Přejít na výpis diskuzí
Guild Wars 2 se zase prodává, za chvíli i u nás
11.9.2012 | Adam Homola
76 příspěvků
-
Prosimtě rád bych se tě zeptal kde se ty sety za tu karmu kupují jsem nováček a nikde sem nic nenašel tak kdyžtak sem napyš lokaci nebo tak. diky předem.
-
tu hru zeru, ale mas pravdu taky to neni moje gusto
-
Jenomže gear z low-raid bossů byl horší než ten za emblémy :) a s nízkým gear score tě pak nikdo nechtěl brát na vyšší raidy.
-
Vidim to naprosti stejně. Souhlas. Hrál jsem spoustu MMO ale tohle je zatim nejvíc
-
2KO23L
pokud si to dobre pamatuju tak emblemy padali i z raid bossu a taky gear takže sis to nemusel kupovat. -
Spíš bych řekl že v GW2 je to tak trochu na hráči. Když trochu postudujete svoje skilly a traity tak zjistíte čeho je které povolání schopné. Můžete si samozřejmě udělat postavu co bude umět všechno ale tak nějak na průměrné/podprůměrné úrovni, nebo si můžete postavu udělat více specializovanou. Hra vám dává volnou ruku. Já třebas se držím toho, že můj Guardian bude spíše "Tank" jedu jednoruční meč + štít a v tratech pojedu +HP a + Toughness.
Můj necro bude zase CC/DPS oblíbil jsem si Sekerku a Válečný roh které mají slušná kouzla co způsobují přímý dmg a má i pár solidních plošňáků a v Traitech se zaměřím na + Power a + Critical dmg. -
Necro má ve výběru také pár skillů na plošný heal :) a myslím že kdyby se hráč soustředil na +healing na vecech + správné traity tak by z něj šel vykřesat čirý healer. stejně jako ze zmíněného Guardiana.
-
reakce na cody:
já bych tedy end game content ve WoWku směle označil za Grind :). Mne osobně to tedy vůbec ale vůbec nebavilo, alespoň na WotLK, chodit pořát dokola Pit of Saron na Emblémy na průměrnej gear abych mohl začít chodit Weekly na Frosty kterýho se dalo dát 3 druhy jeden krát za týden + 1 Frost za daily RDF přičemž jedna část gearu stála 75-90 Frostů, tomu říkám těžkej opruz. -
Dle mého v GW2 rozhodně není málo skillů. Výběr zbraní (a s tím spojených skillů) je docela velký a pool utility skillů je vzhledem k počtu utility slotů také poměrně velký + další úpravy v Traitech, bych řekl že nabízí už slušnou variablilitu postav v rámci jednoho povolání.
Nemyslím si, že by se GW2 až tak zásadně lišily od ostatních MMO (sám se počítám mezi ty "kteří jsou spokojeni s klasickými MMO"), jen bych řekl je jejich pojetí questů a "buildingu" postavy pojato hezky ve svém vlastním duchu a přináší svěží vánek do tohoto žánru který trošku zkostnatěl a zuby nehty se většinou drží toho co nalinkovalo "populární" WoWko, bohužel (často se zapomíná na velikány kterými ve své době byli Ultima Online, Dark Age of Camelot, Everquest atp.). Ale NC softu se nedá upřít, že jejich hry jsou vždy alespoň trochu "své". Za sebe musím říct, že dlouho mne žádná onlinovka tak nebavila, jako právě GW2, už kvůli tomu jak je hra hezky svižná, hráče nenutí do nudných činností a PvP je pojato na kompetitivní úrovni (srovnání účastníků na stejnou úroveň/výbavu), stejně tak tím jak je pojato navštěvování zón pro menší level (downscaling levelu hráče), díky čemuž není problém jít hrát s kamarádem který právě začal. Mám ze hry dojem celistvosti, že vše do sebe krásně zapadá a vše je do detailu promyšlené. *14* -
Tak to pak jo, já žádnej ještě nebyl, snad se k tomu někdy dokopu. Nějak mi nevoní ten jejich systém, kde každý umí všechno, raději bych klasiku dps, tank, heal. Uvidíme.
-
dělám dungeony dneska jsem třeba vydělal 10g jen chozením exploration.
-
Vyborna hra !! uz nemam dovolenou a nemuzu to prestat hrat *11* *11* *11*
-
Tak jsem se na to vykašlal, venku hnusně a prší, vytáhl jsem kreditku a koupil si digital edition... hru už mám staženou, čekám jen na update.. Krabičku si hold vytisknu a vyrobím :D :D Nick: Xarxes.5048 See you in game ;)
-
Tak za toho ani s ním jsem ještě nehrál. Nicméně díky za upřesnění.
-
Co vam na tom prijde divnyho??? Me se ten trailer libi... Lepsi nez trailer na Panda pohadku, kterej akorat ukazuje ze maj schopny grafiky a animatory, nicméně hra samotna vypada uplne, ale uplne jinak (na 12 let starym enginu :D)... naopak ten trailer ma neco do sebe a zduraznuje o cem gw 2 je pokud to chce hrat clovek sam muze, ale neuzije si to tak jako ve vice lidech i nahodne potkanych pri exploringu :) kdyz jsem trailer videl ja naopak sem mel chut vzit kamarady a jit sekat draky
-
urcite je to super a nejspis si to i koupim, ale ten trailer...ten je jednoduse ubohy *7*
-
Tak někteří GW2 fanoušci mě příjdou jako svatá inkvizice. *1*
-
Není to špatnej nápad, ale někteří by nemuseli dělat, jakože je to nejgeniálnější věc na světě, která hru dělá 100x objektivně lepší než ostatní MMO.
-
Proto se hodně říká o GW2, že to není MMO pro každého. Mě třeba tohle na klasichých MMO vadilo a sem rád, že GW2 jde tou cestou kterou jde. A je to podle mě potřeby vyzdvihnout, protože jinak by sme měli další stejné MMO kterých je myslím už dost.
-
+ je tam ještě support ... Takový ten celoteamový buffer ale nejde hrát jako pure support protože by člověk nedostal ani loot ani expy.