Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cahir
    Díky hoši! Už tedy vím, co budu pařit na podzim!
  • To je naprosto nesmyslný příklad v této věci. Úspěch MMO nelze poznat ani po pár měsících. Víš vůbec, o čem je MMO??????? Prostě nesmysl.
  • WoW je úspěšné už jen díky lenosti hráčů zkoušet něco jiného. Hráči si na něco zvykli a odmítají cokoli jiného. Mnohokrát jsem slyšel názory typu: Když já tu mám tolik a tolik postav na nejvyšším levelu a trvalo mi to x let a teď bych měl najednou prostě odejít? Podle mě WoW už dávno není nejlepším (pokud vůbec kdy byl) MMORPG.
  • Fííííío. to je ale dementní reklama přes celou obrazovku!

K tématu, ještě že jsem koupil hru tři dny nazpět, sice od nich za 55 eur dražší než na xzone, ale asi o dva týdny dříve.
    Co se týče ingame obchodu ve hře, to je pravda že tam je, ale měna (gemy) jde koupit i za herní peníze a není drahá. V tomhle případě jsem rád, že se tvůrci inspirují třeba Eve online, kterou živí plexy - 30 dní herního času ve formě obchodovatelného předmětu. Když nechcete, neplatíte v reálu nic a jen kupujete za herní měnu. Když chcete platit, platíte. Nikdo vác nenutí a spokojení jsou jak tvůrci, tak hráči.
  • Asharak
    No, jeden vypadá na málo, a druhý že má víc, tak proč je měřit stejným metrem? *7*
  • Přečti si recenze, preview atd. a podívej se na videa (na youtube jsou i v češtině) a pak se rozhodni. Nemá smysl tu pořád dokola opakovat ty známá a milionkrát zopakovaná fakta.

Je to prostě trochu jiné MMO...
  • tak jak jinak reagovat na totální blbost? Já bych tě teda takto okatě neurazil, ale učitě bych to nějak zaonačil, ale ve výsledku bych tě možná urazil ještě víc. *2*

Tu špínu za mě udělal někdo jiný, tak se nebudu obtěžovat.
  • Protože ty pos*raný reklamy umožňujou, aby to tady bylo zadarmo, ty chytráku. *7*
  • A ted tu o červené pančošce, GW2 dopadne uplne stejne jako všechny ostatní rádoby MMO.
  • Tak nebuď lamka a reklamu si prostě vypni - např. v FF přes Adblock. *3*

Vypnout si reklamu umí dnes už i děti. Myslel jsem, že to už umí úplně všichni a ono ne. Pro mě šokující. *7*
  • neplacení poplatků je právě ta nevýhoda, však brzy poznáš, proč.
  • Vážně je to hrůza. Proto v takových chvílích tasím luk/pušku a postávám opodál... Sice to není tak fajn pocit, jako stát uprostřed a všechno kolem sebe kosit greatswordem jako trávu *15*
  • Ostatně hrát MMO kvůli lvlování je divné, přeci hraji kvůli end-game obsahu, ne?
  • Nevím, co na tom videu vypadá dobře, takovej další Aion a SW TOR, RIFT a kdoví co.
  • never tomuhle človeku, v hre samozrejme je pve a muzes shanet i legendarni gear
  • jj všechny eventy, bossové apod se scalujou podle počtu hráčů ;)
  • Příběh postavy si určuješ už při její tvorbě, kdy si volíš její minulost. Tyto volby mají vliv na příběhovou linku, která pak probíhá jinak. V průběhu lze také provádět nějaká rozhodnutí. Můj dojem ze "story" je převážně pozitivní, část rozhovorů je nadabována a celkově nepůsobí moc hloupě. Alespoň z mého vikinga mám pocit, že je to vážně viking (až na pár trapných hlášek) *15* . Samotné úkoly v rámci příběhu umí být dost obtížné. Navíc je za ně člověk slušně odměněn (i za ostatní úkoly a eventy), takže situace, že nemám prašule ani věci skoro nehrozí.

A k tomu času, nepřijde mi, že by byla příliš časově náročná. Tedy ne nutně. Není potřeba zdlouhavě běhat za postavami (třeba nasbírané materiály si můžeš do skladiště poslat odkudkoli, ani jej získat není časově náročné), po světě se lze snadno teleportovat. Celkově mi přijde, že se můžu soustředit a hlavně dělat to, co chci. A ne ztrácet čas blbostmi. Osobně hraju pohodovým tempem, po chvílích, kdy mám náladu a čas.
  • ...:D ..fanboyovi GW2 hned řekneš 1 chybku, ale Codymu jakožto trollovi a zřejmě WoW magorovi (sám jsem hrál WoW 6 let. Bohužel až nedávno mi došlo, jak moc velká ztráta času to od WoTLKu byla.) neřekneš ani prd, ačkoliv píše jak mamlas ze 3. třídy. :)
  • kedy bude dalsi sampon karull? Cem citat!!!
  • pravda ...pokud má někdo pocit, že stačí být v event radiusu a jenom čumět, tak jsem zvědavej, kdy tu odměnu konečně dostane :DD ..toho eventu se musí zůčastnit, a dle toho, jak moc pomůže při plnění, tak taky bude odměněn ...kdyby si idioti jako cody nejdřív něco o hře zjistili, tak by v životě nemohli plácnout takovej nesmysl ..a to že tam není worldPvP mě vůbec netrápí...akorát by tam přiběhli lidé jako cody(sry ale většího tupce tu asi nenajdu) kterej by měl radost, že může killovat menší lvly ;) ..ale i tak by měl s touto myšlenkou po prdeli...pač je tam downlvl systém, při kterém má člověk lvl vždy na úrovni dané lokace.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit