Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako malí ničili ostatním dětem hračky a měli z toho děsnou srandu ... pak vyrostli
  • pre puberťakov su to hrdinovia je to vidieť aj na tejto diskusii. mate dosť nedospele nazory
  • kolik ti je, asi moc ne ze?
  • Koukám, že se ty namyšlený parchanti předhánějí kdo je větší rádoby chytrák. Už musím měnit třetí heslo a už mě pomalu začínají sr*t.
  • Oni o tom mají určitě co mluvit *1*
  • Spades
    jezisi :D vis vubec co ta skupina dela ?
    mas hacker a hacker... jeden hackuje pro svuj vlastni prospech (prachy slava...)
    jenze vetsina hackeru si z toho dela pr/el - zkousi kam se vsude da dostat, co vsecko najdou, a co vydrzi vice...

Oni hackujou jen tak zprdele a vetsinou vsecko co zrboi je to, ze ukradnou soubory z kose, nebo nejake logy, aby meli dukaz, ze se tam dostali - to je vse

Nejsou o nic vic nebezpecni, nez vypadek serveru sam od sebe...
  • zbezne jsem to tady prolítl a koukám že je tady mají za hrdiny kterí delají vlastne prospesnou práci.
  • Hanzales
    Naplácat jim na holou, holomkům jednim *3*
  • RAF: Tak se podívej, kolik si tvůrce na Minecraftu vydělal a pak pochopíš. Servery musí být zabezpečené.
  • Zverejnili : ) http://lulzsecurity.com/releases/
  • Tady z právního hlediska narazíš, protože nedokážeš spojit majitele Twitter účtu s daným útokem. On řekne, že si dělal srandu a šmitec.
  • T.L.Blade:Mincecraft nehraju ale pokud vim tak to s gigantama jako je sony apod. nemá moc společnýho ne?
    Tak proč zrovna ten?
  • portal 2 a BF3 by stacilo :D....ale nebudem sa hnevan ani za BF:BC2 :D
  • V dnešní době, pokud máš velkou firmu a nejsi schopen si zabezpečit server - viz. problém s bankou - tak to u je něco hodně špatně. Toto nabourávání je to samé, jako zabezpečení na dveřích - čim více zabezpečení, tím menší šance, že se něco posere. Podívej se na Sony, ta nechala dveře otevřené a oni toho využili...
  • *1* Ted si mi do hlavy nasadil nemorální myšlenky .
    A tak nák doufám že steam hacknou a valve nám zato dá náký hry zadarmo :D
  • 2posila@tiscali.cz-nadherne napsano.
  • Já je snad někde omlouvám? Pouze říkám, že ať už úmyslně nebo neúmyslně, tak z toho jejich "řádění" plyne i něco dobrého.
  • ked hackli sony tak som sa len smial a vravel som si ze aka parada ze mam pc :D...vravim si na steam si nedovolia....steam je fakt dobre zabezpeceny...a ak by tak co tych par dni bez hier vydrzim...kym nezneuziju moje data tak mi je jedno...steam padne a snad aj nejake odskodne dostaneme :D...na udobrenie...ale verim ze steam odola :)...ked nie tak stravim viac casu vonku no co :D...
  • jejich poselstvi je jasne! nesedte u pocitace pri online hrach a jdete ven!
  • posila
    Ale k cemu je dobre vyradit nekomu DDoS utokem servery a tim ho nutit zabezpecit se proti DDoS utoku? :)

Nemam rad metafory, protoze jsou vetsinou naprosto mimo, ale tentokrat si to neodpustim: Zijeme ve spolecnostni, ve ktere si musime zamykat dvere, protoze by nas nekdo jinak mohl snadno vykrast. Ted ale prichazi banda blbu, kteri z legrace zacnou ucpavat klicove dirky, takze kdyz se vratim domu, musim vykopnout dvere, vymenit zamek, a poridit si ochranu proti ucpavani klicove dirky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit