Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Připravte si gamepad? Aha, takže né hardcore RPG, ale konzolovka...
    • Presne tak gamepad se da sehnat za par slupek .. a hardcore rpg to neni to mas pravdu, maximalne obtiznosti. A jestli ti jde ze jsi chtel ovladani K+M tak nevím nevím jak se stím poperou. Ja projistotu oprasuju pad.
    • gamepad pro PC za bratru 300,- Kčs to jistí
  • Když bude demo, vyzkouším. Když ne, stáhnu a vyzkouším.
    SRY, ale kecům nevěřím. A podle toho že se jim hra nechtěla na PC dělat, je hodně vysoká pravděpodobnost že to bude zase odfláknutý port.
    Pak zase přijdou kecy, že se to neprodalo i když PCčkářům vyšli vstříc.
    • na co demo? tady to dostalo 10/10
    • Doufam a verim, ze si snad daji s PC verzi zalezet a port neodflaknou. Pokud se dle recenzi a reakci hracu po vydani port povede (zejmena me zajima jak se poperou s podporou klavesnice a mysi - pr. uprav v ramci kamery a ovladani, moznosti nejruznejsiho nastaveni apod.), jednoznacne kupuji. V horsim pripade 12ti tlacitkovy analog. gamepad mam.
  • Veskoslav
    Tak hru si za rozumný peníz zakoupím. Sice nesouhlasím s tím, že je to Hardcore RPG, píše jednodušší RPG s těžkými souboji. Hardcore RPG byly a jsou pro mě BG II, Zaklínači. Jenom se modlím, ať port vyjde. Jinak budu akorát nasraný.
    • God-of-War
      Asi si nehrál ani jeden díl, jinak bys tohle nepsal.
      • Veskoslav
        Proč myslíš? Je to RPG, kde máš jasně daný postup a zabloudit je prakticky nemožné. Dále rozhovory jsou spíše okrajová záložitost, příjemná ale pořád okrajová. Systém RPG je průměrný, možná lehce podprůměrný, úroveň "hádanek" je na úrovni hádanek pro mateřinku (nic ve zlém, ale prostě je to spíše jako kosmetický doplněk). Hardcore RPG dle mě musí mít všechno. Od nelineárního prostředí, které dává hráči určitou možnost, až po rozhovory, které nejsou stylem: Ano, ne, možná. Dark Soul, aspoň, co jsem měl možnost hrát na XBox, tak je fajné RPG, zaměřené na souboje. Ale Hardcore rozhodně ne. To už je pro mě Diablo II více hardcore, kdy jsme se nejednou zapotili než jsme přišli zaklepat Diablovi na dveře s úsměvem:)
        • Malleth
          By mě zajímalo v kterým RPG si naposled zabloudil, když všude jsou dneska mapy a většinou i šipečky, který ti ukazujou kam máš jít.

          Máš pravdu. V DS je docela problém zabloudit (i když tam není mapa) a to kvůli skvělýmu level designu a zapamatovatelným landmarkům, ne kvůli tomu že by struktura světa byla jednoduchá.
          Prostředí je v DS dost nelineární a najít si skrz něj cestu je challenge samo o sobě, pokud nejedeš podle nějakýho walkthrough.

          Rozhorvorů tam moc není, ale to je spíš plus. Navíc většina z nich je dost důležitá, nebo alepoň zajímavá.

          Co ti přijde na vývoji postavy podprůměrný je pro mě záhadou.

          Nevim jak si k tomu závěru s Diablem dospěl, ale řekl bych že ho přehodnotíš, až si DS zahraješ pořádně.
          • Vyvoj postavy me prijde nejlepsi za poslednich par let prave to ze si muzes udelat to co chces a ne to co muzes dodava na navykovosti a absolutniho sziti s postavou.chci maga co se ohani 2ma magickymi meci v teto hre muzu a bude to efektivni nejen na oko ale i v akci
        • Jasne dany postup neni!! Povolani nani dany muzes si tvorit charakter jakej chces a nic te nesvazuje jako v jinych rpg a craftingem si muzes udelat zbran sitou na telo.To zes to hodinu hral neznamena nic tahle hra dokaze prekvapit i po 200 hodinach kdyz narazis na nejakou udalost kterous za 6 dohrani predtim nevidel a zavisi na posloupnost postupu abys toho docilil.Dale promakanej unikatni online.tahle hra je klenot ktera se da srovnat jen s demon soulem obcas nastve ale mnohem vic prekvapi a je neskutecne navykova a da se hrat do nekonecna
  • Miserius
    Na toto by slo pekne udelat cross play, abych si nemusel kupovat pc verzi a mohl pomahat z konzole kamaradum pcckarum
  • Mam to sice na Ps3 ale asi si to koupim i na Pc prvnich 14 dni nez se Pc only hraci rozkoukaj bude suprovej invading :))
  • ehm blbě kecat umí každej r3tard .. a nejraději mám ty ,co hru hodnotí aniž by ji hráli .. Diablo 3 ze screenů taky vypadá jak lego star wars .. a přitom je to pecka .. Takže všechny tady ty rádoby kritiky patří vyfakovat do patřičných mezí .. prvně ať si hru zahrají a pak můžou remcat ^^
    • prudislav
      o zrovna diablo mě z bety dost zklamalo :-(
  • Hru jsem hral na Xboxu a je to pecka na PC si ji taky koupim protoze ta hra za to stoji
  • no som fakt zvedavy na tu hru mozno skusim. Ale reci ze je to super tazka hra zatial nechavam bokom, nic v zlom ale konzolove hry su robene pre dementne deti , sice poniektore aj na pc kedze teraz najst narocnu hru to je nadludsky vykon.. Dufam ze ten port bude graficky na tom lepsie snad si nemyslia ze im niekto kupi hru s konzolovou grafikou ?
    • Neviem kde si na to prisiel ze konzolove hry su robene pre dementne deti.To len ludia s predstudkami voci konzolam si to stale myslia.
      K obtiaznosti: Ako pisal kolega vyssie ta hra nie je taka tazka ako sa vsade pise. Ak to clovek hraje s trochou rozvahy tak sa to da prejst uplne v pohode.
      Ku grafike: Neviem, ale kto si tu hru nekupi len preto ze nebude mat mega super grafiku tak je u mna hlupak :)
    • :) no vetsina lidi hraje na pc i na konzoli tak jako ja takze asi nejsem d*ment hra neni tezka kdyz respektujes jeji pravidla jasne pri prvnim hrani umira kazdy treba 100x za hru pri druhym umres treba uz jen 10x. Vetsinou te zabije nevedomost priklad(vidis bednu bezis k ni otevres a smrt byl to mimic) priste uz stejnou chybu neudelas a pokud nejses hloupej kazdou bednu nez ji otevres otestujes mecem takovych pasti a nastrah je tam spoustu
      Obtiznost je v necem jinym a to v ostatnich hracich co se ti vetrou do tvyho sveta a snazi se te zabit a ver ze spousta jich bude lepsich nez ty takze umres
  • Koukl jsem na pár partů Walktrough a universum té hry mi příde velice sympatické a zajímavé. Nicméně je to strašná koridorovka a hra na způsob Diabla...tohle není můj šálek čaje, nějak mne to neohromilo. Navíc ta hra má prvky, které prostě nemám rád (například ty statické meče v zemi). Tak na mne hra alespoň přes WT púsobí.

    Co se týče autora článku - hardcore RPG se představuji jinak, pod spojením "hardcore RPG" si představím RPG s velice promyšlenýma složitýma questama a vývojem postavy DaD. Nikoliv hru s vyšší obtížnosti bojů...takovou hru bych spíše nazval hardcore akční hrou.

    Samozřejmě je to jen můj názor, každý ať si to přebere jak je mu libo.
    • Malleth
      Docela by mě zajímalo co ti na tom připomíná Diablo. Tohle není tupá rubačka, kde svou neschopnost můžeš vyvážit spammováním healing potionů. Spíš je to trochu podobný Severance:Blade of Darkness, jak už tu někdo psal.

      Co se lokací týče, sice jsou tam z větší části koridory, ale struktura není rozhodně jednoduchá. Je tam plno větvení, odboček, tajných cest a zkratek. Level design je skvělej.
      Udělali hodně rozmanitý a originální lokace, který jsou zároveň propojený tak aby vytvářeli jeden velkej celek. Dali do navrhování prostředí i nepřátel (hlavně bossů) hodně fantazie. Díky tomu je prozkoumávání lokací jednou z největších motivací.
      Jestli něco Dark Souls dokáže, tak překvapit, ohromit a zabít.
      • Já nekritizuji level design, ani nevolám po spletených obrovských dungeonech, ALE nemám moc v oblibě hry kde neni kladen důraz na peace lokace - města etc. pokud tam tedy vůbec nějaké jsou - v tomto vidím podobnost s Diablem - chodit z dungeonu do dungeonu, mě to prostě nudí, tím ale nechci tu hru odsuzovat, co se nelíbí mně, líbit se může jinému.
        • Malleth
          Přátelské lokace a města v DS nejsou, ale dává to celkem smysl vzhledem k tomu že většinu času tam strávíš jako shnilá mrtvola.
          • To už, ale jen obhajuješ fakt, co mi vadí. Čili se naše disksue stává poněkud bezpředmětnou. *3*
            • Malleth
              V pohodě :)
    • Hairy_Ass
      To máš tak. Dneska se pod nálepku RPG ukryje kde co. *3*
    • PreidaQ
      IMHO pravdu bdíš. *3*
      • díš
        • PreidaQ
          No jo... tak jsem se dozvěděl zase něco nového. *7*
  • Děláte jak kdyby konzolisti nepirátili !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    *11* *11*

    Prostě PC hráči = Bad guys
    • Malleth
      Sorry ale upirátit hru na PS3 je docela problém. Ani nevim kde bych začal a vlastně to vědět ani nechci.
    • A jak chceš na PSku pirátit twe :D :D to mě musíš naučit na PS 3 ..
      • u Xboxu je to velice jednoduchy....U PS je to horší.

        A učit tě to nebudu Promiň :-p

        Jinak ale fakt že tu hru musíš upirátit na PC takže je asi fakt pravda, že pirátí jen pcčkáři :-D
    • prudislav
      ono je tam hlavně jedna věc kterou pozoruju ve svym okolí a to že konzolisti nepirátí na konzolích ale na PC !!!!!!
    • To je jednoduché. Konzolisti tolik nepirátí, jelikož nemají zdaleka takové možnosti jako uživatelé PC. Krásně to jde vidět na cenách titulů pro konzole a cenách těch samých titulů pro PC, které jsou nižší.

      A jak píšu pořád dokola - v době kdy se nevydávají ani dema a vydávají se leštěné prdy, které vypadají dobře pouze na videu je prostě warez, co by náhrada dema pro odzkoušení, nepostradatelný.

      Vezměte si třeba takový Skyrim - na videích a trailerech naprostá pecka, první hraní hry - úžasné pocity, po seznamení s hrou ovšem nastává rozčarování, ne všem sednoucí logika a vyprávění příběhu, vedlejší questy hrozné, radiant questy největší zlo, artefakty nepoužitelné a nezajímavé, dungeony prázdné...that's not cool.. samozřejmě opět pouze můj názor.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit