Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No to som zvedavy ako to dopadne uz by tam teoreticky ani nemuseli davat animus kedze pribeh desmoda skoncil a dufam ze sa to bude sustredit na namorne bitky a hladanie pokladov nez na poskakovanie po budovach
    • "dufam ze sa to bude sustredit na namorne bitky a hladanie pokladov nez na poskakovanie po budovach" Dřív bych nevěřil, že něco takovýho uvidim pod videem k AC
      • ma to byt piratska hra tak by bolo celkom divne tam dat gameplay z ac 1-2
        • Vrook
          Je to AC, tak je trochu divný udělat z toho najednou Piráty z Karibiku. *15*
          • Právě že to "Piráti z Karibiku" být nemají. Nevím jestli vývojáři či producenti se nedávno nechali slyšet, že ta hra má co nejpřesněji odrážet tehdejší pirátský život jaký byl, nikoli ten zpopularizovaný "yo-ho-ho" styl...
            • Vrook
              Tak zatim mi všechny možný trailery právě připadaly, že hrajou přesně na ten styl. Ono dneska bohužel něco sdělit zákazníkům, i když to může bejt všelijak oficiální prohlášení a jánevimco, vůbec neznamená, že tomu tak bude. Kór u tak nekonkrétního tématu.
  • Původně jsem k této hře přistupoval trochu skepticky, ale ten trailer vypadá hodně lákavě a šťavnatě. *5*
  • assassin za kormidlem lodi vypadá neuvěřitelně směšně
  • Generalmagor
    Jsem fanouškem této herní série a proto tomu dávám naději. Nemyslím si, že to bude hra roku, ale potěší a to příjemně. Jenom si přeju, aby si s tím vývojáři vyhráli a to co nejvíce. Držím palce.
    • Stojím za tvým názorem a pochopitelně s ním i souhlasím...

Je to jeden z mála zde se vyskytujících, který na hru nenadává po jednom traileru. Když jste fanoušky série či dílu, nehodnotíte přeci hru hned, jak uvidíte první video, z nedodělané hry... To by byla blbost...
  • Když už jsme u toho... je pravda, že jsem nečekal číslici 4 přímo v názvu další hry série. Měl jsem za to, že se to bude řídit tradicí Brotherhood/Revelations, ale asi to bylo rozhodnuto kvůli tomu, že to už není příběh Desmonda/Connora, ale úplně nový. Na druhou stranu nová číslice označovala taky úplně jinou dobu, kde se díl odehrával, což není tenhle případ.
    • no však oni to urobily pod názvom The tyranny of king Washington (3 časti) aj keď je to len DLC :D :D
  • Assassin's Creed 3,5. Přidají žraloky a nazývají to plnohodnotným dílem...
  • Lawliet
    Havana vypadá dobře. Což se o Bostonu a NY říct nedalo.
  • Nemužu říct že bych se netěšil, ohledně AC her jsem poměrně nenasytný, ale i tak jsem trošku skeptický, přeci jenom trojka možná měla být závěrem série. Totiž nechci, aby příběh za Desmonda nebo za koho v současnosti byl vyloženě vařením z vody jen aby tam "něco" bylo po vzoru předchozích dílů...Ale doufejme že to Ubi zvládnou a nehodlají uprostřed ekonomické krize něco zvorat.
  • Amylee.Anderson
    Asi došla představivost, když je ten trailer tak ukecanej...
  • V AC3 mě nejvíc bavily právě námořní bitvy, tak doufám že v této hře to bude ještě lepší a že to na ně bude víc zaměřené (což by logicky mělo).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit