Přejít na výpis diskuzí
Hardwarový trailer odhaluje cenu Xi3 Piston PC - UPDATE
11.3.2013 | Aleš Smutný
179 příspěvků
-
Teda za 20. tisíc korun mi to přijde moc. Na konzoli drahé a na pc malé, na co si budu dávat nohy *15*
-
To by mě zajímalo, jestli Gabe vytáhne nějaké eso z rukávu, tzn. ukáže úhel pohledu, který nám tu všem uniká, nebo se opravdu tak brutálně sekl. 20 litrů za zastaralou krabičku se mi zdá fakt moc. Navíc to není osidlování neprobádaných končin, ale vržení se mezi konzole a PC, kde prostě platí nějaká pravidla a je potřeba se přizpůsobovat.
-
-
Přesně.. za tu cenu si taky představuju nějakou novou featuru, kvůli který se vyplatí do toho investovat těch 1000usd.
-
-
Předpokládám, že ta cena je vysoká kvůli miniaturizaci, viz u notebooků.
-
To bylo moc špatný na to, aby s tim Valve mělo něco víc společného *15*
-
Buďto je ta cena jen trololo, nebo to jsou opravdu až takový püčusové, že to ani není možný.
-
Heh, bez dedikované grafárny je to výsměch. I za třetinovou cenu by byl. Protože s takovým výkonem si těžko zobrazené Crysis 3 zahrajeme. To by tam musely být GDDR5 paměti jako u PS4.
-
-
Pameti sou ti leda na kulovy, protoze do maly krabky jednoduse nedas nic vykonejsiho, protoze by se to upeklo. A to plati i pro Sony a M$.
-
-
Ach to su zase objavy...
Valve nikdy nemalo nic s Xi3 spolocneho, to len naky vysoko inteligenty novinar ked videl ze sa jedna o obycajne pc na ktorom moze byt nainstalovany steam, tak zacal sade vykrikovat senzaciu o steam boxe. Valve o tom nepovedalo ano Ň.
Ale tak nietko ma neustale potrebu tuto kacicu rozmazavat dokola a furt. -
Taky bych se radsi distancoval kdyby na me par extrovertu na games zaclo nadavat ze muzu za cenu ja
-
No já bych ale předně nenadával Valve , ale zvedal bych obočí na Xi3Corporation která je na rozdíl od nich všude zmiňována .
Vidím to tak že Valve ustanoví pravidla a Xi3 se do nich možná vlezlo . A třeba bude těch boxů s nálepkou Steam nakonec několik od různých výrobců :DDD -
tak sám gabe onehdá říkal, že to není krabice podle jeho představ.. ale jako konkurence na trhu, proč ne... jen ta cena no...
-
-
Me ta cena osobne neprijde premrstena. Dyt i v dnesni dobe si prumerne HERNI PC clovek koupi za 20-25 tisic. A jak tu psal nekdo vyse, cena u konzoli se vyrovna v pripade, ze si pravidelne kupujete hry. Pokud si koupite jednu dve na deset let. Tak nejspis se vam vyplati konzole :)
-
-
Průměrné herní PC za 20-25 tisíc? To možná ty, protože si neumíš postavit PC sám. Průměrné herní PC se dá dnes sestavit za krásnejch 15 litrů.
-
-