Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to by mne zajímalo kam chodíš na jídlo... Takový problém jsem fakt nikdy nezaznamenal...
  • Nepleť si grafiku a art direction, popř visuals.
    Graficky na to není hra nejlíp - textury okolí jsou docela low-res a ani postavy nejsou to nejlepší, co jsem kdy viděl.
    Ale díky zvolenému art directionu, díky kterému všechno vypadá jako malované, je hra jako celek pěkná, to je fakt.
    A jinak, ono mi přijde, že těch efektů je až přespříliš. Možná měli ubrat trochu na tom.
  • walltar
    jo tak to je možné ....já sem každopádně čekal,že hra bude lehčí vzhledem k tomu, že je to casual tytul ... a ty eventy chápu, že to někomu nevyhovuje ale pro mě je to super protože já sem zvyklý v MMO jenom tak běhat po světě takže pořád potkávám nějaké eventy u qestů mě vadila ta cesta tam a zpátky. Taky čím míň toho člověk udělá tím míň dostane odměny. Největší problém u eventů je to jak se přizpůsobí počtu hráčů ... teď když jsou plné začátečnické oblasti se semtam stane, že už je lidí moc a event už se tomu přizpůsobit nedovede.
  • Po několika denním hraní jsem narazil na dost podstatný problém. Dost často jsou serwery vypnutý a nejde se do hry dostat. Error 37 ala Diablo
  • WoW nemuselo nikdy začít upadat.
    Důvod, proč začalo upadat, je ten, že chtěli nalákat casualy, přistupovali na připomínky lidí, kteří jsou rádi, že si zapnou počítač a s postavičkou ve WoW umí s bídou běhat (takoví ti idioti co když nemaj tu nejlepší výbavu z raidu tak je to nefér a měli by ji mít též, protože si platí a ať Blizzard sníží obtížnost, protože to vůči nim prostě není fér! *16* *16* *16* *9* *9* *13* )
    A co jim to přineslo? Ho*no. Ti, co byli s obtížností spokojení odešli a akorát je nahradil stejný počet těchhle rádoby hráčů a tihleti rádoby hráči jsou dost často entitled as fu*k takže to vedlo i ke zhoršení celé komunity. Nehledě na to KDO tihleti hráči povětšinou jsou.
    Ale může si za to Blizz i sám - jeho politika, že člověk musí mít nejlepší itemy, naučila i tyhlety "hráče" že i oni je musí mít a jinak není hra zábava.
    Kdyby se snažil Blizz udržet hru na obtížnosti BC, když už ne Vanilly (protože takovej NAxx byl možná už příliš), mohl mít dneska stejný počet hráčů. A možná í víc.
  • Veskoslav
    Mnohdy právě, že nepoznáš. Mnohdy první sousto bude lahodné, ale když se do jídla pustíš, tak zjistíž, že je hnusnější než to, co je hnusné už na začátku.
  • boze, ty jsi kus hnupa ...
  • Tak uvidime jak se koncept online strilecek jako cod nebo battlefield (ze hrajete a nefarmite gear) uplatni v mmo. Ja to vidim spis jako minus a nedostatek motivace. Treba i to wowko lide hraji (a plati) proto že "musi" /chteji nafarmit ty ruzne bodiky za ktere si pak nakoupi gear.
  • Vegen
    PVP hráči z GW jedničky podle mě budou zrovna první co odejdou :). Všichni PVP hráči z GW 1 co znám nadávají na přechod do PVP podobající se víc SWTOR, WOW, RIFT atp. než GW
  • Vegen
    Máš jídlo, kterýho se přejíš za týden a pak jídlo co můžeš jíst stále dokola a vždy ho budeš milovat :D
  • Erien
    hrajue ve full hd na maximum, ukaž mi které jiné mmo ma tak pěkné efekty.
  • Veskoslav
    "zpátky", aby ti nenebacala češtinářka:):-D
  • myslim ze ti, kdo hrali GW 1 zustanou, plus nejaky procento novych hracu...zbytek upadne..ale mozna ze to bude jinak...preju GW2 uspech i kdyz jsem wowkar :)
  • jo, takze se cela komunita WoW presune na GW a bude misto raidovani chodit nahodny eventy :)
  • Ne.
    ToR byl zabugovanej sh!t.
    Ten by dopadl špatně i kdyby to rozdávali zadarmo v Kauflandu.
  • RockStar
    Hnusný jídlo poznáš hned po prvním soustu:)
  • RockStar
    Nemělo by tam být spíše "Point at him..."?
  • Jako Guild Wars II asi nikdy nedostane na takovej finanční úspěch jako je WoW, ale to je asi fakt, o ktereém zde nemusíme vůbec mluvit. Nemyslím si, že by hráčů Guild Wars 2 mělo v budoucnu ubývat, protože to, že je hra zdarma je obrovské plus. Uvažoval jsem taky nad koupí, ale když za měsíc vyjde Panda, tak nemá moc smysl kupovat GW2. Nicméně přeji guild wars úspěch a myslím, že k němu má velmi dobře nakročeno.
    Podobnou strategii měl nastavit i SWTOR a třeba by dopadl jinak. *4* . Čistě jenom můj názor. *15*
  • Veskoslav
    Uvidíme, jak to nakonec dopadne. Je dobře, že po X letech nadvlády WoW se objevilo MMO, co mu může zatím trochu konkurovat. Ale podíval bych se na to za rok, kolik hráčů u toho nakonec zůstalo. Jelikož hodnotit MMO po jednom měsící je to samé jako hodnotit jídlo po prvním soustu.
  • V betě mi to tak připadalo. Ale já 1) hrál za rangera (very easy co jsem tak slyšel) a 2) hrál jen v BWE3 a ten byl přespříliš jednoduchý a 3) všechny hry hraju na nejtěžší obtížnost, takže jsem zvyklý na jinou obtížnost, takže mi pak normálně nastavené GW2 může přijít lehké.
    A co se eventů týče, stačí odnést 2,3 věci/zabít 5 monster apod. a okamžitě je člověk zapsaný jako účastník a přispěvatel (hodnoty závisí na eventu samozřejmě).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit