Přejít na výpis diskuzí
Guild Wars 2 se zase prodává, za chvíli i u nás
11.9.2012 | Adam Homola
76 příspěvků
-
*1* *1* *1*
Myslím, že zrovna tady sedí staré a už trapné tvrzení: U MAD, BRAH? -
rasy v gw2 jsou lepsi nez v ostatnich fantasy protoze jich je tam strasne mnozstvi a vsechny jsou originalni a kdyz mas rad interpunkci tak tady ji mas : Jdi do hajzlu!!!!!!!!!!!!!!
-
Guild Wars 2: The WoWKiller's Rising?
-
Pravda trailer žádnej zázrak a myslím si, že je škoda, že Arenanet neudělal nějaký pěkný CGI intro.
Vím, že říkali, že to stojí spoustu peněz a že radši ty peníze investují do vývoje hry samotné, ale přece jenom kdyby udělali CGI animačku, kde by např. představili všechny povolání, tak by to natáhlo určitě více lidí. -
Omg v GW2 nejsou klasické fantasy postavy, ale jiné. A lepší trpaslíky/elfy atd. má každá kravina .
No já nesouhlasím. Ano, mám trochu tem pocit, že GW2 někdy až křečovitě moc snaží být za každou cenu odlišný než jiný MMO, ale nemyslím si, že každá kravina by měla trpaslíky a elfy, který jsou lepší než rasy v GW2.Používej interpunkci, trubko. -
lepsi v cem? xD me to prijde to same jen v jinem kabate xD
-
omg v GW2 nejsou klasicke fantasy postavy ale jine a lepsi trpasliky/elfy atd ma kazda kravina
-
Trailer je švandózní. Pod mým tukatým břichem zvlhly kalhotky. Chicht. *14*
-
Oprava: Ten trailer z jistého pohledu dává smysl. Cíluje na jinou cílovku, než už ve hře mají. A jelikož v podstatě jediný peníze, který ArenaNet dostane jsou za první nákup hry, tak jim může být jedno, jestli nově příchozí bude hra bavit.
-
Sorry, ale měli to říct jinak.
-
bohuzial, par jedincov nepochopilo zmysel trailera :) este raz si to pustite, prelozte co v nom hovoria... a spomente si ako gw2 ide svojou cestou :P
-
Je otřesnej.
Cílujou ho úplně jinam, než by měli. -
Ale zase tam sou Asury, Sylvari a Charrové .... ono to celkem sedí. *1*
-
V GW žádní skřítci elfové ani orkové nejsou :D
-
No lol! Na konci traileru sem cekal logo funcomu a pak napis The Secret World. Mam uz fantasy plne zuby, po letech hrani WoW, Aionu, Lotra a AoC. Jsem jeden z lidi, co maj skritku, orku a elfu s dlouhejma usima plne zuby. Jsem jeden z legie jmenem The Secret World!:)
-
Tak ten trailer je fakt divnej.
Rise up and declare with one voice: "I am goig to buy GW2"