Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Deal with it *5*
    • Wow hraju, mám ho rád, přesto palec dolů.
  • Hele,ty "BEZESNEJ" kdy se milostivě uráčíte napsat recenzi na Dark Souls pro pc verzi?Tohle už mě fakt pěkně se-e . Denně tady vyjde tuna článků o ho-nech,který nikoho nezajímají a není snad dne aby tady nebyl článek o pošahaným šampionovi "Kokotovi"..o AC3 je tu snad každá sebemenší kokotina,Far cry, Dishoners to samý v bledě modrým plus kýbl dalších debilovin pro předškolní děcka,ale když už vyjde jednou hra,která nemá snad za posledních deset let v ničem konkurenci ,tak na to zvysoka ser-te a rejpete se prstema v prd-li..Smutný je,že tyhle komerční sr-čky jsou na tomhle webu neskutečně protěžovány a pak se není ani co divit,že vždy dostanou ohodnocení 8 a výše,ačkoliv jejich skutečná kvalita dosahuje stěží poloviční hodnoty..
    • Dark Souls j sr@čka (na PC)
      • Strasne som sa tesil na tuto vec, no ked som ju skusil tak som sa skoro pogrcal, ovladanie je hnus.
    • v dnešní době se nehodnotí na stupici 1-10 ale 8-10, kdy všechno co má pod 8 je úplná sračka, to co má 9 je 90% všech her a to co má 10 už tak nemá skoro žádnej smysluplnej význam, protože nic není dokonalé...
      • Dark Souls na PC aktuálně hraju a je to výborná hra. Další recenze není potřeba, devítky a desítky padají všude kolem. Pro všechny, které otravuje průběžné zjednodušování a zdebilňování her (viz "casual"), je Dark Souls balzám na duši. Tam není zjednodušené vůbec nic, herní principy jak z roku 1990, nic se automaticky nedoplňuje, respawn nestvůr po každé smrti, ztráta zkušenosti, příběh prakticky neexistuje, rozhovory taky moc ne atd. Ovládání na klávesnici jsem nezkoušel, na gamepadu je OK. S patchem na textury i hezká grafika. Doporučuji.
        • Veskoslav
          Akorát, že postava se občas zasekne, nastavení rozlišení musel udělat úplně někdo jiný, jinak mělo archaické rozlišení, 30 fps přes které se nedostanu ani kdybych prosil všechny svaté a občas tak debilní kamera, že ji nastavoval zdrogovaný králík, závislý na mrkvi.
      • Presne. Clovek by si podle hodnoceni myslel ze zije ve zlate dobe her a vetsina her si pritom zaslouzi jen nadprumerne(tzn dobre) hodnoceni 6-7. Pokud ale hra dostane 6-7 bodu,pulka lidi ji uz ani nezkusi,protoze si mysli ze je to odpad.
  • Karle, Karle,
    smrdí Ti varle!
    • trolle trolle ty jsi ale prase,
      ocihavat Karlovi varlata zase!
      • Ocihavat? Zdá se že ti tam něco chybí. Dej si na půl hodinky Pandy, to tě uklidní, ale žádná honitba!!
        • ocihavat jako ocumovat a co pri tom delas navic necham fantazii ctenaru
        • walltar
          No nesnaž se to zamluvit ... čichat cizím lidem k rozkroku je mnohem horší, než chyba ve slově.
          • Karlovi není potřeba nikam čichat, stačí se na něj podívat. Doufám že jsi o tom poučil i svého čokla.
  • v predchodzom prispevku autor pise o nude po 2 mesiacoch a dosiahnutom maximalnom leveli (80). Mna hra vydrzala bavit viac nez tristvrte roka, pretoze po dosiahnuti 80 levelu som sa namotal na k tomu urcene lakadlo - ziskanie legendarnej zbrane. To zaberie mesiace. Momentalne mam 2 legendary a v polke dosahovania tretej ma to prestalo bavit :) . Záver: je tam jednoznacne zabava na viac mesiacov ako len na 2
  • Jó, není to vůbec špatná hra, to jsem tvrdil už od bety. Jó, chyby tam jsou, to jsem se taky nebál říct.

Jó, nejlepší MMO současnosti... no, podle mě ne. 9 je podle mě moc. Dal bych 7.
  • Mat ten cas co vyzaduje MMORPG, tak urcite idem do toho. Vyzera to genialne, presne moj styl.
  • Milop33 je hroznej ArenaDrone.
    • A ty jsi co? že si to sem tak potřeboval napsat?
      • Pouhá pravda.
        • walltar
          http://www.mdc.sk/img/Subject/480.jpg pravda říkáš? *1*
  • Je to vec pohladu. Ked niekto chce hrat tuto hru, hra ju. Ked nechce. Nehraju. Kazdy musi vediet co naozaj chce. Ked to nevie, tak nech radsej ani nic nekupuje.
  • Hezky napsaná recenze ale podstatne rozdily oproti jinym MMORPG jsou v nečem jinem než v tom jak jsou zadavane questy. Koneckoncu je priblizili i samotni vyvojari v prezenacich jeste pred vydanim. Byl to zamer dat vsechno hned všem, odstraneni grindu atd. Čekal jsem že to recenze lepe vystihne a taky že prida svuj soukromy nazor jak se to podarilo naplnit a jak to funguje.
  • GW2 je dobre mmo ale co me stve ty dungy jsou strasne tesky treba na levelu 30 se neda projid ani nahodou a kdyz tam jdes pozdeji a mas v parte sami 30 tak taky ne .je to fakt zoufali.
    • No konečně dungeony jaký maj bejt. Mě už štvali Dungny v jinejch hrách který člověk prošel s prstem v nose a ani nemusel sledovat obrazovku *1* . Konečně nějaká výzva a navíc když jste sehranej tým tak to většinou zas tak velkej problém nebejvá.
    • Asi proto, že jde o těžší část hry a musí se u toho trochu přemýšlet, jinak by to prošel každý hned. Mě se zase lidí fakt, že v této hře je konec průtahů vyšším levelem, kdy jsme jako blbci byli jen observeři a vyšší level se tam bavil sám.
      • No ony ty dungy nejsou ani tak těžký z pozice přemýšlení. Ale v momentě kdy tě obyč(stříbrný,ne zlatý nebo boss) dá na 2 rány, přičemž první ti dá immobilize. Tak to je něco špatně. Ty do něj musíš nasypat aspoň 10 ran aby padnul,on tě dá na 2 rány.
        Viz. Ascalon Dungeon explore mode cesta 1 v místnosti kde se mají ničit ty burrows. Z třetí kupky vylezou tito mobové 2, naproti přes místnost vyleze boss. Tady už končí obtížnost když se hraje jen na to aby se zničily kupky, mobů si nevšímat protože pak naskočí video a mobové zmizí. To je prostě špatný design.
        Nebo hrát toho liutenanta stylem: zabijeme třetího moba, všichni umřem tak ress, už tam budou jen 2. Zabijeme malýho, zůstane jen boss a ten je jednoduchej,stačí evadovat přitahovákům a asi po 10 minutách ho udoláme. FTW? To má být obtížnost? To je prostě chyba designu.
        • tady každy uvažuje že když je dps tak jeho ukolem je jen delat dmg a čeka že nekdo bude tankovat a že odnekud prijde heal. V gw 2 je každy tak trochu tank a healer a musíš se postarat sam o sebe. každa clasa ma defenzivní cooldowny, lečení a utokum od mpbu se da vyhnout pomoci dodge.
    • S tvoji cestinou bych ten dung taky neprosel *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit