Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja slyšel že tam jsou dungeony na nejakou vyšší obtížnost a da se farmit legendary gear, ktery ti sice neprida staty ale jeho smysl je ten že bude vypadat nejak vyjímečne. Sám jsem na ty dungeony zvedavej ale docela si dokažu predstavit jako end game content i chozeni dungeonu, treba v TSW to tak je a funguje to.
  • nevýhoda? som rád že nemusím platiť každý mesiac za hranie :D nevydím v tom žiadnú nevýhodu aj kvôli tomu že tam bude dosť playerov aj po polroku...
  • Asharak
    O to vůbec nejde, jde s píš o známosti. Ikdyž, v dnešní době se určitě většina přidala na FB a tak jde podle mě proto počet Subs. dolů *1*
  • Asharak
    Já vidím kouzlo hry v tom, že si za litr proletím nový svět, dozvím se co se děje a užiju si hru stejně jako třeba Zaklínače *4* Tady není co řešit, jsem zvědavej jestli jim ten obsah zaplatí tyhle masové prodeje. Ta hra je na její velikost celkem levná, + servery...
  • Tak to je opravdu výhra, to v jiném mmo nezažiju *15*, co když je člověk spíše PVE hráč, budu mít co dělat?
  • Co třeba PVP ?
  • Nevim co furt lidi okolo gw2 tak šílej, já ho dostal zadarmo v den headstartu a je to celkem příjemná hra.
  • 1) Ano, je bez měsíčních poplatků. Servery běží jednak z prodeje hry, jednak je tam systém mikrotransakcí nabízející různé bonusy lenivějším hráčům. Přesto však nelze říct nic proti, protože krystaly, za které dané věci nakupuješ, tak se dají získat i za herní goldy. Alespoň to je můj dojem po zběžném prohlédnutí. Nejsem si jist, jestli to půjde s takovými bonusy, jako je digitální-deluxe edice, ale ta možnost tam je (stejně jako pouhé dvě měny, peníze+krystaly, které lze zakoupit za real money). Takže ze systému mikrotransakcí se ti budou platit herní servery. Že to funguje může potvrdit např. LoL a jiné.
    2) Záleží, jak rychle budeš konzumovat obsah. Já jsem jen úvodní oblast za Asury hrál (včetně příběhu) zhruba 10-12 hodin (je tam event boss, kterého ještě chci zabít), nutno podotknout, že je jedna z VELKÉHO množství, takže questíků, eventů a skopičin jako jsou Visty (malá videjka představující krajinu, většinou důmyslně schovaná) je tam dost a dost. Sám pro sebe, při normálním občasném hraní, si myslím, že mi to klidně půl roku vydrží. A bůhví, jestli náhodou do té doby nebude další daťák, čili nový obsah. :) Když porovnám s jiným, tak to za to "líťo" podle mě stojí.
  • to si myslí lidi odkojení wow a dalšími jinými starými mmo, tady se bavíš od začátku do konce, ne jen na konci
  • "žertovně" tu zas*ráš celý forum.. velice žertovné...
  • Možná víc? To mi popiš protože co já vím, ta nemá ani žádné end game PVE. Tak mi řekni čím se po dosažení max lvl budu tolik bavit.
  • Proč si to děláš stále těžší, tě za chvilku nikdo nebude brát vážně. *7*
  • genki.sudo
    Pridaj mňa:

0bvioustrollisfucking0bvious222
  • Tak pandy bude hrát miliarda Číňanů...
    Vítám spuštění nového datadisku pro WoW, už jen kvůli tomu, že wowkaři zase půjdou na to svoje WoW a nebudou tu psát bludy. Neříkám, že každý se nudí s několika měsíčním půstem nového obsahu v jeho hře, ale všechno má své meze.
  • Já tohle nějak tušil proto jsem včera ješte pred pulnocí nakoupil asi 5 accountu do zásoby. Mimochodem na kterým servru hrajete? Mohli bychom hrát společne a mužete si me pridat mezi pratele.
  • jedna vec je napsat žertovný príspevek jako jsem udelal já a druhá pak odhalovat svojí duševní a lidskou ubohost jak to deláš ty a spol. *11* *11*
  • genki.sudo
    Asi 2-3 krát som si v číne kúpil tie kúsky bobika v cestíčku v sladkokyslej omáčke a po prvom súste som si hovoril MŇAM..

Bohužiaľ po niekoľkých ďaľších sústach to akosi prestalo chutiť..

TRUE STORY, BRO.
  • Porad pandy, pandy... kdyz prece kazdy vi, ze udalosti podzimu je Rohan! ( teda aspon v porovnani s tema pandama *1* )
  • O čem to tady kruci mluvíte? Jaké CoD? V GW2 je úplně normální gear, levelování, normální, vzácné, epické a legendární předměty, crafting atd atd... Je to úplně normální MMO, jenom s hromadou chytrých a originálních nápadů, povětšinou mimochodem převzatých z jiných her, ale tak nějak nově splácaných dohromady...
  • A co jako? Je podle tebe pochvalná reakce hráčů hype? Já neviděl, že by v ulicích a v metru vysela reklama na GW2, jako tomu mimochodem bylo např. u BF3. Já neviděl masivní reklamní kampaně, jaké měl třeba Skyrim. To tvoje "hype" tu šířili především sami hráči. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit