Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Píšete: "... (v ČR je však hra momentálně pořád vyprodaná), tam se zatím nic pozastavovat nebude. Takže pokud nakráčíte do obchodu, nebo otevřete svoji oblíbenou digitální distribuci, měli byste si tam Guild Wars 2 v pohodě koupit."

To se kromě té digitální distribuce trošku vylučuje ne? Rád bych si zašel do svého oblíbeného obchodu, ale pokud je stále pořád vyprodaná, tak jak si ji mám koupit? *1*

Poradíte mi kde kromě samotných vydavatelů bych si ji mohl koupit digitálně abych pak mohl bez problémů kupovat gemy z EU?
    Zde na games jak mi to odkazuje přímo do výrobců - nic nefunguje a v nabídce ji nemáte :( *13*
  • kua to jsem nepsal ja
  • Erien
    Guild Wars se mi zatím velice líbí, i grafika na mmo je super, obzvlašť pak efekty kouzel. Questy ve stylu eventu a odlišný soubojový system to u mě boduje. Jako bonus pak bez poplatků. Jinak rada pro vás jestli čekáte na krabicovku, já včera nakoupil v Tescu, doporučuju projít, možná budete mít štěstí a narazíte.
  • Keď zagoogluješ tak sa dozvieš, že konzolári až takú smolu nemaju a pravdepodobne sa GW2 dočkaju.
  • Sám si socka a noob... panebože to je zasa za luxusne inteligentný príspevok...
  • vypadá to že jsem mel štesti když jsem to ješte včera večer koupil digitalne na strance vyvojaru. Kolem hry je masivni hype (hlavne ze strany socek ktere nemaji na mesicni poplatky) tak ten zájem je pochopitelny. Ja hre pochopitelne drzim palce akorat si lidi neuvedomuji, že absence farmeni gearu znamena taky ze hra bude postradat dlouhodobou motivaci k hrani.
    Vypada to že hra muže mit uspech pro nooby co by chteli všechno hned a bez námahy. Uvidíme za par mesicu zatim je predčasne hodnotit :)
  • WoW je konecne mrtve. GW2 je jedinym pravoplatnym nastupcem.

A konzolari maji smulu.
  • A teď nějakou jinou pohádku.
  • WoW KILLER je konečně tady! Věděl jsem, že to dřív, nebo později příjde, WoW je mrtvé, Pandy nic nezachrání, jde sice pořád o nejhranější placené MMO na světě, ale počet předplatitelů se lineárně zmenšuje, GW2 je novým králem MMO, WoW bude vždy čestné místo v síni slávy, ale jeho doba už SKONČILA!
  • Je to docela pěkná zábavná hra kde si můžu dělat co chci a na ultimátní potvory nepotřebuju čekat na spoluhráče což jedině vítám. Tvůrcům držím palce a doufám že bude dost datadisků *3*
  • Da best geam evar!

No, oceán jsem procestoval. Začínám tedy s GW2.
  • calwin
    zdá sa že nám tu rastie konkurencia... :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit