Přejít na výpis diskuzí
Halo: The Master Chief Collection - recenze
7.11.2014 | Miloš Bohoněk
76 příspěvků
-
Mainstreamových kravin? Chlape tahle hra je legenda, která nasadila laťku FPS na hodně vysokou úroveň. Za další věc, CoD tady dostávaj docela zasloužená hodnocení ( kvalita je napříč sérii dost kolísající ) To že Wasteland 2 dostal tak málo bodů je absolutně vpořádku, protože ve srovnání co se týče mechanismů s Divinity (které vycházelo téměř souběžně a oboje to jsou hry vracející se k prapůvodním kořenům RPG) tak je to jak příběhově, hratelností i RPG prvky docela bída ( ačkoli mě ta hra fakt baví ) takže já furt nevím kde je problém.
-
To sa ti len zdá, fakt som so pomýlil, a potom sa mi to už editovať nechcelo.
-
"vhs prehrávač, teda pardon konzola"
Zdá se mi to, nebo tam cítím lehkou zaujatost podpořenou "inteligentním" humorem? ;-) -
Na Order 1886 jsem taky zvědavý, no s každou novou informací se obávám toho, že to nedopadne tak úplně podle představ... U Killzone Shadow fall jsem byl hodně navnazený startem hry, no postupně to hodně silně upadlo (jakoby chtěli autoři vyvolat silný wow efekt startem a na zbytek se vyprdli). Ale jak říkám, důležité je hrát na tom, na čem jsou pro daného hráče lepší exkluzivity (i kdyby jen dočasné), například já si hodně oblíbil XO (které si doufám začátkem roku pořídím *5* ) , ty máš tedy radši PS (pokud pomineme fakt, že oba drtíme hry i na PC, přeci jen má steam knihovna má výše 280 her v sobě, tak se toho zbavit moc nechci). PS4 mě bohužel (zatím) vůbec nepřesvědčila (hlavně gamepad mi přijde kvalitativně hodně diskutabilní) a nebavila mě prakticky na tom ani jedna hra (krom tLoU, které mám ale za sebou na PS3...). Uvidíme... Sony má momentálně hodně slušně našlápnuté na vyhlášení bankrotu, osobně doufám, že jestli se tak stane, tak nastane situace jak s MGM a budou chrlit jednu bombu za druhou.
-
Budúci rok by sa to malo radikálne zmeniť, aspoň v to dúfam, kedže si plánujem cez vianoce zaobstarať ps4ku najmä kvôli order 1886, killzone shadow fall a uncharted 4 a ostatným ešte neohláseným exkluzivitám, o ktorých sa dozvieme začiatkom decembra na tej nejakej playstation konferencii či čo to je...Len dúfam, že budúci rok nebude už ani jeden remaster, dobre tak možno ešte remaster uncharted trilógie by som privítal, ale toho sa asi aj tak nedočkám *15* a okrem toho xbone závidím trebárs quantum break, inside a pokračovanie tomb raidera, ale pevne verím v to, že všetky tieto hry postupne výjdú aj na PC časom....
-
Recenze fajn, sice de facto zbytečná, ale rád jsem si zkrátil čekání do úterka, resp. středy, protože jsem do středy pracovně pryč... sakra!
Ale diskuse pod ní je zase plodná, to se musí nechat. ;-) -
Jasně, to už je čistě subjektivní, jaké hry člověka více baví :-) ale je super, že se shodneme na tom, že těch remaků je až moc *1* už čekám jen na remake Mass Effect trilogie *16*
-
Viem, že teraz zachádzam úplne niekde inde, kde by som nemal, ale hral si prvého wolfensteina, alebo prvého dooma, či dukenukema 3D? Tam nikoho nejaký príbeh príliš nezaujímal. Ak si dobre pamätám, tak prvý half life bola vôbec prvá hra, ktorá mala nielen tichého protagonistu ale aj zaujímavý a tajomný príbeh aj napriek tomu, že hra zameraná skôr na čistú hrateľnosť ako vyrozprávanie príbehu :) Jednoducho mne príbeh ani zasadenie celej halo ságy nepripadalo ničím výnimočné, tak ako som už napísal jednalo sa skôr o silne generickú, sterotypný a predovšetkým nudnú hru bez nápadu, ale kedže na konzoliach nič také dovtedy nebolo, tak to ľudia doslova žrali ako šialení...
-
Aspoň pre mňa to je ten Last Of Us, ale objektívne treba uznať, že aj napriek tomu, že má PS4 tých exkluzivít podstatne viacej, tak kvalitou rovnako ako xbxone hry zaostávajú. O pár dni sa to možno zmení keď výjde ďalší remaster na nové konzole teda GTA V *15*
-
A nejlepší hra na PS4 je remake hry, co vyšla rok zpátky - The Last of Us.... Teď ruku na srdce, který remake je více omluvitelný...
-
Jo súhlasím či už XONE alebo PS 4 tak sú to stále riadne chudobné platformy, ktoré trpia prerábkami starých hier. Akože môj dôvod ku kúpe ktorejkoľvek konzoly je na bode nula *1* A aj tie exkluzivity, ktoré zatiaľ vyšli tak nič extra, čistý priemer. Som rád, že nie som na konzolu odkázaný, ale na bohatú zbierku PC hier vo vysokej kvalite.
-
ja hral prvni dil taky na pc a libilo se mi to uzasna hudba prijemnej pribeh osobne ale zalezi co kdo ve hrach hleda ja hraju hry hlavne kvuli pribehu a tady halo oproti ostatnim strileckam jasne vyhrava
-
Až na to že nikdo neupravil jen textury ale kompletně celou hru. Navic ja jsem moc rad. S postupem času xbox 360 odejde a ja si rad halo zase zahraju i v novem kabate na xbox one. Nejde jen o remake ale o službu fanouškům.
-
Pochybuju ze by nekdomu stali zdejsi "recenzenti" vubec za to aby hledali CR na mape. Vysoka cisla v hodnoceni techto mainstreamovych kravin pro teenagery jako Halo nebo CoD prameni spis ze setrvacnosti ... "ty vole cumte na to, IGN tomu dal 9/10, tak to asi bude dobra hra, dohravat to nemusim jako wasteland ale hlavne vypnete reklamu, je to nas jediny zdroj prijmu!"
-
No, HALO sem si jen lehce otuk a tak nemohu soudit kvality, ale strategie ,,hej,mame starou hru, upravime trochu textury a hodime to zase do prodeje'' to mi prijde zly. Jak posledni rady HIMYM, zdimat prachy jak to de :D
-
Hektolitry a tuny.
-
Přiznejte barvu pane Bohoňek. Kolik Mountain Dew a Doritos vám Microsoft přislíbil za tuto recenzi?
-
to je dosť možné, ale je pravda, že o konzolové hry som sa vtedy zaujímal len tak okrajovo.
-
Ako sa to hovorí, že výnimka potvrdzuje pravidlo? *15* Aj keď z logického hľadiska to je blbosť, ale tuto to sedí :D
-
Jenze ty jsi to hral v dobe vydani PC verze, coz bylo prece jen nejakej ten patek (cca 2 roky) po vydani na konzolich a v te dobe sel vyvoj hodne rychle dopredu.