Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No vidis a ja se k Halo dostal skrze PC verzi prvniho dilu asi 2 roky po vydani a i kdyz jsem mel v te dobe mel za odehranou nejednu pc fps, tak me ta hra bavila a chytla a to predevsim atmosferou, hudbou a celkem zajimavym pribehem.
    Takze opravdu tu hru nemaji v oblibe jen konzoliste, kteri nemaji zadnou poradnou fps. *3*
  • Mato1987
    Obe prvé halo hry som hral v deň vydania, ale je pravda, že pred tým ako som hral prvé halo tak som mal asi 10 krát prejdený prvý half life aj s datadiskami a tak isto to bolo aj s halo 2, kde som prešiel druhý half life aj zo 20 krát aj s oboma datadiskami pretým než som začal hrať druhé halo, takže možno budem mierne zaujatý, ale aj tak si myslím, že väčśina PC hráčov mi dá za pravdu a že by mi práve z toho oznámenia padla sánka dolu by som nepovedal, ja som vtedy skôr obdivoval grafiku a ukážky prvého max payna z e3 2000 rovnako ako zábery z prvého soldier of fortune alebo prvého hitmana.
    Takže v krátkosti, nie, sánka mi nespadla.
  • Hrál jsem chvíli Halo 3 na X360 a ta HALO série to je strašná blbost...
  • Kdybys hrál první díl v době vydání, hovořil bys jinak.
    Když jsem poprvé viděl tento trailer (kolem roku 2000), čelist mi spadla skoro na zem.
    https://www.youtube.com/watch?v=8FhKtfDv_XA
  • Mato1987
    Som na tom rovnako, prvé dve hry som hral na PC a tuším, že štvorku som hral na microsofťáckom bielom hriankovač, ako prešiel som všetky tieto diely ale že by mi hral pripadala ako niečo výnimočné, tak to teda povedať nemôžem, práve naopak, pripadalo mi to ako silne generická, sterotypná a nudná hra bez nápadu ale konzolisti to vtedy žrali, lebo žiadna iná fps dovtedy pre ich hriankovač neexistovala. Na PC bolo podobných hier neúrekom, len tak keď si spomeniem trebárs na Q3A alebo UT a porovnám ich s halo hrami tak sa smejem a plačem zároveň.
    http://rebelgaming.com/2013/10/08/halo-the-most-overrated-game-ever-made/
  • Tak to mas blby no. *3*
  • milos.bohonek
    Pozná: http://www.30vs60fps.com/
  • Mato1987
    "Halo: The Master Chief Collection je učebnicovým příkladem toho, jak se dělají remaky, a také tím nejlepším, co si nyní můžete pořídit na Xbox One."
    No O.K. teda :D vhs prehrávač, teda pardon konzola je tu tak rok a najlepšia hra čo na ňu vyšla je remaster niekoľkých starých hier, gratulujem microsoft.
  • Ale já psal o poentě, že na X1 je to nejlepší co si můžeš koupit směsice starých her. To je jasný, že kdo to nehrál, si to třeba koupí, o tom já se ale nebavím.
  • Ronox
    Pro člověka, který to z nějakého důvodu (neměl původní Xbox, 360ku atd), tak je to doopravdy podle mě must-have. Už jen kvůli tomu, jak se Halo prosadilo na vývoji fps a díky tomu ani nepůsobí nějak zkostnatěle. Při postupným hraní je navíc krásný vidět, jak se žánr vyvíjel. Halo už je fenomén ať chceš nebo ne, ale základnu fanoušků má obrovskou. Navíc ten MP nestárne a podle mě se teď mírně zvednou prodeje XO jelikož hromada lidí to stále hraje.
  • species
    Ono na druhou stranu "to nejlepsi co si muzete poridit na Xbox ONE" neni zase uplne takova vyhra. *1*
  • Nic proti Halo, hrál jsem, bavilo, ale jestli je tohle (několik starých her vylepšených do pár let starého standartu - fhd a 60fps) to nejlepší, co si můžete na X1 pořídit, tak je to velmi, ale opravdu velmi smutné.
  • škoda že už nemám xbox. Halo 3 jsem dohrál tak 8x singl i coop jsou hrozně super a ve 4 FFA na jedné konzoli je taky sranda. *14*
  • Keyz
    "Chiefova kolekce není jen prostým shlukem jeho dosud vydaných eskapád, všechny čtyři tituly byly upraveny a vylepšeny. Halo 3 a Halo 4 se dočkaly plnohodnotného rozlišení 1080p, většinu času běží v 60 snímcích za vteřinu, a pokud byste vedle nich pustily originální verze z X360, rozdíl v ostrosti a plynulosti obrazu by byl okamžitě evidentní."

Přesněji:
    "...rozdíl v ostrosti a plynulosti obrazu by byl okamžitě evidentní." Rozdíl v plynulosti? To si vybavím ty věty o tom, že lidské oko tohle nepozná a další perly. *15*

Jinak to je pěkný balík. A 45GB +15 GB je prd na to kolik toho je. Navíc konzole má 500GB disk jestli se nepletu a OS zabírá asi méně oproti windows.
    Kdyby to MS nesvazoval s konzolí aby to některé zákazníky lákalo koupit HW pro hru, tak bych to bral třeba i na PC.
  • hm nejaky dily jsem dostal zadarmo pri nakupu konzole.. a po pravde.. nejak nechapu kde jsou ty kvality ukryty :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit