Přejít na výpis diskuzí
Hardwarové nároky RAGE vás snad nerozzuří
7.9.2011 | Aleš Smutný
148 příspěvků
-
procák v pohodě.. grafárna taky..
Uvidíme jak dopadnu s 2GB ram -
Honzo, stáhni si detajly u SC2 na ty nejnižší a vizuál je potom opravdu srovnatelný(tak tedy dobře, ne horší) se SC1, jen s tím rozdílem, že SC2 má i v tomto nastavení k dobru plynulé animace, ale textury a celokově staticý vzuál je takřka nastejno a ktomu ti nestačí ani výše zminené karty, ale SC1 sppustíš i na karkulačce..kromě toho, SC2 v tomto nastavení jen ukazuje, že os teilní a nudné jednučka nikam dál nepostoupil - pouze datáčové změny..a to vše maskuje pod novým vizuálem..no a taková hra je bohužel opěvovaná..smutné
-
2kakinQa: Tou SC1 máš namysli Starcraft1? Páč to je jednička tak vypadat hůř nemuže, že?
Nebo máš namysli Supreme commander 1, a tou 1 myslíš Total Annihilation?
A nebo si se přepsal a chtěl si napsat Supreme commander 2, a porovnat to s tou 1? :) -
Nechci ti brát iluze, ale GT 240M je slabší než 8800GT
NVIDIA GeForce 8800GT, frekvence 600MHz čip, 1800MHz 512MB GDDR3 pamětí, 1500MHz Shadery, 256-bitové rozhraní
GeForce GT 240M 48@550MHz čip, Memory Type DDR3, GDDR2, GDDR3, Memory Speed 800 MHz, Shader Speed 1210 MHz -
2wizzard: Spíš naopak :).
-
SSD disky jsou rychlé, ale v zápise, a ve čtení jsou pomalejší než klasické HDD. Teď nevím jestli je to naopak, ale SSD není žádnej zázrak. *5*
-
chtít u karty za 10000Kč fyzicky plynulých 60fps nenažranost?..no to je fak směšný tvrzení..a k trhaným 30fps už není třeba se ani vyjadřovat......stáhni si třeba SC1 na low detaily - ta hra vypadá hůř, jak jednička, jen s tím, že si ji na vyšší rozlišení anov této kvalitě nezahraješ ani na geforce 7600, nebo na ati hd 4250 - mluvím o nejnižších detailech!! - to jen jako příklad ke otřesnýmu vizuálu nových her, při stažení detailů
-
No ja si nemyslim že 8800 je zas tak slabá, stará ano ale velmi výkoná třída, takže vzhledem k tomu že jsou to požadavky minimální to bude chtít na plynulé high settings asi celkem slušný stroj.
-
"Na plynulou hru potrebujes abys mel neustale alespon 30 fps, vsechno navic je celkem nadbytek" ... blbost
-
Ale tech 60 fps je desna nenazranost. Na plynulou hru potrebujes abys mel neustale alespon 30 fps, vsechno navic je celkem nadbytek. Jinak bys mel asi zahrat nekdy hru z roku 2001 at vis, jak jsou na tom graficky.
-
Nejvíc místa asi sežere to prostředí takže doufám že bude sakra velký *1*
-
je otázkpu je, čemu říkáš jet bez problému..30fps?..já opravdu odmítám jít u karet za 10k a výš, při vysokých detailech pod 60fps..mimo to gtx580 sám vlastním a věř mi, že má velké problémy u spousty her..SC2, stalker, gta4, Avp, metro, ANNO..atd...jspu to zlodějský prasata...já vidím jasný rozdíl, i mezi 55 a 60fps a dost mě to štve...kdo to myslí s hraní opravdu vážně a nechce si snižovat vizuál na uroven roku 2001, tak jedna karta opravdu a bohužel nestačí
-
DX9 = spatna optimalizace proti dx11 grafika je stale postacujici
-
Tak mě to asi půjde v pohodě:
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T6600 @ 2.20GHz
RAM: 4.0 GB
Microsoft Windows 7 Home Premium Edition (build 7600), 64-bit
GeForce GT 240M
*5* -
Péčko ve FULL HD s 60snimky/sek. a ve 3D zabírá hold hodně co?! :DDD
-
A hodně rychle se opotřebujou chipy, takže de za cca rok do šrotu.
-
jenže problém je, že ty SSD disky jsou sice mega-rychlé, ale taky mega-drahé a mají celkem malou kapacitu..
-
To neni vubec pravda, PC jsem kupoval po vydani konzoli a zatim jsem uprgadnul jen ramky ze 2gb na 4 a to jen proto, ze jsem presel na win7. Vsechno se da dneska hrat celkem plynule, hold musis obcas delat kompromisy a sundat treba stiny, nejaky hnusy jako blur apod. a jedu aj v 1920x1960 bez problemu :)
-
Tak to si asi moc nezahraju. Vypadá to že můj PC stojí na přelomu věků. Už nebude jen stačit vypnout AA.
Místo toho budu slintat nad maxed-out screeny a tiše závidět :/ *10* -
Jasný, o tom žadná, poměr cena výkon, tím se taky řídím *3*