Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak se tady par fanboiu udelalo, a za pul roku po hre ani pes nestekne.
    • porad je tech fanboyu dost.. toho bych se nebal.
  • No jde vidět, že každý kdo píše takové nadmíru kladné recenze ještě nedosáhl maximálního levelu. A do maximálního levelu je opravdu o co stát, jenže cesta k 80 je až moc rychlá a potom už ve hře moc dlouhodobé zábavy není. Takové ideální mmorpg by bylo 1-max level styl GW2, od max - WoW.
    • Za ty prachy... *4*
      • Já svoji koupi nelituju, hra je to dobrá, jen jsem nečekal, že mě to omrzí až tak rychle.
  • Měli by s těmi bugy něco rychle začít něco dělat, nebo dopadnou jako Warhammer. To byla mnohem lepší hra a jak dopadla...
    Půl roku nebo rok čekat až přidají do hry to co naslibovali. že bude od začátku, moc lidí nebude.
    Těšil jsem se na WvWvW, ale je to stejné jako všude. Zerg bere vše.
    Z sPVP chtěli mít eSPORT, ale to taky zatím vypadá bledě.
    Slavné srdíčkové questy bez npc s vykřičníkem nad hlavou byla taky lež. Jsou steně stupidní jako v ostatnich hrách, ale npc má místo vykřičníku fialový trojúhelník.
    Ve hře chybí obyčejné věci jako souboj 1v1 a emotiony musím psát do chatu jako před 10ti lety.
    Ten skvělý výběr skinů armorů je další lež. Pár skinů (většinou hnusných) a desítky barviček. Oproti jiným hrám fakt bída.
    Peněz nelituji, pár týdnů jsem se bavil. Teď se však porozhlédnu se po nějakém pořádném MMORPG (WoW ne, z té grafiky me bolí oči)
    http://i.imgur.com/paFTL.jpg
    • Je to přesně tak. Skoro tři týdny jsem se celkem královsky bavil a nekriticky tomu v duchu dával desítku jasnou. Po pár týdnech si človek začal všímat a třeba najednou jsem si uvědomil, že se sice bili v prsa jak tam není de facto žádnej grind typu zabij 20 vepříků - takhle přímo sice ne, ale netušil jsem, že místo toho zabiju půl milionu kentaurů. A jedna věc, neumím to vysvětlit, ale přestože jsou tu eventy, které by logicky měly více zapadnout do celého světa a být jeho součástí, na mě mnohdy působí nějak rušivě, jakože naplánovaně. To třeba v Lotru, wowku atd. kde jsou klasické questy mě nikdy nepřišlo a vnímal jsem to mnohem lépe. Mno zkusím to zas za pár měsíců, třeba se to někam pohne. Jak někdo tady hezky napsal - gw je jako pes převlečený za králíka, který ale bohužel usilovně štěká *1*
    • souboj 1v1 je nejvetsi kravina vubec, nechápu lidi co cely den spamují duely treba ve wow když hraci hordy jen delali duely a ignorovali alianci co pobihala kolem pred orgrimmarem
    • Mě to baví, jsem spokojený. GW 1 jsem hrál 5 let a pořád mě neskutečně bavil...

Ad. L2 a podobné hry... Já nevím, ale asi jsem zastánce těhle srdíček apod. než zabíjení miliardy mobů.. Nedávno jsem na ofiku pustil L2 kde jsem měl 87 lvl feoh wizarda a říkal sem si že si něco jen tak ze srandy udělám.. Jediná možnost která šla dělat je daily quest, tedy lokace kde seřežu v partě 60 nějakejch slepic... Pak instance Harnak, kde 1% do levelu trvá asi 4 hodiny.. Parádní hra, opravdu...
    • Mohl jsi uvést příklad nějakých bugů. co to hraji, tak jsem zatím narazil jen na jeden v osobním questu, ale nic zásadního.
      Takže vůbec nechápu jak tu všichni nadávají, že je to zabugovany.

Emotikony - tak se musí psát no a co. stejně je nikdo nepoužívá. (osobní průzkum z mmorpg, který jsem hrál)

Questy - však tam nikdo nechce 10 jablek jako v jiných MMORPG :) takže jaká pak lež :)

PvP 1vs1 - jo tohle by bodlo.
      • Tak například je dost nepříjemné, že ve WvWvW velice často vidím enemy až když jsem mrtev.
        Že se mi uprostřed pvp před keepou objeví na několik sekund loadovaci obrazovka = smrt.
        Že týden není přístupný dungeon nutný k osobnímu questu. Bugnutých eventů, skill pointů, osobních questů je taky dost. Vývojáři o tom vědí a prý to budou řešit, ale řešit to měli před spuštěním. Jiná takhle zabugovaná hra (třeba single), by tu 9/10 asi nedostala
        • Wowko bylo při startu daleko vic zabugované a nešlo tam skoro nic ... každá hra má svůj začátek
        • Ta loadovaci obrazovka neni chyba Anetu ale bud sbalím kompen nebo špatným připojením netu se mi nic podobného nestalo a to tam mam nahráno několik desítek hodin
    • Naprosto souhlasím. GW2 zatím bohužel není určené pro dlouhodobé hraní. Podle mě expení mělo býl o mnoho pomalejší a chybí dlouhodobější end game. A ty armory, to opravdu není nic hezkého. Jenomže co dneska hrát. Evropská Tera je oničem, Secret World mě taky moc nechytnul a slíbil jsem si, že WoW ani Lineage 2 už nikdy nepustím, že je čas na něco nového. Asi nezbývá než čekat *4*
      • castecne souhlasím ale ty armory se mi libi, da se vybrat. vem si co muzes delat ve wowku na konecnem levelu, jeden raid tydne a pvp. To neni zas tak mnoho. Tady na max levelu muzes delat všechno protože diky scalingu nejsou lokace s nizsim levelem prilis lehky.
        Zatim nemam max level ale kdyz ho dosahnu tak se budu snazit udelat legendarni zbran a to je nadlouho.
      • Tohle jsem si myslel i o jedničce když jsem ji začal hrát při vydání hry.. A nakonec to dopadlo tak že i po pěti letech jsem se tam rád vracel.
  • Wowko je pořád jen jedno. *3*
    • prosimte nestras, jeste aby byly dve *3*

ale jinak pro tvou informaci, tady jsi s nim mimo misu.
  • LOL *8*
  • GW2 se současnými dungeony a bez raidů, to je jako vydat Borderlands bez dropu/lootu zbraní. *7*
    • V GW2 jsou World bossové ,kteří jsou místo raidů (přes 50 lidí). Není u nich třeba shánět spoustu lidi jako u raidů a looty taky nejsou špatné.
  • pekny PR clanok. miestami som nechapal tie uzasne novinky ktore su v 4 z 5 MMo, ale recenzent ich tolko asi nehral.

jedna cast mi pripomenula Arcanum, takze ak sa tato MMO hra da hrat aj solo tak to za tie peniaze urcite stoji a moze sa hrat viackrat a vzdy inak.

ale ako uz iny tu napisali. Co dava hra hracom na max lvl? teda co ine ako tie desiatky inych MMO?
  • zdravým doufám že někdo byl podobně hloupej jak já zkoušel sem nastavení a dal sem full screen na max velikost od té doby jak hru zapnu píše to"OUT OF RANGE" monitor je celej tmavej a opravdu netušim jak z toho ven začal sem hrát včera a opravdu sem nasebe naštván předem díky za info *16*
  • No takze na 9 tato hra urcite nie je, ale tych 7 ako tu bolo spominne si zasluzi. Problem je fakt v tom, ze po 80 lvl si skoncil. Na jednej strane je super, ze cely obsah hry mas vlastne otvoreny od lvl 1 ako napr sa zucastnovat www, pvp. Mne tu strasne chybaju nejake eventy pre guildy a suboje medzi guidami na volnom priestranstve ..napr mapy ktore su pvp zony, ale su tam pve casti za ktorymi tam ides a popri tom sa tam moze vela necakanych veci udiat:) ..daju ta dole zavolas kamosov z guildy idete po nich oni si zavolaju pomoc atd -neco taketo ..proste nieco neplanovane. Dalej by mohi vymysliet neco ako www, ale z hladiska subojov guild ako napr o hrady -neco obdobne ako v lineage a to je neskutocny adrenalin, pretoze vies, ze bojujes pre guildu a nie ako www -ides tam sice obsadzovat, ale v konecnom dosledku tam aj tak vlastnic nic nebudes ako guilda. V konecnom smere mi v tejto hre guida pride dost nevyuzita -maximalne na vymenu matrosov ...hram to uz nejaky cas a mam pocit, ze ma tam nema co motivovat ...prirovnal by som gw2 k velkemu vybuchu a ked to opadne za tym uz nie je nic ...no uvidime akym merom bude gw2 postupovat
    • Sejka
      Bitvy guild o hrady vývojáři plánují přidat - alespoň se máme na co těšit.

Edit: pokud již nemáš co dělat, tak zkus hledat tzv, jumping puzzle. Ty s příběhem jsou vážně sranda :)
    • motivace chybí asi proto že tam není pve s progresem a v pvp máš nejlepší level a gear hned zadarmo. Totiž filisofií tehle hry je nabidnout hrani pro zabavu. Ostatní hry motivují k dlouhodobemu hrani asi kvuli poplatkum. I když v mmo každy jaksi očekáva dlouhodobou motivaci.
      Zatím tu máš fakt drsny grind na legendární zbrane.
  • ironie je, že arenanet chtel hru bez grindu a udelali Grind wars 2 *1*
    • je dokazane, ze hodne lidi v nejake mire gring vyzaduje.
      jako treba sbirani surovin na craft.
      je v tom jisty pocit uspokojeni lidske potreby neco hromadit.
      Spatne je, kdyz je v podstate povinny.
    • jakej je tam grind, který je nezbytně nutný? jasně, grind tam je, ale můžeš se prostě na něj vykašlat.. z grindu není nic, co by bylo nezbytně nutné.
      • Tak nezbytně nutný neni ve hře asi nic, vzhledem k tomu že je to volnočasová aktivita (ty co to maj jinak docela lituju). Ale je fakt že v GW2 se grindění vyhneš jednoduše. Doexpíš a odinstaluješ. *15*
        • Tak v některých MMO musíš grindovat proto, aby si měl nějakou výbavu, statistiky apod., jinak existuje velké riziko, že si nezahraješ raidové instance. Tzn., že existuje v tomto případě riziko, že si nezahraješ část obsahu hry. Takže pokud se člověk nechce vzdát části herního obsahu, musí prostě vyvinout snahu a grindovat a dělat podobné věci...

Hrát GW2 stylem doexpit a odinstalovat, to je prostě škoda.
          • Jako mě grindění v zásadě nějak extrémně nevadí. Ale to, že byl před releasem plnej internet toho, jak bude GW2 bez grindování, a teď je PvE po lvlcapu víceméně jen o grindování, je pravda. To si mohli odpustit.
            • wrook: pokud tedy jsi presvedceny, ze GW2 je "malej komunismus", pak te tedy verejne zadam o rozdeleni se o vsechny tve goldy a veci s ostatnimi.
              protoze Komunismus (z latinského communis = „společný“) je především politická ideologie, hlásající a požadující společné vlastnictví a odmítající třídní rozdíly mezi lidmi.
              ja osobne v GW2 nic podobneho nepozoruji *3*
              taky nevim co je spatneho kdyz v PvP nebude rozhodovat vybava, ale hlavne to co umis a asi tve povolani neco trochu ovlivni.
              jak jsem psal PvP nehraji a rad se dozvim neco noveho.
            • Jojo.. tak jakejkoli systém, kde sou si všichni rovni je demotivujcí, viz. komunismus.. a sPvP v GW2 takovej malej komunismus je, to je fakt. *13*
            • No důležité hlavně je, aby byla nějaká ta motivace, jak píšeš níže. U jiných her víš, že z instancí dostaneš lepší equip, který se ti bude hodit jak třeba v PvP tak i v raidu. Tady tohle prostě chybí. K čemu v GW2 chodit dungeony, když si stejně dobré brnění můžeš ucraftit nebo si ho koupit na AH od někoho, kdo tak učinil. Navíc to brnění je stejně nepotřebné, protože ve hře už nemáš kam dál pokročit, jakmile máš level 80 a 100% světa (pro toho, kdo tohle rád). No a pak PvP, kde jsou si všichni rovni.
            • W: Tak to grindování je základ skoro všude, ale zažil jsem už i zábavnější cesty a to teď mluvim třeba o tom tak hroznym a všema nenáviděnym ale paradoxně nejhranějšim WoWku (určitě je spousta jinejch variant, já mam zkušenosti s touhle). Před několika lety.. Když jsme progressovali raidy a na každym bossovi jsem se mohl těšit, že mi může něco padnout a zároveň když nepadlo, měl jsem alespoň radost z pokoření těžkýho bosse.
              V GW2 můžu maximálně furt dokola chodit pár dungů (respektive pokud chci jeden set, tak JEDEN JEDINEJ dung) abych měl dost tokenů na armor, kterej pak koupim u vendora. Žádnej překvapivej exotic drop, kterej by mi udělal z ničeho nic radost, se zatim nekonal a imho ani nebude.
            • walltar
              Zase technicky co by si chtěl po levelcapu dělat? Jak máš 100% světa tak už prakticky cokoliv co můžeš vymyslet je grind. Ale je pravda, že to s tou reklamou přehnali ... místo bez grindu měli říct, že tě hra nenutí grindovat.

Jinak jedna otázka já sem nějak moc klasických MMO nehrál a v těch co sem hrál sem se nikdy do engamu nedostal (většinou sem skončil po dosažení max levelu) ... je nějaké level MMO ve kterém se po dosažení max levelu negrinduje lepší nebo pěknější gear?
      • hh ked nechces, nic nemusis grindovat, praveze to nieje o grinde... nieje nutny aby si mal dobry eq...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit