Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stixxy
    Bohužel on má pravdu *3*
  • To ti těch 4GB Ram bude totalně na HHHH, 32Bit widle využijou 3,5GB Ram včetně té na GK:)
  • No ja hram na mojej skoro 6 rocnej zostave aj nove hry. Samozrejme sa musim uspokojit s min/medium nastaveniami a vyplou AA.
    ATI Radeon 3850 - 512MB, 4GB DDR2, AMD Athlon DualCore 5000+ no a klasika CRT Monitor Sony s rozlisenim az 1024x768 na 85MHz :D
    Ale urcite na tom spustim aj RAGE. KEd mi na tom isiel Crysis 1 na 26-35 FPS a Crysis 2 na 18-27 FPS, co bolo hratelne, tak tam ten RAGE proste musi ist :D
  • jop takovy mainstream dnesni ..
  • Mechwarrior_bw
    Revan: pokial to nepoznáš tak to je mi fakt ľúto ... si jeden z mála.
  • jen bych rád připomněl, že tvůrce RAGE rozhodl, že hra bude mít FPS CAP na 30fps pro indoor lokace a 60fps pro outdoor lokace. (Prý je pro venkovní prostředí potřeba 60fps, aby jízda v dopravních prostřetcích byla plynulá) čus! *1*
  • jde o to, že Rage ma FPS CAP indoor na 30fps a outdoor na 60fps .)
  • :) Mluvíme o GT240M , nikoli o celé sestavě . Co si budeme nalhávat , na GTX 580M SLI se v našich obchodech nikdy moc nehrálo .
  • Ano, jestli mas vedle sebe dve animace, jedna je v 30 fps a druha v 60 tak ten rozdil poznas, ale jestli si pustis hru tak okamzite nepoznas jestli je tam 30 nebo 60 fps. Ohledne starcraftu nemuzu okomentovat, pac dvojku tedka nemam nainstalovanou, ale i kdyby, tak je to trochu premrstene, hazet veskere hry do jednoho pytle, soude pouze z jednoho prikladu.
  • A to já se nebojím vůbec *5*

Intel Core i7 2,88 Ghz
    RAM: 4 GB
    Microsoft Windows 7 Home Premium Edition, 32-bit
    Ati Radeon HD 5870, 1 GB VRAM

Ale notebook a desktop fakt asi nejde porovnávat *3*... moc bych ale tomu GTčku nevěřil, pěkně se zadýchá *1*
  • Proboha kde to žiješ? Výkonově srovnatelnej notebook má dneska cenu snad ani ne 12 tisíc. Výrazně pomalejší Core2duo už jsou prakticky jen v nižší třídě a ten jeho je pár let starej mainstream. Grafika je slaboučká jen co je pravda. Kdy ses naposled díval na nabídku notebooků? A ne do letáčku ze schránky. Dneska zase perlili. 90 % všech nabízených pc mělo "externí" grafiku. 16:9 televize s HD ready rozlišením 1024x768 se prodávaj už přes rok a skoro všude. To musí bejt sranda, mít obdélníkový pixely *1* Banda šejdířskejch pitomců to je. Takový pohádky, a někdo jim to nakonec zbaští...
  • Ale věř tomu, že RADEON HD 5870 1GB je lepší. Vyzkoušeno, porovnáno... Ale nic proti nim, jsou to skvělé karty, ale technologie pokročila... Ati: "Jsme zase o krok před nimi" *15*
  • Tož to su klidný... velmi klidný *1*
  • takže k veci ja mám Intel Core i3 2,9GHz nataktovany na 3,5GHz, ďalej základnú dosku MSI H55-M33 socket 1156, Grafiku GTS 250, 2gb DDR3 RAM ....ten pc je starý asi rok ale zatiaľ to zvláda všetko no teraz som musel Battlefield BC2 stiahnuť AA z 16q len na 16 :D aby som mal 30fps ... no ale pc ma vyšiel na 400€ komplet aj s ostatnými komponentami.
  • Starcraft z roku 98 ?
  • :/ Ale pořád je to jedno z nejvýkonnějších řešení pro notebooky .
  • Ceny RAM jsou aktuálně na svém minimu ..... Pravda u DDR1 či DDR2 to už taková láce není a je potřeba zvážit jestli bychom si pomohli .
  • Mechwarrior_bw
    Revan: ak nepoznáš rozdiel medzi 30 a povedzme 50 fps tak problém bude niekde v tvojej hlave - a to nemyslím nijak urážlivo ale čisto ako jednu z možností. Pretože sa stavím, že 99 hráčov zo 100 ten rozdiel pozná okamžite. Nehovoriac o 60 fps ...
  • Taky je to na něm ošklivější ne? :D
  • Hele k tem fps, hry jsem zacal hrat zhruba pred 10 lety a muzu rict, ze jsem vzdycky nastavoval tak, abych mel alespon 30 fps. Vsechno navic je opravdu nepostrehnutelny rozdil. Tky jsem kdysi kupoval high endove sestavy, jeste v dobe kdy nove karty vychazely kazdy pul roku a tky jsem si rikal jak musi byt vsechno namaxovany, no nemusi. Jinak vyjadri se k tomu SC, kterou hru tim presne myslis ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit