Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mam otazku. Fakt je Guild wars 2 po kupe bez mesacnych poplatkov?

Fakt si myslite, ze serveri nieco nestaja udrzba atd?

Preco je v hre in-game shop?

Ked dosiahnete maximalny level co budete robit dalej? Aky obsah vam hra ponukne? Ak aj novy obsah bude tak za prachy + on line in game shop. Inymi slovami maskovane poplatky.

Toto su len moje otazky.
  • Zajímavý příspěvek, máš lvl kterého nelze v GW2 dosáhnout a hraješ za classu, která ve hře není... jsi si jistý, že jsi na správné diskuzi? *3*
  • Jde se do hry dostat, ale musíš mít štěstí... Já třeba v klidu hrál a bratr u vedlejšího PC nebyl schopen se do hry dostat... jak jsou servery přetížené tak je to občas o nervy...
  • Já hraji za lidi a příběh se mi zatím dost líbí. Jen teda mám mezery, pře GW1 jsem nehrál.. a ono to tam nějak navazuje. Rozhodnutí jsou a tím pádem odklony. Příběhových kombinací je 9 snad na každou rasu.
  • genki.sudo
    I smell tears
  • walltar
    Ono na retardy se těžko reaguje slušně ....
  • Nechte codyho plavat, vždyť je to nějakej automat na trolling.
  • Ty bejt recenzent, tak tě ženou bičem, doporučení jak flustanec proti větru *6*
  • hraji příběh za charra a sám jsem překvapen jak racionální a inteligentní jsou, několikrát se tam vybírá zásadní rozhodnutí, které mění prostředí postavy atd.
  • JohnyTheZik
    kdyz jsem to ja hral ;).. nerikam, ze to neni zajimavy, ale ted uz rift nehraju :)..
  • doufám že za tyhle urážky dostaneš ban, když nedokážeš reagovat slušne a normalne nereaguj vubec
  • Veskoslav
    Pravda, rád jím exotická jídla atd., kdy člověk neví, co při další "hromádce" čekat:)
  • Veskoslav
    Panic by byl ještě fajn, ale on ho "odpanil" spolublázen z vedlejšího pokoje.
  • Bylo? Ono stale je !!!! :)
  • Na panice dobrý
  • Tak už mám paladina lvl 85 full legendary gear, není to špatná hra za me 5/10
  • Leonidasss
    smazat
  • Leonidasss
    Já se to teď taky snažil sehnat všude možně, ale všude vyprodané, tak si musím holt počkat no :)
  • Cahir
    Může mi nějaká dobrá duše sdělit dojmy z příběhu? Jakou to má úroveň, jestli existují v rámci příběhové kampaně volby, jestli jsou tam zajímavá npc atd. Je mi jasný, že takový důraz na příběh jako má třeba SWTOR zde není. Jen jestli to není stejně příběhově generické a povrchní jako ostatní mmo. Hledám nějakou hru na 1-2 hoďky denně, pže po prázdninách nebudu mít skoro čas a tohle vypadá na slibného kandidáta.

Musím uznat, že tohle vypadá ku*va dobře: http://www.youtube.com/watch?v=94yasIj0kLA

BTW, Jeremy Soule jako obvykle odvedl perfektní práci.
  • JohnyTheZik
    dota, cs, starcraft: bw :D..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší