Přejít na výpis diskuzí
Hackeři shodili EVE Online, Minecraft a magazín Escapist
14.6.2011 | Redakce Games.cz
84 příspěvků
-
Kááááámo.
-
jenom jeste dodam ze kdyz maji ruzne ucty na facebooku a twitteru,jak slozite muze byt zjistit majitele? Nechapu a uz me ti zamindrakovani hackeri zacinaji stvat.
-
Jedna věc jsou vývojáři, ale proč by o tom měl vůbec uvažovat takový Escapist...:/
Nebo Kotaku, io9 apod...:/ -
Hmm, věřim, že ze Steamu maji trochu strach :P. Určitě se ale pokusej a asi se jim to i povede. Ale Valve to samozřejmě nenechá jen tak (jako nenechala ukradnutí HL2) a postará se o ně... Doufejme, tohle jsou fakt magoři, kteří si potřebují něco dokazovat, někdo jim jednou ten hřebínek ale srazí a pak se budeme smát my ;).
-
Si zááábbbiilll !
-
Hmm tak podle twiteru shodile ještě League of Legends login servery.
-
Jsou to pubertalni hovadka no.. Nekteri si honi po.rna a oni si honi pri tom, ze dokazali shodit server. Sice nic z toho nehraju, ale je mi to proti srsti.
-
Ještě by mě zajímalo, proč si to ti vývojáři popřípadě vydavatelé v důsledku těchto událostí lépe nezabezpečí? Vždyť teď už je téměř jasné, že na řadu příjdou úplně všichni ať už dříve či později.
-
Me zarazi jedina vec-To je opravdu tak slozite pro mamuti podnuky (jako je treba Sony) hackery vystopovat?
-
Jsem zvědavej, kdy si vezmou na paškál Steam, battle.net a Xbox Live. Že to těm šmejdům nějak dlouho trvá. Copak to pro ně není výzva? Tak to vydíte drazí spolupařané, kam nás ta doba internetu a moderních informačních technologíí vede.
-
Nevim, nic z toho co hackli nehraju ani nesleduju, ale prijde mi to docela debilni. Jenom nekde udelaj skodu a maj z toho srandu, to je fakt teda obdivuhodny. Jako recesi to taky nechapu. Proste budto je to pocin nejakej zakomplexovanejch debilu, nebo sou to nejaky anarcho-hackeri, kterejm vadi velkej marketing velkejch spolecnosti, nebo proste nic jinyho neumej. Pridelavat problemy a starosti lidem, ktery nijak neposkodili je ani nikoho jinyho, nevidim jako dobrej zpusob zabavy, a to je muj smysl pro humor a zabavu vetsinou hodne otevrenej, kolikrat az kontroverzni.
-
Předpokládám, že se chtějí proslavit. A je moc zajímavé, že pánové z institucí, které by tomuhle měli zabránit, nejsou schopni nic udělat.
-
Ještě podporujte hackery no...
-
Proc to delaj?
-
Copak..máš rád kostičky?
-
Bavěj se podobnýma reakcema jako je ta tvoje.... Trolling :-)
-
Tak je nechte chudáky ať se baví. *1*
-
Minecraft? Tak to už ale fakt přehnali!
-
Ve ctvrtek, az budem cekat na novy podcast :D
-
Ještě Steam a jsme v prdeli *1*