Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kostejnesmrtelny
    ...a pak ses probudil, celej zpocenej.
  • walltar
    Já sem celkem čekal, že všichni co to chtěli hrát si koupili prepurchase a po launchi už nikdo hru nekoupí. Ale je dobře, že to omezují ... servery dostávají večer celkem zabrat.
  • walltar
    Tak lidi co sou tam jenom kvůli PVE budou pryč do měsíce bych řekl a lidi co sou tam kvůlu sPVP a WvW tam asi vydrží dýl.
  • Trendem poslední doby je přehypovat určitý produkt (učinit z něj až téměř nadpozemskou věc) a urážet jeho konkurenty. Lidi nakupují, hype opojení upadává a nakonec tu máme jen tuctový produkt, který konkurenci nijak neohrožuje... Mimochodem, ta flash reklama na Avengers je otřesná (po technícké stránce)!
  • walltar
    Tak mě učitě lehká nepříde. PVE je hodně o tom co hraješ protože když si vemu thiefa tak je to celkem těžké udržet se na živu, ale když mám wariora tam je to o mnoho lehčí. Pravdu nemá a nestačí se poflakovat kolem, protože pokud se jenom poflakuje člověk kolem tak nic nedostane.
  • Point and him and laugh *1*
    I'll give you 1/10, that's the best I can do.
  • grafika na MMO je super? člověče žijem v roce 2012 ne v roce 2005 :)
  • No, oni lidi si užijou prvních pár tejdnů srandu a pak část z nich odejde, ten zbytek se bude zabývat PvP, altama, world exploringem, nejtěžšíma dungeonama, zůstane pro nové eventy a bude se snažit nafarmit legendary zbraně (což je na pěkně dlouho).
    Pak vydá Anet datadisk a lidi, kteří si užili srandu a odešli, si ho koupí, protože poprvé to byla sranda, tak proč ne teď? Nemusí zato nic platit, po koupi, a nikdo je nenutí to proběhnout za měsíc, jen aby nemuseli platit další. Lidi co zůstali si to koupí též, protože nové eventy, dungy, pvp etc.
    A tvůrci vydělaj peněz jak *12*
  • walltar
    Jo jo ... a teď už pěkně spátky do postýlky aby ti maminka nenabacala.
  • zajímalo by me jestli bude ve hre mozny gank, treba lvl 80 vs lvl 5 asi ne že?
  • aby ses jeste nedivil :)
  • -lol
    -skill (ještě k tomu ve world pve)
    -lol
    -nooby
    -souboje proti omnoho hur vybavenym souperum
    Nejsi ty taky nějakej ten 13 letej l33tskillahleeeguuun420errydayxXxDarkSephirotxXx ?

Ale jinak má pravdu chlapec, hra je příliš lehká, což mě taky nakonec odradilo od koupě.
  • ve wowku me bavily souboje proti omnoho hur vybavenym souperum - je zaujímavé aký ludia si berú do huby slovo noob....
  • Vegen
    Asi nikdy nepochopím jak může někdo srovnávat MMO s měsíčním placením a hru s jednorázovou cenou. GW2 i WOW mám rád a od každého očekávám něco jiného.Navíc nechápu tu mánii na sejmutí WOW :D Nutí vás to někdo hrát nebo číst o tom články? Nenutí :) WOW tu je už pěknou řádku let a zákonitě muselo jednou začít upadat. Každý si vzpomene někdy na starý hry, ale většina u toho skončí a nový hráči o to ani nezavadí. Blizzard to ví a odpovídá tomu snižování cen oproti TBC například.
  • asi tak za mesic-dva
  • genki.sudo
    Nie každému maminka platí subscription ;-)
  • ja se na hru teším ale koukam se na ni strizlive. eventy? lol to vlastne znamena ze nemusíte mit skill jen se stačí poflakovat nekde kolem a mate ukol splneny protože to nekdo udela za vas lol, idealni pro nooby.
    škoda že v pvp budou mít včichni stejny gear, ve wowku me bavily souboje proti omnoho hur vybavenym souperum.
  • 5irp373
    Ja osobne jsem nakupoval z g2play.com. Taky jsem koukal ze to maj i na MMOBoost.cz
  • 5irp373
    Ja si myslim, ze je to prave ten hype boom po launchi. Jenom by me zajimalo kdy to upadne, vzhledem k tomu, ze par poslednich MMO melo odliv hracu po prvnim mesici (zdarma) hrani.
  • Erien
    Já chodím do práce a třeba se mi nechce platit měsíční poplatek, když mám na hraní jen velmi omezený čas. Takže podle sebe soudím tebe že ano.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit