Přejít na výpis diskuzí
Hardwarové nároky RAGE vás snad nerozzuří
7.9.2011 | Aleš Smutný
148 příspěvků
-
né prostředí jako v jiných hrách, ale detaily, potažmo unikátní textury, čekej že to bude přiměřeně velké jako borderlands.
-
s retardním AI nezáleží na frameratu, asi víme co čekat.
-
v tomhle státě nemůžeš předpokládat že ten co nemá na komp si hry kupuje lol.
-
Minimum: Radeon HD 4200... zatraceně. Asi se mi tu kde kdo vysměje ale mám ještě
"Radeon X1800 GTO" a donedávna jsem spustil skoro vše... *1*
Mám v plánu pořídit nový PCínko ale nemám ještě k tomu motivaci, nových her které bych chtěl moc není, tak zatím čekám až toho bude víc. -
Co je tím omezením myšleno? To platí pro PC? *13* 30fps je opravdu hodně málo... 30fps to je mouse-lag jak bič *11* *11* *11*
-
Jenže ty to ani s tím hardware co má v sobě X360 nerozjedeš napíše ti to "bla bla vaše karta bla bla strč si ji do bla bla tvoje máma bla bla" to že to vypadá jak GTA Vice city je už druhá věc
-
tak na tohle mám jediný slovo... shitt.
ted hraju na athlonu xp dooma trojku a jede to krásně, jenže.... -
No jo, ale co když ho dlouho sbíral a takhle by přišel o oblíbené kousky...to není jen tak :)
-
kakinQa: SC2? Hra brutalne zavysla od CPU kde potrebujes mať SB a este k tomu pretaktovany. Nad GK by som pri tejto hre neplakal ale nad CPU. Dufam ze maš nejaky nataktovaný SB ak chces mat tych 60FPS.
-
Doom 3 lool ano pouzival niektore postupy ktore by sa dalio nazvat zastaralejsie. ale ako jedna z prvych hier pouzil dynamicke tiene...ale celkovo nazvať Doom 3 že bol svojho casu technologicky nevyspely je blbosť.
-
To aby ukázal, že má doma "už taky starou" 5870.
To můžu napsat taky mám GTX570 a oproti 5870 je někde jinde, hold technologie pokročila...
nVidia: "Jsme zase o krok před nimi" *1* *1* *1*
PS: jinak nejsem ze stáje zelených ani červených... *5* -
Neviem preco by to mal robiť. Ak sa mu to rozhranie páči tak jednoducho na nom ostane. OpenGL tiež napreduje teraz tu mame novú verziu 4.1
-
keby to boli obycajni turisti, tak to mas evidentne u prdele?
-
Tak to se asi dá předpokládat, že když už jsi ušetřil za komp, tak si alespoň můžeš dovolit všechny ty novinky kupovat...
-
čo jak bude s opengl ? či sa Carmack od neho odkloní a prejde na dx ? určite áno ale nie v dohladnej dobe... i keď dnes už je možné všetko a možno s tým začnú po D4.
-
To už je ale s prominutím plk maximální. GT240M je slabá stará grafika, která je dávno tucetkrát překonaná a mnohonásobně výkonějši notebook lze sehnat v každým lepším obchodě. Zlodějská Alza např., prosím
www.alza.cz/asus-n53sn-s1288v-d258249.htm
www.alza.cz/hp-pavilion-dv7-6110ec-d245509.htm
www.alza.cz/asus-g74sx-tz195v-d258784.htm
To máš celkem dost výkonnějši GT550m, ještě silnější HD6770M a oproti 240M opravdu brutální GTX560M. Ani jeden z notebooků nestál majland. Takže to jedno z nejvýkonnějších řešení pro notebooky si prosím tě nech. Jedno z nejvýkonnějších řešeni pro notebooky za 12k možná. -
hele tak to sem si taky cera rikal :-D
-
Nevíte někdo jak to bude s OpenGL??
-
jasne... porovnavej karty 3 roky po sobe... 8800GT je na urovni 3870... a ty mela i konkurovat, proto vubec nechapu proc ji srovnavas s 5870 *8*
-
taky vam prijde trosku nepomer 8800 vs 4200? *2*