Přejít na výpis diskuzí
Guild Wars 2 beta zvládá questy a obtížnost na jedničku
5.5.2012 | Karel Drda
450 příspěvků
-
Na kdy je naplánovaný další beta víkend? A neví někdo, zdali se dá do něj připojit, i když hru nemám zakoupenou, ale pouze jsem si koupil (na aukru za 250 Kč) vstup do bety (nevím, jestli to platí pouze na jeden beta víkend, anebo do všech ..)?
-
-
No nevím co sis to koupil ale ke hře byl klíč pomocí kterého šlo založit účet. Jinak další beta bude asi na konci tohoto měsíce vzhledem k tomu že má být jeden betavíkend měsíčně.
-
-
mno taky jsem netušil, že se dá koupit jenom access do bety, ale na aukru byl .. jinak ten první víkend jsem hrál .. takže to normálně fungovalo (alepoň při tom prvním BW)
-
-
Někdy v květnu.
Informace o své koupi si zjisti u prodávajícího.
Jinak pokud vím, tak levné přístupy do bety se dají sehnat pouze v USA v GameStopu za 5$... ale není zas tak nemožný, aby je někdo nakoupil a pak trochu dráž prodával jinde...
-
-
Určite to bude super hra.
No mňa, možno bohužiaľ obíde... pretože príchádza iný kráľ -> D3. -
-
Na D3 jsem se jako fanousek serie tesil, nicmene beta me docela zklamala a ted po betach GW2.. No az to bude nekde ve sleve tak si ho do sbirky poridim:-)
-
No já budu hrát oboje ... Nebo ono je někde zakázané lidem co hrajou GW2 hrát i Diablo?
-
-
tohle nechápu, dole pohrdáš lidmi co hrají wow a ted píšeš že budeš hrát diablo 3 a gw2?? *1*
-
-
Já nepohrdám lidma co hrají wow ... jenom je beru jako druhou skupinu jestli ten můj post tak vyzněl tak sem ho asi špatně napsal. Mě vadí že většina her je dělaná právě pro tu skupinu i když jsou tam semtam hry které si rád zahraju, a to doufám bude i diablo 3 ... ještě sem ho nehrál a ani o něm zatím skoro nic nevím takže je možné že po půl hodině zjistím že je to nehratelná blbost.
-
-
Nie. Ale čas je môj nepriateľ a na obidve hry ho nemám. :)
-
-
než výjde GW2, budeš mít D3 ohrané (nejseš-li nějaký HC hráč)
-
-
Jo to je taky pravda já s GW2 počítám někdy na podzim.
-
-
-
-
-
AAAAHHHH už je to tady. Tak jako jednička sesadí WoW z trůnu a zrujnuje Tor a všechny ostatní MMO.
Teď seriozně......hrál jsem to a můj dojem je ten že po počátečním WOW efektu hra rychle zapadne mezi ostatní MMO a přestane být o ní zájem. Rozhodně si nemyslím že by mohla nějak ohrozit WOW(a to i přes odchod hráčů a příliv Pand) nebo mnoha milovaný/nenáviděný TOR. -
-
Že by nemohla sesadit SWTOR ?
Dyt TOR má kolem 1.5 mil hráčů ? :D A přitom vyvoj stal neuveritelny prachy.
Vsadim se s tebou, že GW2 ho překoná během 2měsíců neli hned. -
-
Tor se už dávno zaplatil. si to zpočítej 300x1500000(první 3 měsíce okolo 2 mil.+ koupení hry) už jen vydělávají.
-
-
Tvá logika je chybná.
-
Mesíc stoji myslím okolo 15dolarů takže 22.5 mil mesíčně.
Jede to ty 3 měsíce takže 67.5 mil + tak 52 dolru za hru to je 78mil = rekneme neco kolem tech 145mil. Vývoj stál 200mil.
Ted od toho odečíst kolik už museli dát za provoz servrů a vseho ostatního a maj z toho o sakra mín, nehodlám si ani tipnout kolik to může být.
Takže kecás naproste kraviny o tom, že už by se jim to vrátilo. -
-
nestal vyvoj 300mil ?:) nejsem si jisty, tak se ptam... mam dojem ze jsem prave nekde cetl toto cislo
-
Nezapomeň, že platí velký procenta Lucasovi za SW licenci. Nepamatuju si přesně kolik, ale je to v řádu desítek procent.
-
Jestli se SW:TOR zaplatí, tak to rozhodně nebude v dohledné době... Spíš bych řekl, že na tom kolem dokola nic moc nevydělají, pokud nezačnou nějak extrémně ždímat z mikroplateb.
-
-
Pravda se vyjeví v pondělí, kdy John Ratatouille oznámí na konfereci s shareholdery výsledky hospodaření EA za poslední kvartál. Měly by tam padnou i momentální čísla hráčů SWtOR.
Někteří zlý jazyci tvrdí, že EA dali hráčům měsíc zadarmo, aby to číslo bylo větší. Ale určitě je to jen náhoda. -
-
První měsíc zdarma je naprosto běžná praktika. Skoro všechny placený mmóčka to měli.
-
-
Marketingově tedy velmi chytře vymyšleno... Ale jako ruku na srdce - kdyby jim to házelo horentní sumy, tak by se s tím rozhodně neobtěžovali, neboť by onen efekt "sněhové koule" vznikal zcela samovolně.
-
Jo.
Původně ten měsíc byl jen pro ty, co měli aspoň jednu postavu na lvl 50, ale nějací lidi si stěžovali, že mají víc postav třeba kolem lvl 30 atd.
Tak je EA vyslyšeli a předefinovali podmínky, že ti stačí pár postav na nižších levelech. Čas na vyplnění těch podmínek byl do 22.4., takže předpokládám, že ten měsíc zadaru už běží.
Kdyžtak se to dá samozřejmě všechno zpětně vyhledat na internetu. -
To Ringwraith:
To jako fakt? -
Jak píše sankuri. V tomto případě nejde o onen standardní měsíc zadara.
EA dali všem hráčům SWtOR, kteří mají aktivní account a vyexpili aspoň jednu postavu na lvl 50, nebo víc na nižší levely, měsíc hraní zadara.
A všem, co měli neaktivní account ho reaktivovali a dali 7 dní zadara, aby si mohli vyzkoušet patch 1.2. -
Tam neslo o prvni mesic zdarma:-)
-
-
-
-
-
nikdo nikdy nerikal, ze sesadi wow z trunu, ale narozdil od wowka je to konecne zabavna hra ve ktere si clovek muze uzit pvp :)
-
-
Žádný zázrak se nekoná, jak jsem pochopil z reakcí na jiných fórech. Kdo nepodlehl hypu to mohl očekávat.
-
-
JJ žádnž zázrak se nekoná ... kdo čekal zázraky, nebo úžasnou revoluci která spláchne všechny ostatní hry do kanálu tak teď nadává. Kdo čekal další kopii her minulých je přijemně překvapený a víkend si užil jako třeba já. ( Až na to že tam zase nedali asury *16* )
Ty hraješ jenom hry co sou zázračné? To už si asi dlouho nic nehrál co? -
Hateri ti toho napovidaj.
-
Podle tvého moudrého úsudku když někoho hra baví, tak podlehl hypu a když ne, tak nepodlehl? Protože z tvého příspěvku to tak působí.
-
-
Když už, tak sis mohl odvodit tohle: Kdo nepodlehl hypu neočekával žádný zázraky. Žádnou souvislost mezi hypem a zábavou nezminuji, takže pro příště pokud budeš chtít věcně argumentovat, nevkládej cizí slova jiným do úst.
-
-
nauč se základy výrokové logiky a bude ti jasné, že kolega postuloval správně.
-
Já jsem v tvém příspěvku viděl souvislost mezi zázrakem a zábavou. V dnešní době když někdo napíše o MMO že žádný zázrak se nekoná, tak už to tak nějak automaticky chápu že si o hře myslí že to úplná kravina a nemůže nikoho normálního bavit. Protože když někdo udělá kvalitní MMO s něčím svěžím, které je zábavné tak je to rovno zázraku.
Když někoho hra baví a myslí si o ní, že je to zázrak na poli současných MMO, tak to podle tebe znamená co?
Jestli jsem se tě nějak dotkl, tak se ti omlouvám.
-
-
wtf, sis vytvořil a podsunul mi nějaký argumenty a pak z nich vycházíš jako víťez? Seriously?
Byl můj moudrý úsudek že když někoho hra baví tak podlehyl hypu a když ne, tak nepodlehl? Opravdu? Co ještě si z mého příspěvku dokážeš vycucat z prstu povídej, přeháněj...
-
-
-
vivat GW2
jen doufám, že ho Diablo III a agresivní marketing jeho tvůrce Blizzardu nezničí, podobě jako Wotlk zabil Warhammer -
-
blbost.. warhammer zabilo EA.. btw uzij si jednu mapu s par hradama...
-
-
wowko je lepsi, ze?:D sice ma plno battlegroundu, ale vsechny krome wsg a ab stoji za prd :D
-
-
-
Ahoj. Chtěl by ses zeptat na par věci. Jak vůbec funguje ten bojový systém? Jako v nějaké bojovce typu Devil may cry nebo jinak? Jaká je grafika krajiny myslím konkrétně trávy je na zemi dost trávy nebo zase malo jako v Tere? Města jsou prý úchvatná velká je to pravda? A jak je zpracovaná celkově mapa oblasti a světa? Za odpovědi dekuji. *4* *4*
-
-
Ty bojovky sem nikdy nehrál takže nemůžu posoudit.
Trávy je všeude dost bych řekl ...
Města sou opravdu obrovské, nádherně zpracované a celkově mě dost posadili na zadek.
Mapa vypadá že bude veliká ... mezi jednotlivýma mapama se prochází buď nějakým tunelem (ale nemůžu si uvědomit jestli je tam loading screen), nebo použiješ normálni waypoint system. Mapy musím říct mě taky celkem příjemně překvapily protože sou celkem dost veliké takže já sem ty dva dny ztrávil skoro všechny v prvních lokacích pro lidi, charry a norny a pořád sem nacházel nové věci. -
-
A poslední dotaz jak jde v krajině vidět do dálky? Malo nebo daleko.
-
-
Hodně daleko mě přišlo ... dost lidí na to nadávalo že by to chtěli zkrátit aby měli lepší FPS.
-
-
-
- Bojovy system je takovy hybrid mezi fps a klasikym mmo. Vsechny (temer) skilly se daji pouzit za behu a boj je postaveny na dodgovani (kotrmelcich kdy te nezasahne na 1s zadny dmg), popisovat to do detailu by bylo asi na dlouho, nicmene funguje to perfektne:-) Je to velmi dynamicke, musis byt porad v pohybu a vedet co kdy pouzit.
- Travy je celkem dost, ale co je hlavni, kdyz pres ni prejdes (zvlast je to videt na vyssich rostlinach) tak se rozvlni ve smeru tveho pohybu, skvely efektik:-)
- Mesta jsou naprosto monumentalni, zvlast to lidske mrkej: http://www.youtube.com/watch?v=GjLmknda6_Q -
-
no nevim, ten typek zni jakoby nikdy nehral podobnou hru... ve wowu jsou taky npc, ktery tepou do kovadlin atd viz kluk, co vzal panenku svoji sestre... grafika je pekna, ale z tohohle videa fakt nemuzu rict, ze by me to nejak pohltilo. Musim koukanout na nejaky gameplay a samozrejme se domluvit s kamaradama, jestli budou chtit gw2 hrat, protoze za sebe muzu rict, ze sam bych do toho nesel.
EDIT: a zrovna trava vypada jako klasicka zelena textura aspon v tom meste -
-
No hral jsem 2 mesice wowka a pul mesice Aion a zbytek jsem vicemene zkousel.
-
-
ja myslel toho typka z videa, co postoval sankuri
-
-
Tak ve meste v parku ji maji pokosenou ze:-) Jedine video s dobrou ukazkou travy jsem nasel toto: http://www.youtube.com/watch?v=HkV5SrEBqs0
Kvalita je priserna (nataceno kamerou nekdy loni na vystave) nicmene obrazek si jiste udelas -
-
vypada to pekne, o tom zadna...
-
-
-
-
Trávy je dost, města a svět jsou velká a na bojovej systém se podívej do videí.
-
-
jsem jedinej komu prijde rezba 30-60 postavicek totalne chaoticka a neprehledna ? nudna ?
-
-
Maglajs je to pořádnej, to je fakt. V tom by se ani prase nevyznalo:)
-
Mně taky. Ale naštěstí si v GW2 budu moct zahrát i v menších počtech. Teda doufám. Osobně bych nejradši uvítal nějaký 2v2 až 5v5, protože tam se podle mýho člověk může nejvíc ukázat (resp. nestačí jenom metat aoe tam, kde stojí 50 lidí na sobě).
-
-
5v5 si urcite uzijes do sytosti:-)
-
-
Supr.)) A 2v2 bude? Nebo myslíš, že časem přidaj, pokud ještě neni? A počítám, že půjdou dělat na tyhle menší počty premady a nebudu se muset spolíhat, ke komu mě to přiřadí?
-
-
Budou tam tzv player runy, kdy si hraci budou moct zalozit vlastni areny nebo turnaje kde si nastavi mapu, pocet hracu mod, atd. pujde to udelat tak ze to bude na heslo popr jen pro zvane.
-
-
-
-
Jo taky myslím že 30-60 lidí je nuda .... kdy už někdo konečně udělá 10K vs 10K? *1*
-
Ne, nejsi. Nejlepší pařba je pěkně sám... GW1 tak bylo supr.
-
Osobne neznam lepsi zabavu nez masivni bitvy, ale 100 lidi 100 chuti:-)
-
-
Sorry, ale 100 vs. 100 stejně nakonec buď skončí jako obrovskej chaos, kde prostě pomačkáš pár tlačítek a zdechneš ty a nebo oni.
Případně nakonec stejně budeš běhat jen s menší skupinkou a potkáváš menší skupinky. Pak je to jako menší PvP, ale s tím, že celkovej výsledek nezávisí jen na tobě. Pak to může dopadnout tak, že ti buď přijde, že jsi nic pro celkové vítězství neudělal nebo že ti to ostatní po*rali.
Ale třeba to bude v GW2 lepší, uvidím až to vyzkouším. -
-
podle me neni nad to v takovy velky bitve taktizovat, tzn mit par lidi, co nenabehnou hned do stredu, ale obejdou si hlavni bitvu a sejmou ti "mekci" cile pekne zezadu :)
-
-
To je fakt, ale na bitvě tří serverů se něco takového jen těžko podaří spolehlivě zorganizovat. Možná občas to vyjde, ale většinou čekám spíš ten chaos či skupinky, co budou běhat spolu víceméně samostatně.
-
-
Tak je fakt, že ArenaNet spoustu věcí umí promyslet velmi dobře.
Třeba i velké arény mají vymyšleny tak, že tě samy nenásilně navedou k logické spolupráci s tvými spoluhráči. -
Subo: Jenze to lidi musi chtit poslouchat, kdyz je nekdo ma vest...
Ringwraith: Je fakt, ze kdyz uz je to opravdu hodne lidi, tak nejde zautocit zezadu v 5i cleny skupince, to zavani totalni vaporizaci, ale da se jit na jiny misto v mape a treba ho obsadit (ted kecam, protoze absolutne nevim, jak to v GW2 je postaveny). Ale rozhodne si myslim, ze je lepsi mit ve hre aspon tu moznost jit do poradny bitky nez abych se musel spokojit ze bud 8v8 (TOR) nebo nic. -
Samozrejme, ze to jde... v u nas temer nezname korejske RF Online slo primarne o kazdodeni bitvu tri ras... myslim, ze tady se GW inspirovalo... A dobry general nemel problem rozdelit race army na nekolik casti, bojovat na vice frontach atd... plus spojovani dvou proti tretimu atd...
-
-
-
-
shlůednul jsem to tvoje video, kde se rubalo asi 30-100 lidi v jednom screenu (presny pocet se fakt neda urcit), absolutne neni poznat kdo je kdo, kdo ke komu patri, kdo co dela. vsichni tam metaj nejaky jako kouzla na dalku, a to je vse co jsem tam videl. Nejsem hrac MMO, ale prave se snazim pochopit co v tom je. co je to kouzlo. grafiku nechme stranou, neni spatna ani skvela, proste je. ale zabava ? v tom chaosu ? co je smyslem ?
-
-
mozna kvuli chaose je to zabava, proste je tam hodne lidi je to epicke, kdyz ses v ty hre a znas to tak uz to nebude tak neprehledne a hlavne porad lepsi nez chodit treba 10v10 neustale
-
-
kvuli chaose zabava ? ne tak to mi fakt nestaci, uz mi neni 13.
-
-
nikdo ti to nenuti, ty si to ocividne ani v zadne jine hre nezkousel a soudis to podle videi, ktere ti nic nerikaji, kdyz ani poradne tu hru neznas.. navic jak jsem rikal.. pvp 5v5 atd je tam spousta, nikdo po tobe nechce abys chodil na wvwvw, ale ty taky nemuzes chtit aby tento super celek rozdelili na nejake 10v10 fighty :), nekdo je proste rad za takovy velky celek a vetsina lidi si to uziva, nebo mi to aspon pripadalo podle reakci lidi v tom videu :) :)
-
Aha a co s tim ma co delat vek?
-
-
ja si taky myslim, ale on je rozdil v hracich, nekteri, jako psal treba nahore Vrook, kterej chce 2v2 nebo 5v5, protoze chce vyniknout, ja se zase treba radsi pridam do poradny bitky, protoze chci bejt soucasti neceho velkyho.
-
-
Jasný, jako určitě nebudu nadávat, že tam tohle velký pvp bude, když budu mít možnost chodit to malý - každej si najde něco. Ale ten BF3 jsem dával spíš jako příklad. Je fakt, že můžou udělat mapu tak, aby se boj dostatečně rozvrstvil, ale to nebude smět bejt jenom o killech. Budou tam muset bejt různý featury, jako stavět jednotky, dobývat určitý místa v určitej moment a bude za to muset bejt víc "bodů" než jen za obyčejný zabíjení nepřátel. Rozhodně ale nemůžou hodit na mapu dva obrovský týmy a říct jim ať se prostě zabíjej. To by byla mega nuda.. Ale věřim, že to nějak vymyšlený bude.
-
Vrook: tak zase Metro v BF3 je vylozene blbe udelana mapa, ze tam dochazi k takovymu masakru, 3 pristupy s tim, ze Rusove tam maji neuveritelne navrch. Jenze v GW2 to nevypada na malou uzavrenou mapu, kde by cloveka nutili jit do ty mely a nechat se sejmout, naopak v tom otevrenym prostredi to ma svoje kouzlo jit kolem a sledovat tu silenou rezanici behem toho, co jdu splnit jinej ukol :) Proste za me, at je moznost desitkovych/stovkovych bitev i mensich aren pro 2,3,5 lidi, at si kazdej muze vybrat a zatim to vypada, ze GW2 splnuje...
PS: kamos taky chce hrat v SC2 2v2 a ne 3v3 a 4v4 z duvodu, ze tam porad jeste vidi, ze muze situaci ovlivnit par dobre poslanyma jednotkama, ja naproti tomu preferuju poslani poradny armady vice hracema najednou a rozdupani nepratel a 2v2 mi vylozene nevyhovuje, prave kuli tomu, ze nejsem tak rychlej. -
Nejde o to, že člověk víc vynikne. Ale o to, že se člověk nemůže schovat do davu a musí víc taktizovat, je to víc souboj tváří v tvář, chce to bejt rychlejší a vynalézavější.
Když jde proti sobě 50 a 50 lidí, většinou (vím ze zkušenosti nejen z jiných mmo i třeba fps) to dopadá tak, že ty dvě skupinky stojej proti sobě a vrhaj na sebe AoE (popř. házej granáty a střílej RPG - viz. BF3 operace Metro pro 64 hráčů). A pokud se 5-10 lidí oddělí na každé straně a jde bojovat spolu jinam na mapě, tak to můžu jít hrát rovnou 5v5, pokud to vyhledávám.
-
-
-
To ti jen tak prijde, pokud ti hraci nejsou uplni idioti (coz teda bohuzel casto byvaji) tak vedi co maji delat, na koho utocit a jake kouzlo pouzit...to jen tobe se zda, ze se jedna o nejaky neorganizovany chaos.
-
-
-
-
Tuhle grafiku s prominutím na zeblití to má normálně nebo to má na nejmenší detaily?
-
-
Ty screeny co tu jsou jsou naprosto nevypovídající... hrál jsem hru na maximálním nastavení a vypadá úplně jinak, nehledě na to, že je to jenom beta.
-
ja hral betu s max nastavenim a hra vypadala 2x lip nez tenhle screen to musel met nastavene na low/medium
-
To jsou všechno kecy tohle to... Hezká grafika na poměry mmorpg atd neberu.. Že je to mmorpg neznamená, že to musí mit grafiku hnusnou jak riť a to na těch screenech opravdu je. Buď jste slepý nebo to nedokážete uznat. Na hru co má vyjít v roce 2012 je to strašný. Koukal jsem na pár videí a takovouhle grafiku to má snad všude. Je sice hezký, že to může být super hra, ale pokud budu mít věčně pozvracenej monitor, tak si to stejně nevychutnám. Drsně napsáno, ale je to tak.
-
-
Nikdy jsem nehral spantou hru s dobrou grafikou, ale klidne si zahraju dobry hry se spatnou grafikou.
-
To se mylis, mmo proste nemuze mit grafiku srovnatelnou napr. s Crysis 2, protoze by to soucasne pc nezvladli.
-
-
Lidi nepotřebujou, aby to mělo grafiku jako crysis, jen né grafiku jako 10 let stará hra kde pomalu nepoznáš jestli je strom jehličnatej nebo listnatej.
-
Proc hned jako Crysis? Mezi timhle a Crysis je jeste mnoho stupnu, ve kterych hra vypada podstatne lepe a bude hratelna.
-
-
-
Grafika je na MMO průměrná ... hodně lidem se to líbí, ale já sem zastáne realistické grafiky takže kdyby to vypadalo jak crysis vůbec bych se neurazil. Ale jak se dívám na ty screeny tak nevím jestli má plné detaily. Možná jenom v pohybu to vypadá líp.
Ten poslední jak sou tam ty jehličnaté?.. stromy?.. tak to bych řekl že je ještě mín než minimální detaily ... asi použil nějaký hnusič protože takového rozmazaného zeleného cosi místo větve bych si všimnul. -
-
Realistická grafika ve fantasy mmorpg? Pokud chceš realitu, jdi ven a nepiš tady krav!ny. A grafika GW 2 je MMO průměr? Podle mě je to momentálně vizuálně nejhezčí MMOčko.
-
-
Kraviny tu pises ty. Nekdo ma jiny nazor a ty ho hned posilas ven?
Dival jsem se na max nastaveni hry na youtube a to ma byt jako nekrasnejsi MMORPG? Pro me rozhodne ne. A ten poloasisjsky styl postav mi taky nesedi.
Nicmene na grafiku s eda zvyknout(vetsinou). dulezity je gameplay. -
Podle tebe, a já chci v každé hře realistickou grafiku ... prostě se mi to líbí.
Navíc co má grafika co společného jestli je to fantasy MMO nebo Sci-Fi FPS? U každé hry jde udělat realistická grafika ... jde jenom o to jaké použiješ modely a textury.
Každopádně já na grafiku nenadávám ... mě u her zajímá hlavně gameplay grafika je až na posledním místě. Prostě můj sen je minecraft s ultrarealistickou grafikou bez kostiček ...
-
-
-
Viděls jsi screeny z TES MMO? Jestli ne, tak to rychle naprav, abys poznal, co je "grafika na zeblití"! *1*
Edit: Nevím, co se ti vlastně nezdá, na poměry MMO je ta grafika hodně hezká (myslím tím esteticky, ne rozlišením textur)... A to se na to nedíváš v pohybu.
-
-
škoda, že jsem přišel o den hraní v betě, jinak s PvE jsem nadšený, jestli to sesadí nebo ne WoW je mi u prdele, stejně už teď je mrtvé, hlavně že já budu mít MMO, které mě bude bavit.
Ke strukturovanému pvp jsem se nedostal, možná příště. WvsWvsW byla docela zábava, no nevím jestli mě udrží dlouhodobě -
Je zde nebezpečná koncetrace fanbiosmu, která může neblaze ovlivnit a zkreslit skutečný obraz hry. Emocionální zaujatost je ale očekávatelná po jednom z rekodních hypů(zdroj MMORPG.com) a nominální pre-order částce, která se mohla vyšplhat až ke 4 tisícům korun.
-
-
Ehm 4k respektive max 3500 u vydriduchu v nasi republice zaplatis za sberatelskou edici, za normalni das zhruba stejne jako za ostatni Ackove tituly (1100-1500kc). Samozrejme jine mmo maji krabice o cca tretinu levnejsi, lidi ale nejak nechapou ze za GW2 se neplati mesicni poplatky, narozdil od tech ostatnich.
-
Niekto asi neznesie, že nejaká mmorpg by mohla byť fakt skvelá :)
-
-
Pokuď hráči nezačnou dožadovat něco lepšího a spokojí se pouze s dalším WoW klonem tak se MMO žánr nikam nepohne, zaslepenost a fanboism ničemu nepomáhá, lepší je vidět věci čím ve skutečnosti jsou, GW2 bude nakonec pouze jenom další 'dojná kráv@' se sterilním a uměle časově protahovaným světem s cashshopem pro zkrácení cesty pro ty kteří jsou ochotni zaplatit, teď se to tak zdát nemusí jenom aby nalákali hráče ale v nějakým bodu začnou do shopu přidávat všemožné věci. Nakonec se přecijenom jedná pouze o bussines kde se dělají ústupky k zisku před zábavou.
O žádný 'hate' se z mé strany nejedná, doufal jsem též že GW2 konečně přinese přívětivou změnu do MMO žánru ale nebyl jsem tolik zklamaný jako někteří protože jsem mírnil svá očekávání a tak nějak jsem to předpokládal. Nač měnit zašlé patterny které se už nesčetněkrát předtím osvědčily když jsou lidé neustále ochotní za ně zaplatit. -
-
Ty jsi to taky jeste nehral vid:-)
-
-
Opravdu se to natolik liší od toho co jsme tu již měli? Nebude to v základu náhodou pořád to samé jenom způsob kterým k tomu dojdou se může lišit?
Co jsem tak četl a viděl tak se žádné zázraky ani revoluce nekoná. -
-
Mno ja hraju mmo uz bratru 10 let mozna vice (ten cas tak leti..) A za cele ty tri roky ve WoWku co jsem tam stravil jsem se dohromady nebavil tak jak tento vikend u bety GW2:-) Samozrejme 100 lidi 100 chuti:-)
-
Osobní dojmy jednotlivců se mohou lišit, někteří mohou najít zábavu v tom z čeho jiní už odrostli, poměrně velká část MMO komunity ale čekala více a tudíž byli následně zklamáni po obdržení toho "starého známého". Některým může dokonce autosugesce kombinací s obrovským hypem navodit pocit, že opravdu hrají něco nového co tu ještě nebylo. Netvrdím že GW2 neni dobré MMO, určitě dotáhla spoustu věcí k dokonalosti ale neni to nic by mě nebo oné velké části MMO hráčů navodilo pocity jako WOW nebo AWSOME!
-
Tak nikdo zazraky necekal (respektive ja cekal to co vyvojari slibovali). Nicmene vsechno co autori naslibovali tam taky je a skvele to funguje. To same to urcite neni, pokud tedy neni tva predstava toho sameho postavicka co lita po fantasy svete:-)
Dokonale to urcite neni, nicmene troufam si rict ze lepsi nez vsechny mmorpg tohoto typu dohromady. Hral jsem pred tim mnoho mmorpg, nektere me nechytly vubec, jine po trochu delsim case. Poprve (to jsem jeste nebyl fanboy, naopak) u GW2 jsem mel proste od zacatku pocit jako do me ustavicne nekdo mlatil palici s velkym tucnym napisem AWESOME:-)
-
-
-
vubec nevis...
-
-
Nějaký reálný argumenty by nebyly? Samozřejmě chápu že se může zdát že se to od WoW liší diametrálně ale základy a princip jsou stejné protože jsou pevně provázené s bussines modelem, které se do jisté míry pořád kopíruje.
-
-
ano ty chytraku je to fantasy, je to mmo, ma to par "battlegroundu", postavy pouzivaji skilly, ale ty skilly jsou uz uplne o necem jinem nez ve wowku, takze presne atdy veskera podobnost s wowkem konci.. priste si neco zjisti nez zacnes psat chujoviny
-
Mohl by si taky nějaké uvést, když je žádáš po jiných?
-
-
-
-
-