Přejít na výpis diskuzí
Harvey Smith o tom, jak nalákat masového hráče k Dishonored
25.9.2012 | Redakce Games.cz
68 příspěvků
-
To, že ti nemaže úplně med kolem pusy a říká pravdu o současném trendu musí zákonitě vyvolat negativní ohlasy u cassaull hráčů, čehož jsi zářným případem, díky tvému ohlasu.
-
Blbeček! sem zvědavej co bude dělat až ta jeho hra bude mít nižší hodnocení než MW3
-
Nova PR taktika....
-
ten hudebni podtext je paradni, snad se jedna o soundtrack ze hry. Zabery killu u me jako navnada nefunguji, skoro mam obavy, ze hra vic nenabidne.
-
Copak počet lidí v týmu a rozpočet (který dnes zveřejňuje jen zlomek velkých firem, takže se odhaduje) nějak souvisí s tím, jak je hra dobrá, nebo špatná? Zvlášť v situaci, kdy v každém koutě zemegule se vyvíjí za odlišné peníze a s každým rokem se to mění (2002 a 2012, potažmo USA a ČR - to jsou kurevské rozdíly)? Logika se krčí v koutě brečí... A zatahovat do porovnávání své osobní dojmy (ta a ta hra není tak ambiciózní), to je vůbec nejhorší.... Omlouvám se, pokud to je poněkud hrrr, ale tyhle dojmologie mě dlouhodobě dost točí. Když chci něco vážně porovnávat, tak je třeba mít jasno v tom, co vlastně lze porovnávat, co si musím dle nějakého vzorce přepočítat a dle jakého kritéria vlastně hodlám porovnávat. Jinak vznikají dosti zavádějící fámy a davové dojmy...
-
Nezmiňoval se Dan, že na Mafii dělalo asi 30 lidí? Dal bych ruku do ohně za to, že u Dishonored je ten počet velmi výrazně vyšší:). Koneckonců i třeba takový Trine 2 dělalo víc lidí a to není zdaleka tak ambiciozní hra jako Dishonored.
-
Ty znáš rozpočet obou her / počet lidí v týmu? Já ne, ale nedivil bych se, kdyby ty čísla od sebe nebyly nijak zvlášť daleko.
Jinak s tou stráží je to zvláštní, ale takový záběry bych nebral za extra směrodatný. Co jsme zkoušeli tu misi na Gamescomu, jak zazněl výstřel nebo něco podobnýho, rozjel se poplach a celá oblast byla vzhůru nohama. -
možno sa jedná o nižšiu obtiažnosť kde je rádius "citlivosti" AI na zvuk menší ... respektíve dúfam, že to tak je práve v tejto hre :)
-
Teď jsem to chtěl přesně napsat :)
Jen mi na mysl přišla věc, která byla zmíněna v Mafia Speciálu Danem. To že oni dělali, a vlastně teď i ve Warhorse dělají novou IP, velkou hru a za nepoměr peněz který stojí vývoj Dishonored a potřebují k tomu i méně lidí. Ale jinak je to pro mě nejlepší rozhovor za posledních pár let, bez PR a naučených frází. -
Přesně. Mluvil jako hráč, jako jeden z nás *15* Mno... asi bych měl konečně předobjednat!!!
-
Tak na tu AI jsem zvědav.
Na začátku postřelí a dorazí kudlou postavu v místnosti vyběhne ven kde stojí stráž a čumí z balkónu.Čekal bych,že se tam nahrne když tam hráč dělá randál.
Navíc modely asi nejsou zrovna nejdetailnější.Je to hodně vidět u věcí zblízka.To by ani nevadilo když to tak má mnoho her co jsou zároveň na konzole/pc.Ta AI mně teda opravdu zarazila. -
Bombovej rozhovor. Tohohle člověka naklonovat a šup ho do všech firem. "...gamer who plays scripted bullshit..." tím si mě získal úplně :D Neříkám, že scripty nejsou fajn, ale přescriptovaný až filmový, kde se to nehodí to mě neba. Přeju jim vysoké prodeje a aspoň mou koupí a následným doporučením lidem v okolí jim pomůžu.
-
Pěkný interview. A Harvey Smith je prostě borec, dokázat se z úplnýho dna vyhrabat na známýho a úspěšnýho herního vývojáře, to každej nedokáže.
-
Dřív jsem byl k Dishonored celkem lhostejnej ale čím více videí a artworků jsem viděl, tak se to změnilo na jedno veliké wow. Hlavně se mi líbí protivníci, což je taky kumšt vytvořit je aby byli uvěřitelní. A věřim že mi těchle fašistů líto nebude.
-
Je zajímavý jak jde celou kampaň postavit o dost jinak. Najednou všechno není cool and awesome jako u Todda Howarda a přece to má váhu a člověka to zaujme natolik, aby přemýšlel o před-objednávce ( samozřejmě beru v potaz informace, které už člověk má o Dishonored z dřívějška).
-
Mě ta hra trochu připomíná The Darkness, myslím svojí atmosférou (sic darkness se odehrava v new yorku) ale i hratelností se mi z videí zdá podobná, což je velké plus. Předobjednáno mám již měsíc u JRC (jako bonus dostanu třičko *5* )
-
Další báječný rozhovor na Games.cz – nejenom krysí stíny mě dostaly! A jak to bylo dál? „Feed him to the hungry rats for dinner...“
————————————————————————————————————————————————
„Kritizovat – to znamená usvědčit autora, že to nedělá tak, jak bych to dělal já, kdybych to uměl.“
— Karel Čapek -
Taky sem myslel že tenhle úkaz už nikdy v interview k tříáčkový hře neuvidim.
-
Krysí stíny....awesome
-
keď vidím ksichty z gearboxu alebo teraz tých emo autorov Fable: The Journey v ružových kšiltovkách tak im mám chuť jednu vraziť ... v tomto prípade sú pocity presne opačné.