Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechapu co mate vsichni proti levisovi a Petrovi narozdil od vas bezmozku neco umi a umi to sakra dobre tak uz je nechte byt oni vam taky nenadavaji -
    ted z jineho soudku jsem moc rad ze se na PC nezapomnelo a ze petice trosku pomohla drzim palce s ovladanim a prevedenim
    • Levisi? *14*
  • vyjde li krabicovka, a později někdo udělá i češtinu, kupuji...
    • ver mi ze pri tejto hre cestinu nepotrebujes :)
      • Malleth
        To bych zrovna neřek. Je fakt že textu je tam za celou hru asi tolik, jak v jednom tutorialu na Final Fantasy (a to je skvělý), ale občas jsou tam rozhodnutí který ti můžou trochu zatopit. Pokud nevíš co děláš, můžeš si například odepřít některý pro tebe důležitý předměty, nebo kouzla.

Jinak doufám že ta konverze bude mít úspěch. Podle mě je to nejlepší hra minulýho roku a jedno z nejlepších RPG vůbec. Zažitek z ní se nedá prakticky s ničím srovnat.
        • Souhlas vcera me tak vytocila ze jsem mrdl ovladacem o zem :)
          • LOL, palec nahoru
  • klido at to je na gamepad.. ale at jsou tlacitka volitelna. zadne X360 pad only s trema nastavenima. s tim me uz nejeden port nasr.l. jinak super. i presto ze jsem spis warezak, tak tuhle hru rad podporim (kdyz se povede).
  • (PC hráč)Čte si článek o Dark Souls "Výborně, takže petice zabrala to je super" čtě dál "To vypadá dobře aji napsane to je hezky!!!" s každým dalším řádkem se zvyšuje pozitivní feedback... a pak ( a naprosto neočekávaně ) to poslední dvě věty totálně zazdí.
    *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • sleepless
      Nechápu, čím jsem to zazdil. Realita je taková, že se prostě na PC pirátí a bez ohledu na to, co si o tom kdo myslí, to je pro vydavatele jeden z důvodů, proč jsou při vydávání her na PC opatrní. A jediný způsob, jak je přesvědčit, je kupovat kvalitní hry, když už na PC vyjdou. To není moralizování, to je výzva na základě jednoduché logické úvahy. Chcete, aby hry vycházely na PC? Tak je třeba si je kupovat :)
      • Black_Hand
        "Jedna věc je třeba ona petice se skoro 100 tisíci podpisů, druhá věc je volání hráčů po PC verzi a třetí věc je, jestli obrazně řečeno zvednou zadky a hru si opravdu koupí, nebo se jen spokojí s tím, že PC verze existuje a opatří si ji tak nějak bokem. Ukažte se PC hráči, že jsme ochotni za takové hry zaplatit (jestli se konverze povede)!"

ono je to v zasade ok, kdyby s vynechalo to opatrovani si nejak bokem. a navic stejne jde ve vysledku o to kolik se proda a ne o to kolik se upirati. trochu mi to pripomelo jednu newsku od levise asi pred mesicem, ktera byla jasne psana tak aby spustila flame. ale todle je trochu mirnejsi.
      • možná byste mohl přestat propagovat ideu Ubisoftu o DRM
      • prudislav
        no stejně polovina pirátů na PC jsou konzolisti kteří to tam zkouší :-( (aspoň je jich tolik v mym okolí ) . Za názor "stáhnu si to na počítači a když to bude fajn koupim na xko" bych vraždil a nejhorší je že tyhle lidi na forech pak píšou podobný hlody jako jejdasek a jemu podobní. Jen je smutný že to vidíte takhle jednostraně i v redakci. (píšu to z vlastní zkušenosti z mýho okolí, ale evidentně asi bydlím blbě když je to ve zbytku vesmíru jinak)
        • To neni jednostranne videni, to je realne videni. Piratstvi vyvojare nepochybne sere, ale rozhodujici jsou prodeje. Proto je dnes pro vyvojare nejdulezitejsi platformou xbox, prestoze je na nem vetsi piratstvi nez na ps3 a nejmene dulezitou pc, protoze se tam toho prodava nejmin. Kdyby se toho na pc prodavalo vic nez na konzolich, bude situace v hernim prumyslu uplne jina. Takze je jen na pc hracich jako celku, nakolik jsou ochotni do teto platformy investovat a to nikoli do hardware, ale do software. Ja se obavam, ze vetsina pc hracu za hardware utrati vic nez za hry. A tomu odpovidaji vysledky.
          • prudislav
            hm a proto se poslední dobou an PC portujou i druhý díly bejvalých konzolových exkluzivit :-D
            On je taky problém že když se počítaj někde prodeje tak obě hlavní konzolový platformy jsou braný za jednu a porovnávaj se s PC.
            Třeba ten Zaklínač 2 měl v přepočtu na platformu mnohem větší prodejnost než DS!
    • jindra.veliky
      PC hrac by mel prestat cist hned jak uvidi ze je clanek od levise nebo Polacka *2*
      • Nebo pokud je příspěvek od jindra.veliky@tiscali.cz
        • jindra.veliky
          skoro stejne dobrej vtip jako ze PC hrac by si mel koupit gamepad *4*
          • Trine, Devil May Cry, PES, Mortal Kombat, Street Fighter etc etc...

Your argument is invalid.
            • prudislav
              no zrovna Trine se líp hraje na klávesnici :-D a zbytek nehraji . Gamepad mám a používám ho jedině na fifu a tím to tak končí :-) ale zas jindra je troll na něj radši nereaguj
  • Black_Hand
    drm to podle me bude mit nejaky securom, tak jako zaklinac 2 na zacatku, protoze ho taky vydavalo namco. ale je to jenom spekulace.
    • prudislav
      já bych si spíš vsadil na steam viz. Ninja Blade(ten je přímo od From Soft.) a Ridge Racer
  • Ja se divim, ze pc hraci volaji po hre, ktera je az genialne designovana na gamepady a pak to na nem nechteji hrat.
    • misho8723
      Stále ale ide o RPG a ak si dajú s tým portom robotu, tak nie je problém to spraviť pohodlne na klávesnicu a myš.. takisto ako sa dajú FPS a dokonca aj niektoré RTS alebo MMO spraviť na gamepad, len treba vedieť a nie si povedať "nikto to nebude hrať na K+M, stačí, že tam bude podpora gamepadu"
      • Je to spis akcni hra nez rpg. Upravit to na pohodlne ovladani pres K+M bez zmeny gameplaye jako problem vidim.

Ona sama premisa, je to rpg, tak to na K+M musi jit pohodlne ovladat, neni spravna. Zanr hry je pri prevodu ovladani nepodstatny. Zalezi na ovladani samem.
    • prudislav
      já nevidím důvod proč by se jim nemělo povýst to naportovat na klávesnici - u Ninja Blade se jim to povedlo dobře a třeba takový Darksiders jsou an klávesnici portovaný skvěle
      • A ninja blade nebo darkaiders ma kazdou ruku ovladanou nezavisle a pro kazdou ma dva ruzne utoky?
        A co se tyce darksiders, to se ovlada na klavesnici docela blbe, pokud chces vyuzivat vsechny moznosti. Staci se podivat do diskusi, kolik pc hracu se zaseklo v miste, kde bylo pro postup pouzit nekterou z mene obvyklych funkci.
      • Ty si hrál Ninja Blade a Darksiders na klávesnici??? :D

Takovej sebemrskač...
        • prudislav
          proč sebemrskač :-D šlo mi to úplně v pohodě mnohem líp než na gamepadu
          • To já bych teda nemohl. Na PC hraju dost, ale tyhle hry hrát na klávesnici je...........
            • mech: a veris tomu?
            • Mechwarrior_bw
              jejdasek : a ja som počul, že Dark Souls sa najlepšie hrá zavesený hlavou nadol a s volantom medzi nohami ... vraj stačí len mať skill.
            • prudislav
              to věřim že pro člověka zvyklýho na gamepad je to v pohodě. Ale já nevidím důvod připojovat gamepad když se mi to hraje skvěle i bez něj.
            • Clovek ktery nema skill s gamepadem to nepochopi, protoze mu to s nim napoprve jde jeste hur nez na klavesnici.
      • Tak byl by to idealni scenar, kdyby to slo ovladat dobre obema zpusoby :)
    • Osobne mi gamepad nevadi, pro hry jako je tohle je to idealni. :).
  • Umaroth
    Připravte si gamepady...tohle na klávesnici moc nevidím
    • no uvidime, gamepad samozrejme mam, ale rychlosti a presnosti mysi se tezko neco vyrovna pokud to zaimplementujou spravne
      • V DS na presnosti a rychlosti analogu nesejde, je designovan na gamepady, takze vyssi citlivost mysi ti neprinese zadnou vyhodu. V DS zalezi na dobrem nacasovani mackani spousty tlacitek behem pohybu postavy. A na to je klavesnice horsi.
        • odkdy je klavesnice horsi na mackani hodne tlacitek behem pohybu ??
          • Od te doby, co na ten pohyb potrebujes vetsinu prstu. Na gamepadu pohyb vsemi smery (ne jen osmi jako na klavesnici) nezavisle na kamere, vcetne plynule zmeny rychlosti ovladas jednim prstem a jeste tim prstem muzes navic ovladat nejakou tlacitkovou funkci. Dalsomi prsty bez prehmatavani mohu mackat dalsi tlacitka a dalsi tlacitka mohu mackat zaroven dalsi rukou. Pricemz ty tlacitka jsou na gamepadu pekne ergonomicky rozmistena. Jak je na fps lepsi klavesnice s mysi, tak je na bojovky lepsi gamepad, tedy pro lidi, kteri umi zachazet s obojim.
            • Zajimavy nazor ale nic vic. Me se treba uplne vsechno ovlada mnohem lip na klavesnici nez na gamepadu, kde po chvilce hrani me proste boleji ruce. Navic nechapu v cem vidis problem s ovladanim vice funkci na klavesnici. Ja mam treba ve wowku nabindovanych tak 25+ tlacitek a pulku z toho ovladam jen mysli.
    • Hairy_Ass
      Horší než AC to snad nebude, takže já to nějak přežiju. *3*
      • Malleth
        Určitě to ale bude těžší než AC. V Dark Souls je rychlost a přesnost ovládání hodně důležitá
        • Hairy_Ass
          Myslel jsem tím krkolomnost ovládání.
          • Malleth
            Chápu. Chtěl sem tim naznačit, že kdyby se DS ovládalo na PC stejně blbě jak AC, tak tady to nepůjde jen tak překousnout
            • Hanzales
              to Jindra:
              Tak Assasin Creed 1 a 2 je zrovna jedna z tech mála her, kdy na PC ten gamepad vytáhnu ;o)
            • jindra.veliky
              me se AC ovladal normlane...asi nebude chyba ve hre ale mezi PC a zidli?! *12*
      • Zkoušel's Fable 3 na klávesnici? Peklo, ale zvyknul jsem si *4*
    • Mahcake
      Souhlasim.

Jsem zvědavej jak s tim budou mávat.
    • tak v tom nevidim zas tak velkej problem :).
    • jindra.veliky
      tady je to samej konzoloidni odpad... *8*
      • V tvým případě i biologickej...
  • Já jsem jen zvědavej na prodeje, protože PC hráči pořád držkovali že si konzolisti tuhle hru nezaslouží, tak uvidíme jestli si ji teď aspoň koupí...
    • prudislav
      ono bude dost záležet na tom jak se povede port :-) , DRM vidím na steam (viz. poslední PC hry od Namca - RRU a Ninja Blade)
      - Jinak jestli se port povede tak to vidím na vánoční nákup :-D
      • a kdyz se port nepovede tak si hru stahnes a zahrajes. Pak budes psat ,ze to je kravina a atd ?
        • prudislav
          proč bych to proboha dělal?
  • Jestli to nekdo nehodla hrat s gamepadem, pak at si to ani radsi nekupuje.
  • Phillios191
    Snad to bude dobrej port :)
    • Kdyby to byl port tak to nevyjde až v srpnu... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit