Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • UT 3 engine a naroky ako novy bf retardi:D
  • *hardwaru
  • Jde vidět, že se vskutku v gardwaru vyznáš! *3* *1*
  • Když se vykašleš na optimalizaci, tak zavaříš novej stroj i na mapě z Dooma 3.
  • Ne, nebyl to středověk. A počet vykřičníků sílu argumentu nezvyšuje.
  • a na vek sem se te neptal jen napsal ze když ti je 15tak sou takový věci hrách tolerovatelný pro tebe: c)))
  • no tak koukám ze tu nikdo nechápe o čem tu mluvím kor ty kemo,,,,,tak speciálně pro tebe já tu psal o tom ze sou věci který se daj překousnout ale když už tam toho je hodně tak je to proste přeplácaný kapiš to cipe co tím chci říct?!,,,já nemam problém se zoomen na luku a to samy ve voku ale vadí mě ze to ztratilo kouzlo těch louči a stínu a při tom je to hra která je na tom postavena.............
  • použít k vyzkratování elektr. obvodů,,,,,,ve stredoveku??,,to je právě to co mě tak trochu vždy kazilo dojem ze hry ale ta hra je jinak supr,,,,uz v tom prvním příspěvku sem právě zmiňoval ze sem to vždy překousl ale taky mě to tak trosku zároveň trápilo:c/

dark mod je fajn ale zas ta grafika je poněkud za zenitem,,,sem to vydržel hrát jen chvilku pak sem toho nechal ze bude lepším zážitkem počkat na nového thiefa a pravdou porad zůstává ze kdybych do toho mel co mluvit tak by tam už žádný vejtahy,kamery,el.obvody proste nebyly,,,někdo zas muže nadávat ze by to bylo moc suché ale ty louče mají své kouzlo kor ve stredoveku:c)),,,,,,,mimochodem tam kde sou louče sou i ty stíny jak zivy,mam na mysli plápolaní stínu na zdech, proste mam pocit ze by to tak bylo lepsi:c)) 1 právě byla hodně o těch loučích a stínech okolo a jejich zhasínaní a vytvareni stinu novych,,,a to je to co me docelo chybelo ve 2 i 3,,,no uvidíme co z toho vyleze teď,,,,este bych rad poznamenal ze na modernu tu sou hry jako deus ex atd......nevidím smysl takhle kazit středovek,,,už vidím jak nějaké dítko svému učiteli ve škole vyvrací století páry s tím ze parou pohaněný výtahy byly už ve stredoveku:c))))
  • Tak určitě, ve středověku se přece běžně dávaly mechanický oči, jako náhrady za ty vydloubnutý... *4*
  • v klidu, já tě nepranýřuji a rozhodně tě nebuzeruji za tvé vzdechy ale to, jak jsem starý ti může být u zádele! Pravdou je, že ti v některých misích byly vodní šípy platný jak zimní kabáta zmrzlému ale v T3 je šlo i tak použít k vyzkratování elektr. obvodů a nebo k umytí krvavých skvrn, případně pro splnění ůkol pro frakci Pagan (pohanů). To, že ti vadí některé prvky ve hře je taktéž tvá věc a budeš to muset překousnout, přeci jen to je steampunk, pakliže ne, pak se dej na hraní The Dark Modu, je tam mnoho kvalitních misí.
  • Tobě očividně taky ne.
  • Tak si to na tom coreduo s archaickou vga užij při těch 10 fps na low.
  • ja si 1 nepředstavoval jako stredovek,on to středovek kamo byl!!!!!!ten tvůj steampunk se z toho stal až u 2!!!!!!!!!!§
  • ale no tak kluci,,,,ja netvrdím ze je ta hra spatna naopak sem tu psal ze sem si ji vždy náležíte vychutnal ale je fakt ze bych byl radši kdyby se to drželo víc středověku ,blíž k realitě

A JINAK TY SI JAKO MYSLIS ZE KDYZ SE TO MENUJE METAL AGE TAK TAM MAJ CO DELAT KAMERY,,,TO SNAD NE TYPE,,,A TA SEKTA HAMERITU---FAJN ALE PROC MUSEJ BEJT VE STREDOVEKU KAMERY???,,,POKUD JE TI 15 LET TAK CHAPU ZE TI TO ZILY NETRHA-JA MEL V 15ti TAKY PONEKUD JINOU PREDSTAVU O REALITE:C))))

a teď trochu praxe chlapci: k čemu ti sou šípy na zhasínaní louči když tam na celým levlu je jedna a zbytek sou kamery a něco jako el.osvetleni který samozřejmě nejde těmi šípy zhasnout-tohle je konkrétně problém 2,,,u 3 to bylo to samé,,,mě do tyhle hry proste tyhle moderní výstřelky nesedej,,,,,,,,staré hrady které sou protkány stovkami loučí ,to je to co by tomu slušelo!!!!!
  • MidnighT91
    Je to unreal engine 3, rozjedete to na stejných sestavách jako všechny UE3 hry...
    2.3 GHz Dual Core
    2 GB RAM
    grafická karta NVIDIA 7800GTX+ nebo ATI x1300+
    minimalní
    Pokud jsou doporučené pro UE3 i7 tak je to buď fake, PR nebo stejnej případ jako cod ghost...
  • Keyz
    Tak tohle není zrovna ta přidaná hodnota. Více FPS a rozlišení.

Některé porty mají lepší efekty, efekty co na konzolích nemohu být anebo kvalitnější textury. Prostě si dají menší práci navíc aby lepší sestavy to mohly využít.

Zrovna u textur to je prostě menší práce, když to umí amatéři rychle vytvořit do různých her :) To by mělo být základ. K čemu je když hra bere sotva 1 GB VRAM když většina karet má již více. Pak ani velké rozlišení to nezachrání :(
  • Víceméně, ale trochu líp to vypadat bude + kdo má herní pc, může si hrát třeba v 2560x1440 v 60fps.
  • Keyz
    Klasický konzolový port bez přidané technické hodnoty pro PC. Tedy pojede jako vždy skoro na všem a bude to všude vypadat skoro stejně.
  • Xcomik
    Tak vzhledem k tomu že to jede na UE3 tak ty nároky budou v reálu bych řekl ještě menší. Jen málo která hra je stavěna tak aby vytěžovala výkonější čtyřjádra (většinou jsou to RTS(ka) nebo pak hry běžící třeba na Frosbite engine)

Ono je také potřeba s uvědomit že když ty hry jsou ještě optimalizovany na oldgen konzole že to výkon na CPU nebude mít tak výrazný
  • zdeeneek
    Nefunguji ti hacky a carky na klavesnici?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit