Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eventy su fajn ale iba pokial je tam kopec hracov ako teraz. ked nastane odliv hracov a ja tam ostanem na nejaky event sam... fuu no nechcel by som...
    • Mám podezření, že jsou lehce škálované podle počtu lidí - třeba nepřilejzá taková horda nepřátel. A pokud se jedná o group eventy, tak nedostatek hráčů kolikrát suplují přátelská npc, která ovšem moc dlouho nevydrží... a chcípnou...*15*

Osobně bych mnohokrát uvítal menší účast. Jakmile začně 30+ lidí spamovat skilly, tak je to dost nepřehledný
      • jj všechny eventy, bossové apod se scalujou podle počtu hráčů ;)
      • no konecne ze to niekto aj ,,povedal nahlas,,!!! kolko krat macham do vzduchu ani neviem ci tam vobec je nepraitel. A hraci len prechadzaju cez seba tlacia sa na chudaka kentaura ktoremu sa uz ani nechce spawnovat bo sa nanho navali dalsia horda dalsich hracov. inak s tymi eventami mozes mat aj pravdu. v takom pripade to potesi...
        • Vážně je to hrůza. Proto v takových chvílích tasím luk/pušku a postávám opodál... Sice to není tak fajn pocit, jako stát uprostřed a všechno kolem sebe kosit greatswordem jako trávu *15*
  • Mam otazku. Fakt je Guild wars 2 po kupe bez mesacnych poplatkov?

Fakt si myslite, ze serveri nieco nestaja udrzba atd?

Preco je v hre in-game shop?

Ked dosiahnete maximalny level co budete robit dalej? Aky obsah vam hra ponukne? Ak aj novy obsah bude tak za prachy + on line in game shop. Inymi slovami maskovane poplatky.

Toto su len moje otazky.
    • 1) Ano, je bez měsíčních poplatků. Servery běží jednak z prodeje hry, jednak je tam systém mikrotransakcí nabízející různé bonusy lenivějším hráčům. Přesto však nelze říct nic proti, protože krystaly, za které dané věci nakupuješ, tak se dají získat i za herní goldy. Alespoň to je můj dojem po zběžném prohlédnutí. Nejsem si jist, jestli to půjde s takovými bonusy, jako je digitální-deluxe edice, ale ta možnost tam je (stejně jako pouhé dvě měny, peníze+krystaly, které lze zakoupit za real money). Takže ze systému mikrotransakcí se ti budou platit herní servery. Že to funguje může potvrdit např. LoL a jiné.
      2) Záleží, jak rychle budeš konzumovat obsah. Já jsem jen úvodní oblast za Asury hrál (včetně příběhu) zhruba 10-12 hodin (je tam event boss, kterého ještě chci zabít), nutno podotknout, že je jedna z VELKÉHO množství, takže questíků, eventů a skopičin jako jsou Visty (malá videjka představující krajinu, většinou důmyslně schovaná) je tam dost a dost. Sám pro sebe, při normálním občasném hraní, si myslím, že mi to klidně půl roku vydrží. A bůhví, jestli náhodou do té doby nebude další daťák, čili nový obsah. :) Když porovnám s jiným, tak to za to "líťo" podle mě stojí.
    • 1. ano guild wars 2 je bez mesacnych poplatkov.

2. na tento gramaticky paskvil neodpovedam.

3. po dosiahnuti max levelu hra ponuka to iste co v ostatnych mmo a mozno aj trochu viac, ze swtor? shop je tam skor ako kozmeticky doplnok ktory maju uz vsetky hry za ktore sa mesacne plati.

Toto su odpovede na tvoje otazky.
      • Možná víc? To mi popiš protože co já vím, ta nemá ani žádné end game PVE. Tak mi řekni čím se po dosažení max lvl budu tolik bavit.
        • Co třeba PVP ?
          • Tak to je opravdu výhra, to v jiném mmo nezažiju *15*, co když je člověk spíše PVE hráč, budu mít co dělat?
            • ja slyšel že tam jsou dungeony na nejakou vyšší obtížnost a da se farmit legendary gear, ktery ti sice neprida staty ale jeho smysl je ten že bude vypadat nejak vyjímečne. Sám jsem na ty dungeony zvedavej ale docela si dokažu predstavit jako end game content i chozeni dungeonu, treba v TSW to tak je a funguje to.
            • Asharak
              Já vidím kouzlo hry v tom, že si za litr proletím nový svět, dozvím se co se děje a užiju si hru stejně jako třeba Zaklínače *4* Tady není co řešit, jsem zvědavej jestli jim ten obsah zaplatí tyhle masové prodeje. Ta hra je na její velikost celkem levná, + servery...
    • Cahir
      Mám dojem, že vývojáři vydělávají hlavně na datadiscích, stejně jako u jedničky. Nikdy jsem ji nehrál, ale matně si vzpomínám, že když byla hra už těžce ohraná, vyšel samostatně hratelnej datáč.

Podle mého byla jejich filozofie taková, že dokud se jim dařilo držet komunitu při životě, měli zákazníky pro nový obsah jistej. Úspěch tedy závisí na přesně dávkovaném novém obsahu. Ale to jen tak teoretizuji, informace žádné nemám.
    • walltar
      Pokud by ses podíval co v tom shopu je tak se neptáš. Samozřejmě nový obsah bude za peníze, ale ne formou ingame shopu. Hra bude mít placené datadisky tak jako GW1. A vzhledem k tomu, že hra je zaměřená na PVP tak když člověk dosáhne max level tak de do PVP. A jinak dost her s poplatky má dneska ingame shop ... takže nevím co je za problém.
      • never tomuhle človeku, v hre samozrejme je pve a muzes shanet i legendarni gear
  • Tak už mám paladina lvl 85 full legendary gear, není to špatná hra za me 5/10
    • Velice se omlouvám za našeho pacienta Codyho. Dnes ráno prokousal ochranné pletivo u lůžka a dostal se k PC. Karel trpí těžkou schizofrenií a silnými bludy. Už se to nebude opakovat, jelikož byl zpacifikován za pomoci sítě a elektrického obušku a umístěn do izolace, do tzv. díry (1 x 1,5 metru). Pár týdnů tam pobyde, provedeme druhou lobotomii a oni ho ty pič*oviny na čas přejdou.

S pozdraven MUDr. LOBO
      • walltar
        Lobotomie je zákrok prováděný na mozku ... takže se nedivím, že na codym selhal. Takže provádět ho znova vidím jako zbytečné.
    • Já už sem to dohrál na insane za demon huntera , pekna hra ale za me 4/10
    • Zajímavý příspěvek, máš lvl kterého nelze v GW2 dosáhnout a hraješ za classu, která ve hře není... jsi si jistý, že jsi na správné diskuzi? *3*
    • Nechte codyho plavat, vždyť je to nějakej automat na trolling.
    • Na panice dobrý
      • Veskoslav
        Panic by byl ještě fajn, ale on ho "odpanil" spolublázen z vedlejšího pokoje.
        • doufám že za tyhle urážky dostaneš ban, když nedokážeš reagovat slušne a normalne nereaguj vubec
          • tak jak jinak reagovat na totální blbost? Já bych tě teda takto okatě neurazil, ale učitě bych to nějak zaonačil, ale ve výsledku bych tě možná urazil ještě víc. *2*

Tu špínu za mě udělal někdo jiný, tak se nebudu obtěžovat.
            • "žertovně" tu zas*ráš celý forum.. velice žertovné...
            • jedna vec je napsat žertovný príspevek jako jsem udelal já a druhá pak odhalovat svojí duševní a lidskou ubohost jak to deláš ty a spol. *11* *11*
          • genki.sudo
            I smell tears
          • walltar
            Ono na retardy se těžko reaguje slušně ....
            • Omyl, slusne se da reagovat vzdy. A na ret@rda reaguje akorat jeste vetsi ret@rd.
  • Leonidasss
    smazat
  • Leonidasss
    Já se to teď taky snažil sehnat všude možně, ale všude vyprodané, tak si musím holt počkat no :)
    • Erien
      Zkus Tesco já tam včera koupil.
  • Cahir
    Může mi nějaká dobrá duše sdělit dojmy z příběhu? Jakou to má úroveň, jestli existují v rámci příběhové kampaně volby, jestli jsou tam zajímavá npc atd. Je mi jasný, že takový důraz na příběh jako má třeba SWTOR zde není. Jen jestli to není stejně příběhově generické a povrchní jako ostatní mmo. Hledám nějakou hru na 1-2 hoďky denně, pže po prázdninách nebudu mít skoro čas a tohle vypadá na slibného kandidáta.

Musím uznat, že tohle vypadá ku*va dobře: http://www.youtube.com/watch?v=94yasIj0kLA

BTW, Jeremy Soule jako obvykle odvedl perfektní práci.
    • Nevím, co na tom videu vypadá dobře, takovej další Aion a SW TOR, RIFT a kdoví co.
      • Ostatně hrát MMO kvůli lvlování je divné, přeci hraji kvůli end-game obsahu, ne?
        • to si myslí lidi odkojení wow a dalšími jinými starými mmo, tady se bavíš od začátku do konce, ne jen na konci
    • Příběh postavy si určuješ už při její tvorbě, kdy si volíš její minulost. Tyto volby mají vliv na příběhovou linku, která pak probíhá jinak. V průběhu lze také provádět nějaká rozhodnutí. Můj dojem ze "story" je převážně pozitivní, část rozhovorů je nadabována a celkově nepůsobí moc hloupě. Alespoň z mého vikinga mám pocit, že je to vážně viking (až na pár trapných hlášek) *15* . Samotné úkoly v rámci příběhu umí být dost obtížné. Navíc je za ně člověk slušně odměněn (i za ostatní úkoly a eventy), takže situace, že nemám prašule ani věci skoro nehrozí.

A k tomu času, nepřijde mi, že by byla příliš časově náročná. Tedy ne nutně. Není potřeba zdlouhavě běhat za postavami (třeba nasbírané materiály si můžeš do skladiště poslat odkudkoli, ani jej získat není časově náročné), po světě se lze snadno teleportovat. Celkově mi přijde, že se můžu soustředit a hlavně dělat to, co chci. A ne ztrácet čas blbostmi. Osobně hraju pohodovým tempem, po chvílích, kdy mám náladu a čas.
      • Cahir
        Díky hoši! Už tedy vím, co budu pařit na podzim!
    • :) ..hru hraji již od 25. a musím říct, že příběhová linka je skvělá a je tu vcelku hodně rozhodnutí, která tvůj příběh povede tím a tím směrem ...hraju za Chary a už při vytváření postav si vybereš (za Chary) k jaké legii se přidáš a dle toho se bude odvíjet tvůj příběh, dále třeba jakou warband si složíš, komu pomůžeš v dané chvíli apod. ;) ..prostě příběh je skvělý ;)
    • Já hraji za lidi a příběh se mi zatím dost líbí. Jen teda mám mezery, pře GW1 jsem nehrál.. a ono to tam nějak navazuje. Rozhodnutí jsou a tím pádem odklony. Příběhových kombinací je 9 snad na každou rasu.
    • hraji příběh za charra a sám jsem překvapen jak racionální a inteligentní jsou, několikrát se tam vybírá zásadní rozhodnutí, které mění prostředí postavy atd.
  • Chlapci a děvčata z BioWare by si měli vzít příklad. Takhle má vypadat MMO v roce 2012
    • Souhlasím... příběhová linka je skvělá... navíc už při tvorbě postavvi určujete příběh (a to ne pouze povoláním a rasou!)... mám z toho stejně dobrý pocit jak z WoW když vycházelo... zkoušel jsem spusty MMO a u žadné jsem nevydržel ani pár hodin... myslím že u GW2 se toho bát nemusím... *14*
  • Jejda, to je zase hype kolem jedné hry.. Ona je vyprodaná? No tak to musí být mazec. Rychle běžím hledat někam do zapadlého obchůdku, kde by ji ještě mohli mít.
  • Za sebe píšu, že se to určitě vyplatí. Hrál jsem toho spoustu, ale tohle je pecka...
  • Je tu někdo kdo by mi napsal jestli se to vyplatí koupit, v čem je to dobré a v čem ne ? nějaké mmo hledám už dlouho a uvažuju o tomhle... dík
    • Přečti si recenze, preview atd. a podívej se na videa (na youtube jsou i v češtině) a pak se rozhodni. Nemá smysl tu pořád dokola opakovat ty známá a milionkrát zopakovaná fakta.

Je to prostě trochu jiné MMO...
    • neplacení poplatků je právě ta nevýhoda, však brzy poznáš, proč.
    • ja ti reknu v cem je to dobry, nema to mesicni poplatky to je ten hlavni tahat tehle hry a taky duvod ze to vseci kupujou
      • ... Takže hratelnost, příběh, dynamické eventy a pod. je zbytečné, ale hlavně že se měsíčně neplatí ...ty jsi k****n ..běž dělat recenze na bonusweb nebo gamepark ..tam jsou recenze stylu odpovídajíc tvému komentáři.
      • Ty bejt recenzent, tak tě ženou bičem, doporučení jak flustanec proti větru *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit