budoucnu najde příležitost, tak budu tlačit třeba Blade and Soul, ArcheAge nebo Phantasy Star Online 2. *3* No, tlačit není správné slovo. Spíš jen informovat o jejich existenci. A PSO2 mě po zahrání japoské uzavřené bety vůbec nechytlo. *13* -
Protože ho neměli rádi za ty kecy v jiných diskusích. Předpokládám. Kdo seje vítr...
-
-
Jo, to je možné, pravda.
-
-
-
Jaktože nejste na Games.cz open?! *2*
-
-
Včera byl v Praze Majáles a pak ještě jedna akce *3*...
-
-
Mno jo, Majáles... To jde mimo mě. *3*
-
-
Mimo mne jde většina současné české hudby (snad Mig 21 za něco stojí), ale tak já tam šel kvůli lidem...
-
-
-
Moc daleko.
-
-
Vždyť jsi z Práglu, ne? *1*
-
-
Snad sis nemyslel, že mám v profilu pravdivé údaje a jmenuju se po posledním císaři Rakouska-Uherska? To je pouhý pseudonym. *1*
Ale radši už nespamujme. *3*
Edit jako odpověď: Za adresu jsem při vyplňování zvolil Prahu na počest Jindry.velikého, který tam Prahu má taky. *15*
Edit jako odpověď 2: To nevím. -
-
Myslel jsem, že to bydliště je pravdivé a to jméno má být nějaký umělecký pseudonym... Asi tak jako Karel Vojtíšek. *2*
Edit: A Jindřich taky není z Práglu?
-
-
-
-
-
Kedy majú hru vydať ? Niekde sa píše máj (květen), inde zase september (září) .
-
-
ale aspoň už písali že to bude v tomto roku
-
Anet nevydal oficialni datum, stale "az to bude hotove"
-
Oficiální informace nejsou.
Osobně bych řekl čím později v tomto roce tím líp, protože budou moct víc vychytat bugy a přidat obsah na žádosti komunity z testů.
-
-
Jak funguje u tohoto MMORPG model placení? Jako u GW1, nebo už zavedli měsiční poplatky?
-
-
Jako GW1 s tím, že máš cash shop, kde se prodávavá pár blbostí, co buď změní jak vypadáš nebo ti dají nějakou nepatrnou výhodu.
V podstatě to ani není cash shop, ale spíše dobrovolné dotace ArenaNetu za které dostaneš nějakou pitomůstku. -
-
Je zde nebezpečná koncetrace fanbiosmu, která může neblaze ovlivnit a zkreslit skutečný obraz hry. Emocionální zaujatost je ale očekávatelná po jednom z rekodních hypů(zdroj MMORPG.com) a nominální pre-order částce, která se mohla vyšplhat až ke 4 tisícům korun.
-
-
Jako u GW1 ... koupíš hru hraješ + je tam itemshop ale nic moc v něm není .. a všechno co v něm je se dá koupit za zlato ze hry.
-
-
Jinak kdo ještě nemá chuť si to zahrát tak http://www.youtube.com/watch?v=_EF5wsoQdpk .... Charrská fabrika na hamburgery ala stronghold. *1*
-
-
K to,u není co dodat jen snad *1* *1* *1*
-
Nedostupné...
-
-
Tak to snad pojede teď ...
-
-
-
Kdy bude článek k Replayi?!
-
-
Zvon?
-
-
2Alis-Co je to za argument? Chtel vedet ktera MMORPG je peknejsi a ja mu postnul 9 let !!!!! starou hru,ktera vypada lepe nez 99% vsech novych MMORPG.
http://www.youtube.com/watch?v=c_UZaaig4Dw -ingame uvnitr stanic
http://www.youtube.com/watch?v=ovYXVYvHGIs -ingame ve vesmiru
O nic jineho nez grafiku neslo -
-
Asi taký argument, že v podstate až na pár fandov po celom svete nikoho hry ako EVE nezaujímajú, takže to môže mať grafiku akúkoľkvek.
-
EVE má sice 9, ale engine je mladší...
-
-
Neni. Engine je stary 9 let. Mladsi ale uplne jiny je jen engine uvnitr stanic. Ve vesmiru,kde se odehrava 99% hry,je to porad stejne. Obcas jen upgraduji/meni textury.
A stejne nechapu co na tom zalezi. Hra je stara 9 let a vypada tak jak vypada. Jestli upgradovali grafiku nebo ne,to je bezpredmetne. -
-
No já si osobně myslím že Trinity byl úplně nový přepracovaný grafický engine ... protože jednu dobu jeli oba dva a nebylo to jenom o opravě textur přidali hodně efektů které tam předtím nebyli a myslím že zezačátku mel být dělaný jako DX10.
-
-
INFIDEL!!!!! Burn him! *16*
Jo máš pravdu ten součastný engine je z roku 2007 a to chození ve stanicích je ještě o dost novější.
-
-
-
To je to DLC do Wow ?
-
-
Ne, WOW bylo jen tech-demo, na kterém si vývojáři ověřili, jak opravdové MMORPG rozhodně nedělat... *3*
-
-
Proto je tech-demo nejhranější mmorpg.
-
-
Je nejhranější, protože lidé se vesměs chovají jako ovčí stádo a tedy hrají to, co má největší reklamu a kde je nejvíce lidí... Těch, kteří ocení opravdovou kvalitu, je bohužel velmi málo.
-
-
Ach a ty jsi jeden z těch polobohu, naprosto oproštěň od jakýchkoliv marketingových praktik.
-
-
Na to nepotrebujes byt polobuh, staci pouzivat mozek.
-
-
-
-
-
Ten byl hodne slaby:-)
-