Přejít na výpis diskuzí
Havana, poklady a velryba v traileru na Assassin's Creed IV
25.3.2013 | Aleš Smutný
89 příspěvků
-
Vypada to skvele..
-
-
vypadá to strašně (a to říkám jako fanoušek AC série)...
-
-
A potkáme i kapitána Jacka Sparrowa? *1*
-
-
A co takhle Barbosu a Wiliema Turnera s Elizabet ? *15*
-
-
Ti přijdou v DLC (každej zvlášť) za 15 Eček (dohromady teda za 30).
-
Pintel a Ragetti (http://blog.screenweek.it/wp-content/uploads/2011/05/PintelRagetti.png) *15*
A Davy Jones ;)
-
-
To už je tak ohrany, že to nemuže nikomu přijit ani vtipny.
-
-
Škoda že nechali název AC, /víme proč Ubi/, jinak by to byl BOOM. Takhle jen pokračování dojení legendy :X
-
No od AC4 bych očekával teda trochu víc drsna jak popisovali než to co jsem viděl. Lodě se neotáčí plynule ale na místě po 60 stupních jak v nějakejch starejch dosovkách. Žralok nemá ani zuby....ale pokud má žužlat tak ok, ale pak místo hlavní postavy ať dají raymana. Co ta velryba? ta byla navlečená do latexu? Kurňa promo video a taková ostuda...
-
-
Žraloka co neměl zuby jsem si všim hned, ale loď co se otáčí o 60° sem si vážně nevšiml ani napodruhé. V jakém čase to najdu? A co ti vadilo na verlibě? To že byla mokrá a leskla se ? Mě to zdaleka latex nepřipomíná. Chápu když někdo kritizuje něco inteligentně, ale tohle je vyloženě snaha najít na každe kravině něco.
-
-
absolutně OT: vážně mě zaujalo slovo verliba, neber to osobně jen jsme si vzpoměl když ještě na sš se kopíroval soupis knih k maturitě a všichni měli knihu Bílá verliba.. přitom je to velryba.. defacto velká ryba ...
-
-
-
to bude nej gra roku
-
Škoda, že to nevydají jako samostatný pirátský titul. Ta návaznost na AC sérii tomu vyloženě vadí.
-
-
Známá a úspěšná značka se musí jak jinak než podojit. Každej si chce přece ze svýho úspěšnýho jména udělat další Call of Duty že... Kdy už konečně pochopí, že je třeba víc Bioshocků, XCOMů, Walking Deadů, Deadlightů, Limbů, Mark of the Ninjajů a Left 4 Deadů.........
-
To ne, pak bych o tom nemohl říct, že je to pro mě jednoznačně nejatraktivnější Assassin's Creed *4*
-
-
to bud v pohode, protoze to co o tom rikas ty stejne nikoho nezajima *5* *4*
-
-
Za to tvé příspěvky hýbou internetem *1*
-
-
-
-
zajímavé... :)
-
Takže můžeme očekávat záplavu "článků" o AC4 stejně, jako tomu bylo u AC3 ((:
-
-
Tak je to jedna z "hlavních" her, tak na sebe samozřejmě strhuje pozornost.
-
-
Hlavní hrdina celkem sympaťák ,ale nějak mě tam vůbec mezi ty "drsný" piráty nesedí. Hlavně ten jeho obleček
-
-
"modelka" :D
-
-
alespoň mu mohli vyměnit hadry.. :) vypadá to dost dementně