Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    Ja nevim, co vsichni resite. Je to jenom hra. I kdyby bylo cilem hry upalit vsechny kotatka na svete, tak co? Zbytecne umele vyvolanej flame kolem hry. Pred deseti lety by si nikdo nestezoval...
    • Jack1947
      Před deseti lety si pomalu ani neveděl která bije, a ne nesouhlas kdyby se upalovala kotátka a jiná zvířátka, byl bych velice proti ale že se zabijejí čistě lidi a bohužel tam nejsou i děti. To je jiná s tím souhlasím. *4*
      • jindra.veliky
        Ty nevis, ktera bije ani ted *4*
        • Jack1947
          Ty jo?
          • Půl hodinu zpět odpila desáta hodina a lidi brečí na internetu ohledně každé kokotiny protože jinak by si připadali děsně bezvýznamní což způsobilo vlnu konstatního mozkového průjmu po níž se chtějí svéz například recenzenti jako tento jenž tím dávají pocit zadostiučinění výše zmíněné mase a ta jim na oplátku zobrazuje reklamy na jejich stránkách címž jim generuje živobytí a dává jím motivaci k pokračování jejich podpory mentálního průjmu masy. Je to dost uvědomělé?
            • nightborne
              ehm... "odbila" by bylo správně, kdyžtak, ale snaha se rozhodně cení =).
            • Jack1947
              Jo, pobavil si *3* jen tak dál.
            • sakra.. odbyla... možná bych to mohl po sobě někdy číst... pointa ale platí.
      • bohuzel tam nedali ani zadny jacky...
  • Rejsek
    Ta hra neni a nebude v krabicove distribuci? Vsude mi to zatim nabizi jen steam verzi :-(
  • Jack1947
    Tak máme dojeto, na základnu jsem použil trainer protože to se fakt nedalo tuhé a respawn protivníků hrozně velký... Aspon žer ta idea se tomu mentalistovy povedla ta pomsta!

Ty titulky naonci lol No thanks to anyone,fuck you all!
    (except Lord gaben) (and all our fans) *1* *2* *15*

Více takových her... kde se dá hezky vraždit nevinné i když ke konci jsem v té elektrárně už rushoval. Ty vle ten konec sem skoro se bál že to nedopadne. Fakt!
  • jeden vdolky ,druhej holky
    • A někdo by chtěl nejraději oboje!
      • MickeyMutant
        Tome, nenech se unést!
  • typicka PC exkluzivita
    • Typická třeba jako XCOM 2? :)
    • MickeyMutant
      Netypická PC exkluzivita
  • Sorry, ale přes chybky a repetetivnost je to pořád o ligu lepší a navíc odvážnější hra než Dex který dostal 7...
  • Mě to bavilo model destrukce byl super a konec mě rozesmál.
  • Ha a pak ze o tehle hre uz psat nebudete :D
    • sleepless
      Debatovali jsme o tom a nakonec jsme svůj postoj přehodnotili. Nenapsat na ni kritiku, to by byla chyba. Je to hra jako každá jiná, i když není dobrá a na první pohled se tváří kontroverzeně.
      • Vy jste opravdu přemýšleli, že recenze nebude? To by byla hodně směšná póza :D
      • Jack1947
        Kontroverzní je!
  • "Připomíná totiž zhrzeného pubescenta, kterého odmítla školní láska, kluci na tělocviku se mu smáli a on se teď zavřel do sklepa, kde u počítače všechny nenávidí a plánuje pomstu. Představuje si, jak je vysoký, má široká ramena, drsné vzezření a odvahu i schopnosti na to, aby všechny vystřílel, protože je nenávidí! Ale nejdřív si musí udělat domácí úkoly..."

Aleš popisuje svuj život? *1*
    • Ale on ma pravdu. Ten hlavni hrdina je fakt k popukani :D
  • Jack1947
    Neměla by recenze mít varování, od 18+ a ten obrázek? když už jste tak nakažení mravokárstvím, to je fakt něco a co děti mají si kde hrát? *7* *3*
    • Veskoslav
      Bereš snad drogy? Bylo tady už tolik her se 18+, že probuď se dříve šípková Růženko nebo si vyměň drogy.
      • Jack1947
        Nevím jak tobě ale mně by vadilo kdyby děti viděli tohle, hned na hlavní stránce... aspon varování chodí sem děti proboha... pak se nemůžeme divit co z nich roste. Ano jsem antimoralista ale co je moc to je moc... na děti. Ty drogy si odpust už to je nuda.
        • Veskoslav
          Jacku, prosím tě, chápu, že jsi až do 18 čekal u por*o stránek, aby jsi odkliknul ANO je mi 18, ale takto internet nefunguje....
          • Jack1947
            Tvé chování mne nepřekvapuje ale divím se redakci mně osobně je to jedno, jen bych nechtěl vytůstat takhle... ehm bez 18+... mám na myslí děti ěkolou povinné 12 a méně let. Na p-rno jsem nikdy nekoukal, nemám ho rád.
            • Ilusiveman
              kriplfajt!!!
            • Jack1947
              Veskoslave, ty si fakt n+co čeče... ne opravdu jsem nenašel v p zalíbení... radší si zahraju hru ale u tebe bych se nedivil. *3*

Toho perverzu dole ani netřeba komentovat lol. Stalking all time! *7*
            • Veskoslav
              Neboj, nevyschne ti mícha, když se budeš čumět na péčko, to Ozzák jenom strašil. Nemůžeš to brát vážně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit