Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • grafika pri bojich je humus.
    • U world bossů a ve WvWvW je třeba snížit kvalitu. Já osobně snižuji jen ''Maximal character limit'' tedy že u některých hráčů není vidět postava ale jen nick. Podle mě stále lepší než vidět vše ostatní ošklivější. A ano GW2 je spíše pro nadupanější počítače, ale není to pravidlem.
  • Keyz
    Pěkná recenze.
    Napadá,jestli by nebylo dobré aby k pohledu "běžného" hráče se přidala i recenze někoho dalšího,kde by bylo podrobněji řeč o pvp,klanech a fungování hry z jiného pohledu.Více účelného.
    Přece MMORPG nehrají jen běžní hráči ale i lidi co chtějí soutěžit a znát co jak funguje a trávit u hry více času.Proto bych u MMORPG rád viděl i jiný názor.Navíc tolik možností co je ve hře,nemůže jeden člověk pobrat.
    Dva to také nepoberou,ale lepší než jeden. *3*

Mně osobně questy v MMORPG většinou nezajímali.Důvod byl prostý:Nemělo to často smysl.Výzva pro mně byla jít s dobrou partou někam (pvp,dungeon atd).A questy u mnoha MMORGP fungují tak,že je prostě potřeba je dělat abych mohl pak dělat to co chci.Tedy byla pro mně vždy nutnost.
    Tu nutnost ve hře ale chci,aby byla šance využít lepší postup hrou a nějak se vyvíjet.
    • No já si naopak myslím, že některé questy v GW2 jsou výzvou. Už několikrát jsem narazil na situaci, kdy jsem opakovaně vychcíp a kdy jsem se stále vracel a vracel, dokud jsem prostě daný quest (či spíše to byly eventy) nesplnil. Nešlo přitom o to, jestli mi dal boss crity, ale šlo pouze o to, jak dobře jsem dokázal v tu chvíli hrát, což se mi celkem líbilo. Člověk se podle mě dost naučí hraním "pouhého" pve.
    • V tom pripade tohle moc nehraj pvp je jen jeden velkej zerg kdo koho umlati driv a neco jako raidy nebo neco na tenhle styl tam neni, udelas lvl 80 obejdes par eventu udelas max profky a neni co delat :-)
    • sleepless
      Hezký námět na čtenářskou recenzi :)
  • http://www.youtube.com/watch?v=eNw-rx42r7E&feature=related

docela zajimave video na tema endgame v gw2
  • Leonidasss
    Můj názor na PvP je takový, že horší PvP systém jsem ještě neviděl. V PvE bohužel chybí endgame, něco jako raidy pro určitý počet lidí, takže jsem celkově ze hry hodně zklamanej.
  • Nechci se zastávat WoW to zdaleka ne ale pravdou je že GW2 nemůže být označeno nejlepší MMO až tu bude s námi stejně jako dlouho jako WoW aspoń 5let tak pak se dá označit že to je super RPG... Jak říkal Drda MMO se hodnotí pouze zatím začátek nikoli jak tomu bude dál... nicméně na GW2 si za 3roky ani nikdo nevzpomene ... bohužel tak si to myslím... je to ale můj názor
    Ncméně hra se mi líbí z jednoho strašně dobrého důvodu první MMO kde můžu hrát sám v klidu a na prvním lvlu hned jít PVP prostě pecka *3*
    • To je samozřejmě blbost, že si na GW2 za 3 roky nikdo ani nevzpomene. Tohle není nějaké no name MMO. Tohle MMO má svou tradici a komunitu. Na to nesmíš zapomínat.
      • Jj přesně tak tahle hra má výhodu svejch fanoušků dobrýho příběhu atd. . Jako právě WoW takže se to nedá přirovnávat k hrám, který dneska přídou a sou o světě a hratelnosti, který sou lidem cizí. *3*
      • asi jo máš pravdu možná silnej výrok..
  • Prvni mmo co me zacalo nudit uz asi po 2 hodinach. Hraju dal a uz sem lvl 46 ale moc originalnich veci sem nenasel. Craft a pribeh. Bohuzel pribeh je tak strhujici ze jsem se v nem uz asi tejden nepohnul, protoze na nem neni nic poutavyho. Celkem se me libej nektery lokace a hlavne mesta. Q sou taky stale stejnyho stylu zabij, prines, znic s tim ze obcas musite treba sebrat dzber a uhasit s nim ohen. Eventy zacnou po chvili taky nudit protoze je to furt dokola bran, dobij, ochranuj npc nez neco udela, prines urcitej pocet itemu. Takze pro me zatim tak 7/10. Cekal sem ze to bude vetsi pecka nez neustale opakovani event, objev mapu presun se dal.
  • hahahá hohohó warcraft je v řiti celej svet bude hrát guild wars 2 jooo *5*
    • Wowko je tu od roku 2005, a stávající koncept hry má pořád navrh nad dnešní konkurencí. Myslím si že GW2 nepřekonal sedm let starou hru, jak smutné. Až vyjdou paňdáci tak se část hráčů GW2 vrátí zpět k wowku. Protože to vládne tím obrovským světem a neuvěřitelnou mírou propracovanosti.
      • SnakePlisken
        Datadisk Mists of Pandaria k World of Warcraft je už pár dní mezi námi. ;)
        • To myslíš vážně? Vždyť ho před pár tejdnama dodělali.
  • Nejlepsi MMO ani z daleka. Dodnes lituju tech 120$ co jsem nechal v Gamestopu za dve kopie hry.
    • Shaker
      Bohuzel taky... Lore me nechytlo a tim padem jsou mi mechaniky hry, ktery jsou sice jiny nez u ostatnich MMO, ale taky opakujici se a nudny uplne volny. Co se tyka PvP, tak to je jeden velkej grafickej bordel.
  • recenzia skvelá, v práci na nočnej nie je nič lepšie, ako dlhá chvíľa na záchode a dobré čítanie. Do GW sa pustím až v zime, myslíte, že ma nechytí frustrácia z toho, že všetci hráči už budú vysoký lvl so super itemami a ja tam budem behať s palicou a deravými topánkami, ako začiatočník?
  • Nejlepší je AoC online, všechno ostatní jsou buď
    1. asijský hovna! s 200metrů velkejma mečama pro nateplený fandy anime
    2. WoW blitky pro americký blbečky! kterým připadá drsný ork v růžová gay zbroji
    3. F2P kokotiny! který patří do odpadkovího koše a nedaj se hrát
    4. Hry co měli dobrej potenciál, ale vývojáři to totálně zasraly!
    • Souhlas. AoC je jediná opravdová MMO současnosti s propracovaným soubojovým systémem a grafikou, která se dá nazvat dobrá. Nechápu proč se všichni rozlpývají nad grafikou GW2, když 4 roky starý AoC vypadá 10x líp. AoC doplatil na počátační zabugovanost. Dneska je toho už hodně odladěno. Jediné, co se nepodařilo Funcomu nikdy pořádně zprovoznit, byly siege. Bohužel dost lidí (a neříkám že neopodstatněně) nevydrželo tolerovat chyby Funcomu a odešli, dnes po spojení serverů je tam spousta otravných Rusáků a německých dětí :P Jinak hra nabízí vše PvP, PvE, raidy, dungeony jako uzavřené i open instance atd. Mě se líbí, že je to zpracované nikoli komiksovým stylem, ale realisticky, stačí se podívat na animace postav - bezkonkurenční. Do komiksového stylu řadím i GW2, o WoW vůbec nemluvě. Navíc svět podle Howarda - brutální, drsný i vášnivý, prostě trochu dospělý je podle mě mnohem zajímavější, než no name fantasy (kde se navíc střílí z bambitek a stavějí se roboti). Snad jednou vydá Funcom něco podobného a bez bugů na začátku.
    • Veskoslav
      Age of Conan? Nejzabugovanější MMO historie?
      • Nejzabugovanější? To že se ti to lagovalo znamená že máš špatnej kompl
      • Aoc je super hlavne pvp a Fatality ale jek prisli rusaci tak to slo celi do Sracek
      • walltar
        Nejenom nejzabugovanější, ale s nejhorším rozdělením obsahu v historii.
    • Keyz
      Také bych rád vyděl MMORPG s evropskou tématikou.Špatně si pak vyberu postavu,když má každá nagelovaný účes a vypadají jak děti.Ty komické velké zbraně to je asi nějaká úchylka.
      Strašné.
      • "vyděl" ? Aha *15*
      • například Lotro(lord of the rings online) má logicky "evropskou" tématiku-meče mají normální velikost,nekreslená grafika,hlava není čtverec(viz.wow),brnění vypadají realisticky
      • například Lotro(lord of the rings online) má logicky "evropskou" tématiku-meče mají normální velikost,nekreslená grafika,hlava není čtverec(viz.wow),brnění vypadají realisticky
    • nekteri hry patri do všech ctyr kategorii, treba gw2
      • walltar
        No tak orka v růžové zbroji asi v GW2 nepotkáš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit