Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Anal.S
    V Čr je hrozně rozšířená posedlost RAM, která je přitom to poslední na co by se měl člověk koukat. Radši než kupovat DDR3 pamět, která mi ušetří v nejlepším jen procenta nahrávacích časů, investoval bych do nějakého SSD disku, který pomůže celému PC během čehokoliv. *14*
  • ted uz je to jasne ale kdyz jsem kupoval ja tak GTX260 vychazela v pomeru cena/vykon nejlip ..
  • je zajímavý, že XBOX 360 je slabší než min. konfigurace a stejně to na něm bez problémů pude ...
  • záleží, jaké fps ti stačí ke štěstí..dnes bohužel pro naprostou plynulost je potřeba hhodně přeplácet sktečnou hodnotu..vím, je to zlodějina

jinak mluvím ze zkušeností
  • Jj, na 260 jsem zapoměl, ale 210, 220 a 240 jsou slabé, když novou tak 4xx nebo 5xx, zase takový rozdíl v ceně není.
  • Na 2x DVD-DL ,pac se to zas nekde oseka ... neco se nainstaluje na disk a z druheho se to bude nahravat a jestli na pc ma mit hra 25GB tak o to bude vic hra na texturach osekana ,ale osekany to bude pekne i na pc hold smula.
  • takhle drahy karty jsem nikdy nekupoval a fakt pochybuju ze by to bylo tak narocny (myslim bf3) kolik lidi ma kartu za 15k kč?
  • Zalezi vzdy podle ceny : Muzes Amd X4 nebo X6 ,Grafiku : HD6870 , Nejaky HDD ,Ram DDR3 - 1333mhz ,nejakou desku muze byt i Asus ,kvalitni zdroj a bednu a pak nejakej monitor a stimhle si vystacis na hodle dlouho *4*
  • nevěř tomu, že na to bude stačit uváděná doporučená grafika, dnes má s plynulostí u her, problém i gtx 580..dnes každýmu joudovu stačí nějakých 25fps ke štěstí, což je hnus..hra má jet u tak drahých GK vždy plnule na 60fps..amen
  • MishKonn
    Pokud ano, tak je to velmi inteligentní troll, který přesně odvodil, co lidi dokáže naštvat. Pokud ne, tak je to vážně s prominutím deb*l.
  • co rikate treba core i7 styrjadro na 3,4 GHz a nvidia gtx 570 to by šlo ne?
  • jestli to chceš rozjel plynule na 60 fps, tak si přichystej peníze, jedině na nějakou dvojčipovku, jako hd 6990..taková je vymaštěná realita
  • S tou grafickou kartou si robia srandu? Veď toto mala byť hra s najlepšou grafikou. Zdá sa že to bude len ďalší neodladený port z konzol s vysokými nárokmi na CPU. Stavím sa, že sa tam ani nebude dať nastaviť grafika, len rozlíšenie.
  • ja se neorientuju v hw, ale budu potrebovat novy stroj. co byste mi odporucili abych na tom rozjel i battlefield 3, nejaky lepší mainstream.
  • Neni na DX9 nic spatneho a me osobne se take DX9 lidi jen je docela poznat na co je hra primarne delana. ( console ) .Nejen ze konsole brzdy vyvoj,ale taky urcuji kdy hra vyjde ! Prikladem toho muze byt Aliens: Colonial Marines ,ktera byla hotova,ale diky konsolim se hra presouva na novy rok ?! Mimochodem tedka mate za chvili venku Dead Island a podle videa z Gameplaye jsem si hru predstavoval uplne jinak.Neumim si to vysvetlit.Podle Screenu mega graficky boom !!! A pak vidim prumer ani to ne mozna hru 7/10 .(Podle reakci lidi kolem ) Pak vyjde Rage od ktereho si slibuji maximum ,ale jak to bejva hra jeste neni venku a pritom uz mohla davno byt !! Bojim se aby to nedopadlo jako s Dead Island,ale ono tak dopadne i Aliens: Colonial Marines ,protoze hra byla jiz davno hotova a diky konsolim se hra opet posouva az na novy rok. Jedno je pro konsole dobry,nebyt konsole tak zas takova hra Aliens: Colonial Marines by nemusela vyjit (aby se to vubec vyvojarum vyplatilo) Ale myslim si ,ze takova hra jako je Aliens: Colonial Marines by si zaslouzila nejlepsi graficke podani,ale obavam se ,ze se toho ani nedockame.
  • Mechwarrior_bw
    a bude ešte horšie, ak tu bude súčasná generácia konzol do roku 2014-15 tak grafika bude stagnovať ako ešte nikdy predtým... na druhej strane idsoftu išlo o vysoký framerate (chcú 60fps) čo je určite plus a jednoducho museli niekde ubrať aby ho získali...
  • tak tedkon nedojim veceri *1*
  • *6*
  • A DX9 je něco špatnýho? DX9 = špatná grafika?
  • A u tebe se vývoj zastavil kdy?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit