Přejít na výpis diskuzí
Havana, poklady a velryba v traileru na Assassin's Creed IV
25.3.2013 | Aleš Smutný
89 příspěvků
-
Opět lekce "cool" zabíjení pro cílovou skupinu, která při setkání s násilím v reálu zvrací a ztrácí vědomí. V 80. letech šlo alespoň o trapnou grotesku,nad kterou se šlo povznést, ale tohle je fakt moc. Teplý tanečník porcuje ovce.
-
I když jsem nehrál ani jeden díl AC, něco mi říká, že toto bude dost možná nejúspěšnější díl celé série.
-
Třeba to bude fajn hra, ale mě prostě chybí to co bylo naposledy v Revelations, nádherně zpracovaná obrovská města, která lákala k prozkoumání. *4*
-
Docela bych chtel videt video z PS 4..Uz to tohle vypada hodne pekne:)
-
Už by s těma kápěma mohli přestat, tohle TM téhle série začíná být nesmírně klišoidní až rušivé.
-
-
Copak, chybí ti Hitmanova pleška? *15* Mně to přinde celkem logický... Kdybys vraždil lidi a nechtěl se nechat chytit, dával bys svůj obličej na odiv?
-
-
Nebyla by v takovém případě lepší maska?
-
-
Cize tebe sa maska zda viac nenapadna ak niekoho stretnes a ma kapucnu je pre teba hned zlodej ale ak ma masku tak je vpohode ? *8*
-
Ať už maska nebo kápě ....vždy se najde někdo kdo by to zkritizoval. Tomu se nezabrání. Mě to osobně vůbec netankuje. Dokud tam nebude pobíhat v něčem co do té doby vůbec nepatří (adidas boty), pak mi je to jedno.
-
-
-
-
"Obezřetně držím palce a těším se. Rezervovaně."
Kvá kvá kvá, vyjde to, dostane to od Vás 8/9/10 možná 7 když to bude věrné poslednímu dílu (rozumějte sice velkolepé, ale bez duše) a začátek recenze bude ve stylu:
"Měl jsem pochybnosti, chápu komu se to nelíbí, ale zkusme se oprostit od takového úzkoprsého uvažování co předvádí někteří nejmenovaní (že assassin musí být nutně stealth) a dát hře šanci." -
-
No vida, tohle mi přijde jako zajímavé téma :) Protože já nějak považuju za hrozně důležité zkusit se podívat na hru i očima jiných. U AC3 mě naprosto, naprosto nebrala divočina a lov - ale vím, že dost lidí to bude bavit. Stejně tak blockbusterový, řízený systém misí je podle mě skok zpátky, ale zároveň najde své publikum přímočarostí a efektností.
Akorát, že v tvém přirovnání mezi ty úzkoprsé jsem patřil já :) Ale i přes to, kde mi hra vadila prostě má své nepopiratelné kvality. -
-
Díky za reakci.
Můj příspěvek je spíš rýpnutí do postupu, který jsem zde na Games už viděl vícekrát - napřed jakoby sdílíte se čtenáři obavy z nedoladěného produktu nebo z uhýbání žánru v rámci značky, ale jak se blíží vydání tak ochotně začnete ustupovat a tvrdit, že "ono to nakonec bude dobré". Nakonec hra opravdu vyjde, problémy kterých se informovaní zákazníc obávali danému produktu zůstanou, nicméně rezenze a tím pádem i Váš přínos na Metacritic dopadne pozitivně.
Nicméně na druhou stranu dokážete velmi příjemně překvapit (např. upřímná recenze na Tomb Raider) a toho si cením. Jen víc takových chvilek a nedat na řvaní "ono si to zaslouží víc". Možná i díky Vaší recenzi bude hypotetický další díl přeci jenom lepší. -
-
Nicméně nicméně nicméně nicméně nicméně *facka sám sobě za omezený slovník* ^_^
-
-
-
-
Porad dokola to opravdu je ( stejne jako CoD) a porad dokola to bude i nadale, ( stejne jako CoD) protoze to stale dokola pito.ci kupujete. :-D
-
-
Když to lidi kupujou, ať už CoD nebo Assassin's, tak to znamená, že je to bavi. Nebo si vážne mysliš, že to kupuje tolik lidi, přesto, že je to nebavi, jen aby tebe mohli nasr*t?
-
-
Vono je právě spíš na pováženou, co lidi dneska baví. A taky proč je to baví. Buďto maj prostě sražený standardy a nedokážou si říct, že by to mohlo bejt stokrát lepší - prostě se s tim spokojej a odevzdaně za to zaplatěj, nebo je to vážně baví a i kdybys je konfrontoval s takovym tim "jak hry vypadaly, když ještě za něco stály", tak ti stejně řeknou, že maj radši arkádový lodní bitvy ovládaný šipkama a mezerníkem, než nějaký složitější ovládací mechanizmy, atmosféru pirátskýho klišé, než originální feeling vytvořenej pro danej titul, atp.
Tomu druhýmu se mi nechce věřit, ale těžko říct. Každopádně i kdyby to byl ten první případ a lidi by měli jenom nízký standardy, tak si nedovedu představit, že by měl někdo prostředky k tomu je přesvědčit o nějakym hromadnym bojkotu těchhle "odfláklejch" áčkovejch titulů, natož aby to mělo nějakej dopad na developery a tudíž na kvalitu her všeobecně. -
-
I když jsem to tu už jednou zmiňoval, tak sem se ten odkaz hodí taky:
http://www.youtube.com/watch?v=2XSaaQjuuK0
Když lidi vychováš od dětství, že držet šipku vpřed je to správné a stačí to, tak to budou brát jako správné a dostačující.
Jiný příklad je Bro Gamer culture. Dedikované servery mizí, vydavatelé mají snahu mít produkt plně pod kontrolou (prý kvůli riziku podvádění). OK, v tom případě proč oficiální administrátoři ve hrách typu CoD nebo Battlefield tolerují evidentně nezletilé hráče? -
-
fakt smutne :(
-
-
-
-
-
No uvidíme,doufám že se série posune dále a nabere dech a soudit z jednoho traileru nebudu. Čemu ovšem nerozumím je že se Aleš Smutný bojí,že to dopadne jako AC 3 když jí sám dal hodnocení 7,tedy dva body nad průměr.
-
-
Protože standard AC vidím výš a hlavně jinde - ale to neznamená, že AC3 bylo nějak fakticky nepovedené jako hra. Ostatně, napsal jsem o tom myslím tak 25 tisíc znaků... pokud to někdo chce soudit jen dle čísla, nemá šanci pochopit.
-
Asi čekal desítkovou hru a byla z toho jen sedmička
-
-
už Revelations mě nechytlo jak předchozí díly a trojka šla mimo mě úplně, ale tomuhle asi dám šanci
-
Jako spousta lidí si taky myslim, že z toho měli udělat spíš samostatnej titul a necpat to do AC franchise. Pravděpodobně bych si to stejně nezahrál, ale alespoň by mi to nekradlo naděje, že pod značkou Assassins Creed výjde ještě někdy titul, kterej bude mít ty samý prvky, který pro mě osobně určovaly kvalitu (některých) předchozích dílů.. Jako jeden z těch prvků - určitě nejdůležitejší - je zasazení do věrně vykreslenýho a co se týče popularity, tak ORGINÁLNÍHO, historickýho období. Což zprofanovanej styl "yo-ho-ho" pirátů fakt neni.
-
-
Porad to same dokola ! (CoD) *11* Mrknete jak vypadal trailer na AC3 !
-