Přejít na výpis diskuzí
Guild Wars 2 se zase prodává, za chvíli i u nás
11.9.2012 | Adam Homola
76 příspěvků
-
škoda že už se to zase prodáva, podle me hracu je tam ted tak akorat a vic netreba
-
no hlavne ze rikali ze chteji udelat hru bez grindu
-
Tak ja mel taky nejake goldy navic ale na Grandmaster Traint pointy me to stalo asi 5g a taky mam na 400 jaweling a to taky stalo neco malo :D
-
Dá se ti ted lognout me to piše že je server timeout
-
Já už sem koupil dva charakter sloty a dvě rozšíření banky a to mám teprve tři charakterý kolem levelu 35.
-
Na 80lvl se goldy jen sypou už jsem si koupil všechny sloty na bágly jeden mě vyšel na přibližně 1g musíš si hlídat dobrý kurz :)
-
Ano, taková je teorie. Jenže teorie říká, že každá hra je super.
Kup si to a přesvědč se o praxi. -
tak to nepiš ve spěchu .-)
-
Máte zde pravdu. Trošku se zda být asura jak gnom, človek je človek atd atd možna že to je s jinym kabatem ale děláte jak kdy by na tomto bodě záleželo nejvíce. Když člověk vejde do PvP 7v7 a nebo WvW a bráníš svou fortresku ve 40 a nabehne na vas z jineho serveru banda 80 lidi tak preci jen je to boj, to že ted udelaj možnost si koupi ty gemy je vcelku dobre mam lvl75 a ted mam u sebe momentalne asi 1gold 20 silvers a kdyz jdu do toho shopu a zkusim to vymenit za ty gemy tak mi to za muj tezce vydelany a setreny gold da jen 350 gemu +/- a abych mel tendenci si kupovat v tom shop GW2 Digital Delux Edition (DDE) za 2000 Gemu abych mel možnost se naučit jeden skill navic kterej nemužu když nemam GW2 DDE tak to je trosku nefer ale to ze si gemy muzu poridit za in-game prachy je dobre :), Sytel levelovaní je boží, Dungy naproste šileně težke ale o to jde musi to byt vyzva. a ne že tam prijdu a hned jsem venku s novim EQ. Eventy je taky parada a farmeni na LEGENDARY Zbrane je až prehnané farmeni :D a to že je max lvl 80 je pekne ale to ze i po max lvl expiš dále a po kazdem dosazenem lvlu nad 80+ dostanes 1 Skill point a na Lege. Zbran potrebujes 200 Skill pointu drahe recepty celkove za 60g a 250 surek od skoro kazde je dost slune :D Hodně štěstí tahle hra je na hodne dlouho
Hraji za Človeka necra 75lvl (server : Piken Square) (kdo by chtěl zahrat tak whisp muj nick (Wolf Wafle) -
samo ze variabilita postav ne tadiabilita
Omlouvam se za chyby a preklepy, ale pisi to ve spechu :) -
No o GW serii jsem toho moc nevedel, nicemene vcera jsem koukal na gameplay videjka a musim rici, ze ten system delani eventu a vse co se v navaznosti na vase skutky ve svete stane je opravu paradni, zadne vyheldavani Q, zadne hledani party, proste se jen pripojite na probihajici udalost a je to a take medostala tadiabilita postav, uz zadny tank, dps, healer proste parada, myslim si ze vyvojari se tentokrat opravdu trefili a pres moji prvotni opatrnost coze to je zase za dalsi MMO v poradi si tuhle hru opravdu koupim.
-
Jo Asury jsou nejlepší třeba quest kdy jsem testoval IQ skrittů a unudil je k smrti :D
-
Záleží odkud jsi. Jestli Praha, tak si zajeť do Tesca na Zličín. Tam by ho měli stále mít. Jinde v Tescu ho neměli. Pokud jsi odjinud, tak bohužel neporadím. Ale Alza je jedním z obchodů, který čeká už delší dobu na dodávku a cena tam je nižší než v jiných obchodech.
-
Bany jsou den za každý závadný příspěvek. Opakovaným porušitelům se dávají i delší.
Mám s tím zkušenosti. *4* -
Nevíte kde koupit Guild Wars 2 a dostat ho co nejrychleji? (nejlépe do konce týdne) Jasně, můžu si ho koupit přes ofic. stránky, ale já chci krabičku :)
-
Tvůrci řekli až na konci pro jakou hru to dělá :D. A mám dojem, že ArenaNet nakonec zastavil v jednu chvíli i dodávku krabicových verzí, podle toho co se psalo na některých webech a odpovídalo by tomu i absurdní zvednutí cen od key4u, g2play atp.
-
výborně, doufám v ban aspoň na měsíc... *7*
-
ani náhodou...
GW2: Další dobré MMORPG - to by snad sedělo lépe. -
5 je strašné množství? Mě to nepřipadá jako nijak vysoké číslo. Úplně originální taky nejsou. Ale hlavní u nich je, že mají dobře zpracované backstory a jejich "duch" z nich vyloženě dýchá na každém kroku. A potom sou tu Asury s Felicií Day a imho nejlepšíma nápadama ze hry. Kdo nehrál za asuru jako by nebyl ...
-
Také cgi animačky už sú.