Přejít na výpis diskuzí
Guild Wars 2 napodobuje start WoW a přestává se dočasně prodávat
31.8.2012 | Adam Homola
172 příspěvků
-
Mne se treba hodne libila grafika v RIFTu (celkove - efekty, detaily,..) a tim, ze se tam porad neco delo (predevsim invaze), tak to bylo i celkem zajimavy :)
-
Tak rozhodně se stravuji méně exotičtěji než ty... A asi mám trošku méně vytříbené hodnocení jídel, neboť doopravdy jsem nikdy nejedl jídlo, které by na začátku lahodilo mému jazýčku a na konci jsem s znechucením prohlásil, že to jídlo bylo fakt hnusný - to už musí být extra kumšt *1* *1* *1*
-
ja ti reknu v cem je to dobry, nema to mesicni poplatky to je ten hlavni tahat tehle hry a taky duvod ze to vseci kupujou
-
Souhlasím... příběhová linka je skvělá... navíc už při tvorbě postavvi určujete příběh (a to ne pouze povoláním a rasou!)... mám z toho stejně dobrý pocit jak z WoW když vycházelo... zkoušel jsem spusty MMO a u žadné jsem nevydržel ani pár hodin... myslím že u GW2 se toho bát nemusím... *14*
-
Takže jsi vždycky měl jídlo, kde ti všechny části chutnali skvěle nebo jídlo, kde ti všechny části chutnali hnusně? Kam na to jídlo chodíš.....
-
arenanet oznámil nedávno, že kdo bude chcít farmit gear, může, jsou tam i obtížně sehnatelné věci a zabere to spoustu času
-
zřejmě jsi ještě nezkoušel dát explorable dungeon, běhali jsme ho s ts partou 3 hodiny a obtížnost byla na extra vysoké úrovni
-
Konkurence je vzdy fine , moc veci z gw2 bych rad videl ve wow a naopak.
Co bych chtel asi nejvic je level scaling z gw2 ve wow a extra batuzek na kolekce:) -
Chlapci a děvčata z BioWare by si měli vzít příklad. Takhle má vypadat MMO v roce 2012
-
Jejda, to je zase hype kolem jedné hry.. Ona je vyprodaná? No tak to musí být mazec. Rychle běžím hledat někam do zapadlého obchůdku, kde by ji ještě mohli mít.
-
jasne desitky milionu hracu by bavilo neustale farmeni tech jen proto, aby dostali ten fialovej oblecek za 1milion hracich hodin *11*... Blizzard vi moc dobre co dela ta hra je proste hooodne stara ktera takhle stara hra se tak moc hraje? zadna! porad je to uspech, ale to ze se bude wow hrat vecne a neustale pribivat novy hraci a stary neodchazet si moh mislet jen ten nejvetsi naivka sebelepsi jidlo se jednoho dne preji ikdyz si na nej pridas pokazdy jinou omacku
-
Za sebe píšu, že se to určitě vyplatí. Hrál jsem toho spoustu, ale tohle je pecka...
-
Nevim proč za tohle dostavaš minusy, je tu asi příliš GW2 fanbojů.
Každe MMO co tu bylo - velké AoC, WAR, SWTOR a spoustu dalších menších měly ze začátku naprosto stejný hype. Všechny se rádoby nazývaly WoWkillery. Kvalita MMO se pozná až tak za dva měsíce, až všichni vylevlují, prolezou content a zjistí, jaká je znovuhratelnost.
Je tu spoustu zábavných her, ale většinu z nich už znova nikdy nespustíme. Jenže v MMO je nutné, aby lidi bavilo dělat pořád to samé dokola.
Lidi zjistili že první sousto není hnusné, otázka jestli budou chtít přidat, až sežerou celý talíř. -
WOW neni zdaleka jen o raidech, před WOTKL raidovalo tak 5% lidi, tak jak mi chces vysvetlit, ze by jsi udrzeli stejnou zakladnu? Krom toho HC raidy jsou obtiznejsi nez driv, jen jsou hc gildy lepsi a je snazsi vybavit lidi. Uz jen skutecnost, ze temto lidme tvra vic jak tyden pokorit hc obtiznost znamena, ze je to extremne tezke pro normalni hrace.
V BC to meli super jen nejlepsi gildy na serveru, ktere parazitovali na ostatnich gildach. Slozeni raidu zalozene na synergiich a max jednim funkcnim specem na clasu, vybijeni sileneho mnozstvi trashe a prolezani starych raidu, aby se vybavili novy lidi mi taky nepride jako skvela zabava. -
Je to tak.
Jen těžko bych GW2 doporučil jako hlavní MMO pro nějakého MMO hráče. Spíše pro nkoho, kdo chce zažít "MMO grandeur" bez toho, co stará MMO po hráčích vyžadovali. No, to je to, co ArenaNet prodává... pocit skutečného hardcore MMO bez toho, aby to skutečné hardcore MMO bylo. -
Je tu někdo kdo by mi napsal jestli se to vyplatí koupit, v čem je to dobré a v čem ne ? nějaké mmo hledám už dlouho a uvažuju o tomhle... dík
-
*7*
-
Nejsem grafik, pro mě to je proste grafika no. Textury okolí jsou slabší s tím souhlasím, ale detaily postav mi příjdou naopak dobré. Mám Guardiana humana a vypadá jako Aragorn *1* . Když se kolem motá víc hráčů, tak je tam efektů až moc souhlasím. Můj názor ale je stále takový, že jsem zatím lépe vypadající MMO asi nehrál.
-
Přesně takhle to vidím taky, takové CoD/BF, když máš chuť tak si zahraješ, nic neřešíš. Pro někoho je to výhoda a někomu to prostě nestačí. Je to jiné mmo než ostatní. Pro mě je to jen takový doplněk který občas zapnu. Každopádně si tenhle přístup najde hodně hráčů kteří by třeba jiné mmo nehráli.
-
Tato hra mě zaujala už při svém oznámení a Gw1 jsem předtím ani nehrál a jediné mmo co jsem pravidelně hrál bylo Wow vanila, ale tato hra mě vážně nadchla( měl jsem docela štěstí pac jsem neměl pre-order a vychytal jsem jeden z posledních kusů na czc) a dělá mi velké potíže se od toho odtrhnout pvp jsem tedy zatím ani nezkousel pac jsem úplně ponořil do příběhu mé postavy který si vlastně vytvoříte na začátku za mně osobně jsem nadšen, ale je tu jedno ale...jsem teprve 15 lvl tak nevím jak to bude dál ale obtížnost je zatím na docela nízké úrovni