Přejít na výpis diskuzí
Havana, poklady a velryba v traileru na Assassin's Creed IV
25.3.2013 | Aleš Smutný
89 příspěvků
-
Jako spousta lidí si taky myslim, že z toho měli udělat spíš samostatnej titul a necpat to do AC franchise. Pravděpodobně bych si to stejně nezahrál, ale alespoň by mi to nekradlo naděje, že pod značkou Assassins Creed výjde ještě někdy titul, kterej bude mít ty samý prvky, který pro mě osobně určovaly kvalitu (některých) předchozích dílů.. Jako jeden z těch prvků - určitě nejdůležitejší - je zasazení do věrně vykreslenýho a co se týče popularity, tak ORGINÁLNÍHO, historickýho období. Což zprofanovanej styl "yo-ho-ho" pirátů fakt neni.
-
No to som zvedavy ako to dopadne uz by tam teoreticky ani nemuseli davat animus kedze pribeh desmoda skoncil a dufam ze sa to bude sustredit na namorne bitky a hladanie pokladov nez na poskakovanie po budovach
-
to bud v pohode, protoze to co o tom rikas ty stejne nikoho nezajima *5* *4*
-
Původně jsem k této hře přistupoval trochu skepticky, ale ten trailer vypadá hodně lákavě a šťavnatě. *5*
-
assassin za kormidlem lodi vypadá neuvěřitelně směšně
-
To ne, pak bych o tom nemohl říct, že je to pro mě jednoznačně nejatraktivnější Assassin's Creed *4*
-
Jsem fanouškem této herní série a proto tomu dávám naději. Nemyslím si, že to bude hra roku, ale potěší a to příjemně. Jenom si přeju, aby si s tím vývojáři vyhráli a to co nejvíce. Držím palce.
-
Když už jsme u toho... je pravda, že jsem nečekal číslici 4 přímo v názvu další hry série. Měl jsem za to, že se to bude řídit tradicí Brotherhood/Revelations, ale asi to bylo rozhodnuto kvůli tomu, že to už není příběh Desmonda/Connora, ale úplně nový. Na druhou stranu nová číslice označovala taky úplně jinou dobu, kde se díl odehrával, což není tenhle případ.
-
Assassin's Creed 3,5. Přidají žraloky a nazývají to plnohodnotným dílem...
-
To už je tak ohrany, že to nemuže nikomu přijit ani vtipny.
-
Havana vypadá dobře. Což se o Bostonu a NY říct nedalo.
-
Žraloka co neměl zuby jsem si všim hned, ale loď co se otáčí o 60° sem si vážně nevšiml ani napodruhé. V jakém čase to najdu? A co ti vadilo na verlibě? To že byla mokrá a leskla se ? Mě to zdaleka latex nepřipomíná. Chápu když někdo kritizuje něco inteligentně, ale tohle je vyloženě snaha najít na každe kravině něco.
-
Nemužu říct že bych se netěšil, ohledně AC her jsem poměrně nenasytný, ale i tak jsem trošku skeptický, přeci jenom trojka možná měla být závěrem série. Totiž nechci, aby příběh za Desmonda nebo za koho v současnosti byl vyloženě vařením z vody jen aby tam "něco" bylo po vzoru předchozích dílů...Ale doufejme že to Ubi zvládnou a nehodlají uprostřed ekonomické krize něco zvorat.
-
vypadá to strašně (a to říkám jako fanoušek AC série)...
-
Asi došla představivost, když je ten trailer tak ukecanej...
-
V AC3 mě nejvíc bavily právě námořní bitvy, tak doufám že v této hře to bude ještě lepší a že to na ně bude víc zaměřené (což by logicky mělo).
-
Vypada to skvele..
-
A potkáme i kapitána Jacka Sparrowa? *1*
-
Škoda že nechali název AC, /víme proč Ubi/, jinak by to byl BOOM. Takhle jen pokračování dojení legendy :X
-
No od AC4 bych očekával teda trochu víc drsna jak popisovali než to co jsem viděl. Lodě se neotáčí plynule ale na místě po 60 stupních jak v nějakejch starejch dosovkách. Žralok nemá ani zuby....ale pokud má žužlat tak ok, ale pak místo hlavní postavy ať dají raymana. Co ta velryba? ta byla navlečená do latexu? Kurňa promo video a taková ostuda...