Přejít na výpis diskuzí
Hardwarový trailer odhaluje cenu Xi3 Piston PC - UPDATE
11.3.2013 | Aleš Smutný
179 příspěvků
-
Ja to proste nechápem.. Inteligentný PC hráč to hneď prekukne, vidí že je to predražená blbosť.. A pre typickú konzolovú ovečku to je podľa mňa tiež drahé.. Tá nemusí ani premýšľať.. Tak mi niekto prosím pekne povedzte, že vo co tady go !?!??!!
-
1000usd + cca 230,- českých kulatých za takový ten ventilátor do koupelny na podzimní dny.. Ten by to snad mohl uchladit přes léto *14*
-
Mám v obýváku v podstatě stejnou konfiguraci za 10 tisíc...
-
Jee! Nová firma o které slyším. :) Hmm, Xi3Corp., hm, steam box? hmm! ... o.o...O.O... um -.-, WTF!? GTFO lol *12*
-
Zjímalo by mě jestli tam pújde nainstalovat utorrent a daemon tools.
-
1000dolarů? LOL :D tak to si strčte :D Dokud nevydaj pokračování Half-Life, jsou to už pro mě jen loozeři a ždímači
-
-
sakra half life exluzivně na pistonu ?
-
-
To je asi jediný způsob, jak přinutit lidi, aby si to koupili. *3*
-
-
-
Lhal bych, kdybych tvrdil, že mě to nezaujalo. Zařízení bude fungovat zároveň jako multimediální centrum, což by odstranilo další krabici z televizního stolku. Design to má slušnej a je tedy jen otázkou, jaká bude "trvanlivost" investice zejména v oblasti gamingu. S novou generací konzolí náročnost her mírně povyskočí, což sice nebude problém pro standardní herní PC, ale pro zařízení, který je už nějakej pátek ve vývoji a bude mít GPU 7xxx od AMD, by to mohla být znatelný překážka. Tedy nic proti grafikám sedmý řady od AMD, sám jsem hrdym majitelem jedný z nich, ale pro soupeření s novou generací konzolí bude asi určená spíš další řada GPU, kterou AMD uvede na trh. Uvidíme, co se dozvíme dál.
-
*1* 1000 USD .... Tak mi řekněte kde je ta přidaná hodnota vůči klasickému PC za stejnou cenu ? Bez integrovaných periferií jako monitor a ovladače které by byly v klasickém, notebooku je to hotová sebevražda nalepit takovouto cenovku a omezovat se jen na Linux
*10* -
tak za takove penize jim to asi moc lidi nekoupi. tisic dolaru bych jim osobne nikdy nedal. mozna pulku...
-
Pisston jo? To je ale koko*ina. Kdyby byl za 5.000,- Kč, tak neni co řešit. Po WiiU se nám rýsuje průs*r roku.