Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Píšete: "... (v ČR je však hra momentálně pořád vyprodaná), tam se zatím nic pozastavovat nebude. Takže pokud nakráčíte do obchodu, nebo otevřete svoji oblíbenou digitální distribuci, měli byste si tam Guild Wars 2 v pohodě koupit."

To se kromě té digitální distribuce trošku vylučuje ne? Rád bych si zašel do svého oblíbeného obchodu, ale pokud je stále pořád vyprodaná, tak jak si ji mám koupit? *1*

Poradíte mi kde kromě samotných vydavatelů bych si ji mohl koupit digitálně abych pak mohl bez problémů kupovat gemy z EU?
    Zde na games jak mi to odkazuje přímo do výrobců - nic nefunguje a v nabídce ji nemáte :( *13*
    • 5irp373
      Ja osobne jsem nakupoval z g2play.com. Taky jsem koukal ze to maj i na MMOBoost.cz
  • Erien
    Guild Wars se mi zatím velice líbí, i grafika na mmo je super, obzvlašť pak efekty kouzel. Questy ve stylu eventu a odlišný soubojový system to u mě boduje. Jako bonus pak bez poplatků. Jinak rada pro vás jestli čekáte na krabicovku, já včera nakoupil v Tescu, doporučuju projít, možná budete mít štěstí a narazíte.
    • grafika na MMO je super? člověče žijem v roce 2012 ne v roce 2005 :)
      • Erien
        hrajue ve full hd na maximum, ukaž mi které jiné mmo ma tak pěkné efekty.
        • JohnyTheZik
          Mne se treba hodne libila grafika v RIFTu (celkove - efekty, detaily,..) a tim, ze se tam porad neco delo (predevsim invaze), tak to bylo i celkem zajimavy :)
          • Bylo? Ono stale je !!!! :)
            • JohnyTheZik
              kdyz jsem to ja hral ;).. nerikam, ze to neni zajimavy, ale ted uz rift nehraju :)..
        • Nepleť si grafiku a art direction, popř visuals.
          Graficky na to není hra nejlíp - textury okolí jsou docela low-res a ani postavy nejsou to nejlepší, co jsem kdy viděl.
          Ale díky zvolenému art directionu, díky kterému všechno vypadá jako malované, je hra jako celek pěkná, to je fakt.
          A jinak, ono mi přijde, že těch efektů je až přespříliš. Možná měli ubrat trochu na tom.
          • Erien
            Nejsem grafik, pro mě to je proste grafika no. Textury okolí jsou slabší s tím souhlasím, ale detaily postav mi příjdou naopak dobré. Mám Guardiana humana a vypadá jako Aragorn *1* . Když se kolem motá víc hráčů, tak je tam efektů až moc souhlasím. Můj názor ale je stále takový, že jsem zatím lépe vypadající MMO asi nehrál.
  • vypadá to že jsem mel štesti když jsem to ješte včera večer koupil digitalne na strance vyvojaru. Kolem hry je masivni hype (hlavne ze strany socek ktere nemaji na mesicni poplatky) tak ten zájem je pochopitelny. Ja hre pochopitelne drzim palce akorat si lidi neuvedomuji, že absence farmeni gearu znamena taky ze hra bude postradat dlouhodobou motivaci k hrani.
    Vypada to že hra muže mit uspech pro nooby co by chteli všechno hned a bez námahy. Uvidíme za par mesicu zatim je predčasne hodnotit :)
    • arenanet oznámil nedávno, že kdo bude chcít farmit gear, může, jsou tam i obtížně sehnatelné věci a zabere to spoustu času
    • genki.sudo
      Nie každému maminka platí subscription ;-)
    • Erien
      Já chodím do práce a třeba se mi nechce platit měsíční poplatek, když mám na hraní jen velmi omezený čas. Takže podle sebe soudím tebe že ano.
    • Sám si socka a noob... panebože to je zasa za luxusne inteligentný príspevok...
  • WoW je konecne mrtve. GW2 je jedinym pravoplatnym nastupcem.

A konzolari maji smulu.
    • A ted tu o červené pančošce, GW2 dopadne uplne stejne jako všechny ostatní rádoby MMO.
    • jo, takze se cela komunita WoW presune na GW a bude misto raidovani chodit nahodny eventy :)
    • kostejnesmrtelny
      ...a pak ses probudil, celej zpocenej.
    • Keď zagoogluješ tak sa dozvieš, že konzolári až takú smolu nemaju a pravdepodobne sa GW2 dočkaju.
      • kua to jsem nepsal ja
  • WoW KILLER je konečně tady! Věděl jsem, že to dřív, nebo později příjde, WoW je mrtvé, Pandy nic nezachrání, jde sice pořád o nejhranější placené MMO na světě, ale počet předplatitelů se lineárně zmenšuje, GW2 je novým králem MMO, WoW bude vždy čestné místo v síni slávy, ale jeho doba už SKONČILA!
    • Point and him and laugh *1*
      I'll give you 1/10, that's the best I can do.
      • *7*
      • RockStar
        Nemělo by tam být spíše "Point at him..."?
    • aby ses jeste nedivil :)
    • A teď nějakou jinou pohádku.
  • Je to docela pěkná zábavná hra kde si můžu dělat co chci a na ultimátní potvory nepotřebuju čekat na spoluhráče což jedině vítám. Tvůrcům držím palce a doufám že bude dost datadisků *3*
  • Da best geam evar!

No, oceán jsem procestoval. Začínám tedy s GW2.
  • calwin
    zdá sa že nám tu rastie konkurencia... :)
    • calwin
      všetci mínuskujú... nikto neudá dôvod... sa vám nepáči že wowko dostáva na pr´del? :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit