Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tomu rikam pracka :D Stihate tady na ty ACcka vydelavat penize ?:D .)
    No lol tohle prebije zachvili i NFS s COD *15* ..
  • absolutně OT: vážně mě zaujalo slovo verliba, neber to osobně jen jsme si vzpoměl když ještě na sš se kopíroval soupis knih k maturitě a všichni měli knihu Bílá verliba.. přitom je to velryba.. defacto velká ryba ...
  • A zase z těch bambitek střílí jak ze samopalu *7* Každopádně jsem rád, že budeme hrát za tuplovanýho záporáka to je fajn změna, protože piráti byli vždy tou nejhorší chátrou a spodinou společnosti. Věšeli se bez soudu.
  • Tento rok letim do Karibiku tak to bude potom pekny navrat v AC zpet :-)
  • Nové prostředí vždy potěší, ale co to má společnýho s AC kromě názvu ? Assassin by snad měl být od toho, aby potichu, nezpozorován, neodhalen likvidoval nějaké významné cíle. Ne snad aby za bílého dne masakroval desítky panáků jako by se nechumelilo. Ale asi na to mají jiný názor jak vidno. Kritika směřuje na směr, kterým se série ubírá. Nicméně prostředí tropů, pirátů a námořních bitev je velmi atraktivní. Po mírném zklamání Risen 2 by se na to člověk snad i těšil, jen se velmi obávám, že se to bude hrát stejně jako AC3 a to mě opravdu nebavilo. A vzhledem k tomu, po jakém časovém úseku s dalším AC přispěchali, tak by se dalo usuzovat, že ty obavy budou opodstatněné.
  • ales.smutny
    Protože standard AC vidím výš a hlavně jinde - ale to neznamená, že AC3 bylo nějak fakticky nepovedené jako hra. Ostatně, napsal jsem o tom myslím tak 25 tisíc znaků... pokud to někdo chce soudit jen dle čísla, nemá šanci pochopit.
  • ales.smutny
    No vida, tohle mi přijde jako zajímavé téma :) Protože já nějak považuju za hrozně důležité zkusit se podívat na hru i očima jiných. U AC3 mě naprosto, naprosto nebrala divočina a lov - ale vím, že dost lidí to bude bavit. Stejně tak blockbusterový, řízený systém misí je podle mě skok zpátky, ale zároveň najde své publikum přímočarostí a efektností.

Akorát, že v tvém přirovnání mezi ty úzkoprsé jsem patřil já :) Ale i přes to, kde mi hra vadila prostě má své nepopiratelné kvality.
  • Mato1987
    ja som vždy hovoril že táto prince of pe...ehm...assasins creed séria je len dojná kravička, ale keby tie hry boli aspoň dobré tak by som tohto reskinovaného princa z perzie akceptoval, ale oni sú to len simplexné konzoloidné hovadiny, všetkých 20 či koľko tých dlc tváracich sa ako plné pokračovania vydali.
  • Cize tebe sa maska zda viac nenapadna ak niekoho stretnes a ma kapucnu je pre teba hned zlodej ale ak ma masku tak je vpohode ? *8*
  • ...myslím že máš pravdu...aj keď to nebude možno Assasins Creed ako predtým, teším sa naň aj ja... ako malé decko *1*
    PS: inak....aj Vám idú videá v prehrávači tu na Games, oveľa svetlejšie ako inde? Napr. na YouTube či Win. Media Player mám úplne inú svetlosť *2*
  • Divotvurce
    Pintel a Ragetti (http://blog.screenweek.it/wp-content/uploads/2011/05/PintelRagetti.png) *15*

A Davy Jones ;)
  • Feel the power of da pirate BERSERKER!!! YARRRR!
  • Vrook
    Tak zatim mi všechny možný trailery právě připadaly, že hrajou přesně na ten styl. Ono dneska bohužel něco sdělit zákazníkům, i když to může bejt všelijak oficiální prohlášení a jánevimco, vůbec neznamená, že tomu tak bude. Kór u tak nekonkrétního tématu.
  • Jelikoz me v AC3 strasne bavily ty namorni bitvy tak na toto se tesim :) Uz to sice neni ten pravej Assasins Creed ale jako hra tu bude urcite zabava takze tak.
  • Tohle už není AC.. Kdyby to vydali samostatně a necpali to pod značku AC, tak ano, ale tohle už je fakt přehnaný... Za chvíli vydají díl z 2. sv války, kde budem zabíjet Hitlera *7*
  • Ať už maska nebo kápě ....vždy se najde někdo kdo by to zkritizoval. Tomu se nezabrání. Mě to osobně vůbec netankuje. Dokud tam nebude pobíhat v něčem co do té doby vůbec nepatří (adidas boty), pak mi je to jedno.
  • Opět lekce "cool" zabíjení pro cílovou skupinu, která při setkání s násilím v reálu zvrací a ztrácí vědomí. V 80. letech šlo alespoň o trapnou grotesku,nad kterou se šlo povznést, ale tohle je fakt moc. Teplý tanečník porcuje ovce.
  • Právě že to "Piráti z Karibiku" být nemají. Nevím jestli vývojáři či producenti se nedávno nechali slyšet, že ta hra má co nejpřesněji odrážet tehdejší pirátský život jaký byl, nikoli ten zpopularizovaný "yo-ho-ho" styl...
  • Nebyla by v takovém případě lepší maska?
  • I když jsem nehrál ani jeden díl AC, něco mi říká, že toto bude dost možná nejúspěšnější díl celé série.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit