Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby si chtěly ušetřit práci, tak to předělaj a vydaj po jednom dílu. Jako je to zvykem jinde.
  • Mozná by ses mel prejmenovat na "Mato(ja mam vzdycky pravdu)1987" Pak by si plno lidi rozmyslelo se s tebou vubec zahazovat a mel bys klid. *3*
  • presne muj pripad
  • Mato1987
    tentokrát mi to trvalo dlhšie ako zvyčajne, ale už mi všetko jasné, ako ono bol som podozrievavý, že prečo to takto hrotíš a permanentne odpovedáš čoraz väčšími a väčími nezmyslami ale už je mi to všetko jasné, najmä po prečítaní tvojej záverčnej vety v tvojom poslednom komente som dospel k záveru, že ty si len prachsprostý troll.
  • Jinak Ridley Scott prakticky v těch 70-80 spolu s Lucasem definovali žánr sci-fi ve filmech. Jak můžeš potom vyblejt takovou kravinu jako že je starej zmrdd, jen pro to, že si vzal peníze od Microsoftu a natočil, něco co je mu prakticky dost blízké ? -.- A když my tady furt chodíme kolem horké kaše, tak ty buď ten lepší a pověz nám v čem je half Life lepší ? :)
  • Asi to nech bejt :) ten chlapík je politováníhodně mimo a někdo mu holt v mládí tak důkladně vymyl mozek, že i navzdory očividnostem si bude furt mlít tu svou.
  • Mato1987
    A zase prázdne a vágne reči o ničom, nie ste vy dvaja tak troška príbuzný, prečo sa neodhodláš mi teda vysvetliť podrobne čo konkrétne Halo teda prinieslo do žánru FPS strielačiek? Či si len tak povrchne odpľúvaš ako tvoj súkmeňovec.
    To, že ridley scott je zrmd je čistý fakt, ktorý je založený najmä na jeho poslednom rozhodnutí produkovať potratový halo seriál, len preto, lebo mu microsoft za to vysolil slušné prachy.
    Film doom bol celkom kvalitný béčkový akčný film, čo ti zase vadí na tomto tvrdení, to je mi teda záhadou.
  • Mato1987
    Zachádzaš teraz až do filozofických absurdností, mňa absolútne nezaujíma, čo si myslíš o mojom názore, to je tvoj problém, že ho posudzuješ nesprávne ako "objektívnu pravdu", to že si ale prostáčik tak za tým si stojím, a ten názor nie je založený na tom aké hry sa ti páčia a aké nie ale názor je založený predovšetkým na forme tvojho vágneho vyjadrovania sa *3*
  • wizaard
    Pokud my máme studovat něco o Half Life (a některých jeho fakt povedených fanouškovských filmech), Ty zase, prosím, na oplátku nastuduj něco o tom, co Halo přineslo do FPS stříleček. Možná budeš překvapen.

    Tvoje poznámky typu "zmrd Ridley Scott", "celkem kvalitní film Doom" apod. raději nekomentuju. Pořád ve skrytu duše věřím (protože jsem z podstaty pozitivní), že to píšeš jen proto, abys byl zajímavý.
  • No vidíš, sám sis vlastně odpověděl. Vkus je subjektivní zaležitost. Tobě se líbí CoD a vidíš v něm to, co mnozí ne a naopak ti Halo přijde jako plochá a genericka záležitost, zatímco jíní v tom vidí zábavnou hru.
    Problém však je v tom, jak ten svůj názor prezentuješ a shazuješ názory opačné. Člověk pak ma dojem, že svůj názor snad povyšuješ na objektvní pravdu a každý, kdo s tebou nesouhlasí je prostáček a hlupák. *3*
  • Mato1987
    Evidentne si nehral diely, ktoré vyšli po štvrtom cod, ináč by si takúto hovadinu nenapísal.
    V skutočnosti sa komerčnou sračkou stála práve značka halo, megalomanský seriál na motívy tejto preceňovanej hry je toho jasným dôkazom.
    Cod sa snaží každým jedným dielom zaujať nielen kvalitným príbehom a perfektne vykreslenými postavami ale najmä hrateľnosťou, o čom môže celá séria halo len snívať. Hovoríš o recyklácii modelov, animácii a podobn,e ale v skutočnosti práve halo robí presne to isté akurát v kratších intervaloch.
  • Mato1987
    (anonym):
    A čo ti vadí na sérii, ktorá kvalitou, príbehmi, hrateľnosťou a celkovou prepracovanosťou prevýši hoc aj niektoré moderné hry alebo iné dojné kravičky.
    Apropo neviem čo si chcel týmito deliberatívnymi otázkami naznačiť.
    Vieš, že aj krása je otázkou vkusu, to či je to vkus správny alebo nesprávny, ty, chválabohu posúdiť nemôžes.
  • Mato1987
    na rozdiel od teba, som napísal pádne proti argumenty voči tvojim prázdnym a vágnym tlachaniciam o ničom...prestaň sa tu hrať na pseudointelektuálneho pablba s morálnou prevahou a konečne sa vyjadruj k veci a nechoď okolo toho ako okolo horúcej kaše ako taký prostáček.
  • Co čekáš od někoho, kdo považuje CoD za kvalitni herní serii. *3*
    Ale abych mu nekřivdil, tak BO2 a ghosts prej za moc nestaly. *1*
    Myslím, že to o jeho vkusu říka ledasco. *3*
  • Jojo, zatímco tvoje erudovanost a objektivní názory stylu "starýmu zmrdovi Ridleymu", jsou přímo úměrné tvé psychicky velmi vyrovnané, vyvinuté a sofistikované osobnosti:) bav mě dál, zatím ti to jde na výbornou. To víš, nám prosťáčkům stačí málo :o)
  • Víš co je vážně vtipné? Že ten tvuj popis sedí mnohem víc právě na to tvé užasné CoD.
    CoD serie si držela kvalitu a inveci tak do prvniho MW, pak to šlo těžce z kopce a stala se z toho komerční sračka,
    Už jen ta nekonečná recyklace modelů, animací, enginu apod mluv sama za sebe.
    A ta pasáž o nudném, zapomenutelném a neexistujícím příběhu mě vážně moc pobavila. Pokud Halo ma nexistujici příběh, pak by mě vážně zajímalo, co má CoD. *1*
  • Mato1987
    týmito dvoma a pol odpoveďami si ma presvedčil, že ty si v podstate len taký pomätený a neškodný prosťáčik.
  • natočení*
  • Jo PS: Jaký by mělo význam natočený vysoko rozpočtového serialu HF ? No já nevím, asi stejnej jako každej serial. Co třeba potěšit fanoušky hry ? :) a nebo na to ty nahraješ?
  • :D :D :D Ridley Scott točí blbosti, ale knížky Dooma jsou velmi kvalitní. Myslím, že vše je naprosto jasné . Škoda, že neexistuje lék na nemoc "nevkus" kdyby jo, ihned bych zažádal o odbornou pomoc pro tebe :) Neboť je mi tě upřímně líto :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit