Přejít na výpis diskuzí
Half-Life 2: Episode Three by podle hlavního scénáristy skončila dalším cliffhangerem
18.7.2017 | Václav Pecháček
79 příspěvků
-
Valve už hry nedělá. Jejich úžasnej a opěvovanej flat-hierarchy systém očividně nepřináší hmatatelný výsledky.
-
Valve hry škaredo starnú. Očarili technicky pri vydaní ale dnes majú toho ponúknuť veľmi málo. Nebyť Counter-Striku tak tá séria zomrie v 90. rokoch.
-
-
Ať žije Buržuj!
-
Takze v podstate stejne jako kazda 3d FPS?
-
-
Přátelé pojďte podpořit dobrou věc, sjednoťme se, jak se ještě diskutující na Gamesech nesjednotili. Společně do dokážeme.
https://www.petice24.com/za_pokraovani_serie_half_life -
-
Ty si Jana Rambousková?
-
to jako fakt *1*
-
co blbnes?
-
-
nooooo one cares
-
-
chcez prez pičču
-
-
hrozně zlato
-
-
daj adresu lebo ťa vojebem ty kurwa
-
-
by sis asi musel sehnat vizum a myslimsi ze ted CR obyvatele zemi tretiho sveta nepousti ani tak hele :( Leda ze by GGG prijel za vama na dalnej vychod.
-
-
-
-
you care enought to post.
-
-
vysmát se nejvíc overrated FPS hře, na to si čas vždy najdu
-
-
nooooo one cares
-
-
hah, nice :D
-
-
-
-
-
A čo já stým ?
-
-
headcrab ti vysál mozek, co?
-
-
To komu hovoríš ty bzdocha
-
-
games.cz kamarade, nechces si jit psat exkrementy nekam na games.sk?
-
-
-
-
Jsem zvědavej co bude pro CS:GO znamenat vlastně Source 2 který by měl přijít v létě (ono vlastně léto už je tak šup)
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=jFYi1ugN1f8
-
-
Moc nechápu proč se z Half life dělá taková legenda. Jednička byla dobrá hra. Dvojka byla (pro mě) velké zklamáni. Ta hra nebyla v ničem dobrá a pár "wow" momentu to nezachránilo.
Nejhorší na ty hře (když vynechám AI a trash story) bylo to neustali jezdění nějakejma skůtrama a buginama kde nešlo o nic jinyho než o tupej a extreme nudnej koridor. Nepamatuju-si že bych u nečeho tak nadával jako u HL2.
Ta firma moc dobře ví proč už nedělá hry... -
-
Nechápeš to, protože si zřejmě v tý době nebyl na světě a neznáš herní historii, jinak by si veděl, že Half-Life byl ve svý době revoluční FPS, která ovlivnila žánr jako snad žádná jiná hra. Dnešní FPS jsou v kontextu doby ve srovnání jen naleštěné klišé produkty.
Co se týče druhého dílu, tak vytýkat AI a příběh je tak trochu nesmyslný, protože v tý době nic lepšího nebylo - co se týče stříleček. Nakonec, ony obecně i dnes mají FPS trash příběh, že ano. Jinak se mi líbí, jak ignoruješ 'detaily' typu revoluční fyzika, která byla v tý hře skutečně využitá a ne jen pro efekt. Dále mimika obličejů v in-enginu, která neměla konkurenci ještě roky potom. Vytýkat jízdu ve vozidlech je taky úsměvný. Všichni víme, že vozidla v FPS byly v tý době strašný klišé, že ano. Byla to holt chyba, posouvat FPS žánr. Proč vozidla, když můžu jen chodit... -
Práve naopak. Časti na vozidlách ma bavili najviac. Nebol to len presun z miesta A do miesta B ako to dovtedy bolo zvykom, ale nabaľovalo sa na to kopec herných mechaník. No a príbeh bol trash len pre toho, kto bol lenivý si ten príbeh skladať a hľadať vodítka. On totiž nebol nikdy vidieť na povrchu. Na povrch sa dostával až v epizóde 2, kedy už každému tak nejak bolo jasné o čo presne ide.
-
byl to hlavne technologický pokrok, na tu dobu nevidana fyzika a další vychytávky a pokročilý engine, parádní grafika. už si nepamatuju co to bylo ale myslím že nasvícení scény a dynamické stíny byly novinka. Koneckoncu ta hra vypada dobre ješte dneska
-
-
Som slovák a som na to hrdý!
-
-
Kde je sakra gamestapo? By me zajimalo jak tohle souvisi s clankem, napsat to ja tak uz prijde jeden z tehle nacistu a umastenejma vlasama a haze me ban na tri dny, co to je toto?!
-
-
lol :D :D
-
-
-
Já už nedoufám. Pro mě je Star Citizen kandidát na to, abych zapomenul na HL3. Jediná hra, která hra má ambice vytvořit stejnej poprask, jako HL ve svý době. Je třeba si uvědomit, že na nějakou revoluci je třeba hromada peněz, jít za hranice hardware (tak, jak se to běžně dělalo dřív) a čas. Hry jsou čím dál náročnější na vývoj. Valve nemá na to, aby tohle dokázal, protože by to určitě dělal multiplatformní a tím by srazil potenciál. Navíc pochybuju, že by do toho dali tolik prachů a času jako si můžou dovolit v RSI.
-
-
Nevím, jak jsi došel k tomu, že by to Valve dělali multiplatformní. Zrovna Valve, který maj Steam a snaží se za každou cenu vyhnout konzolím a všechno směřovat na PC.
-
-
vážne? Left 4 Dead 2 vyšlo na PC a X360 zároveň
-
-
Viď vlastně CS:Go měl být původně Source pro Xbox.
-
-
To sice jo, ale kolik vysokorozpočtových her udělalo Valve za poslední roky? Už i Blizzard dělá multiplatformní hry, protože prachy.
-
-
Jop souhlasim, StarCitizen bude silenej shitstorm (cesky me to nepusti, pac naprosto prehnany filter)
-
Star Citizen? V tom ještě někdo doufá *15*
Vždy jsem byl skeptický, po tom co se provalilo, že se vzali úvěr, tak jsem si jist, že to bude tunel. -
-
Tak to máš špatný info. Tunel a QTE to nebude určitě.
-
-
ehm on myslel iny druh tunelu :D
-
-
tak úvěry si bere kde kdo, navíc mají každý rok cca + 50míčů
vývoj SC je obnažený na kost a když si vezmu, že na plné obrátky trvá cca 3 roky, tak je to velice krátká doba, Vávrovi se to s KCD taky protáhlo a je to vesměs mnohem menší projekt
-
-
-
Moje oblíbená teorie je, že Valve čeká a až nadejde pravý čas, tak to vydají, ale aby se jim to vyplatilo, tak za obrovskou cenu - čím víc hráči čekají, tím víc jsou za to ochotní zaplatit.