Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Třeba to bude fajn hra, ale mě prostě chybí to co bylo naposledy v Revelations, nádherně zpracovaná obrovská města, která lákala k prozkoumání. *4*
  • A co takhle Barbosu a Wiliema Turnera s Elizabet ? *15*
  • I když jsem to tu už jednou zmiňoval, tak sem se ten odkaz hodí taky:
    http://www.youtube.com/watch?v=2XSaaQjuuK0

Když lidi vychováš od dětství, že držet šipku vpřed je to správné a stačí to, tak to budou brát jako správné a dostačující.

Jiný příklad je Bro Gamer culture. Dedikované servery mizí, vydavatelé mají snahu mít produkt plně pod kontrolou (prý kvůli riziku podvádění). OK, v tom případě proč oficiální administrátoři ve hrách typu CoD nebo Battlefield tolerují evidentně nezletilé hráče?
  • Trisska
    Copak, chybí ti Hitmanova pleška? *15* Mně to přinde celkem logický... Kdybys vraždil lidi a nechtěl se nechat chytit, dával bys svůj obličej na odiv?
  • Vrook
    Vono je právě spíš na pováženou, co lidi dneska baví. A taky proč je to baví. Buďto maj prostě sražený standardy a nedokážou si říct, že by to mohlo bejt stokrát lepší - prostě se s tim spokojej a odevzdaně za to zaplatěj, nebo je to vážně baví a i kdybys je konfrontoval s takovym tim "jak hry vypadaly, když ještě za něco stály", tak ti stejně řeknou, že maj radši arkádový lodní bitvy ovládaný šipkama a mezerníkem, než nějaký složitější ovládací mechanizmy, atmosféru pirátskýho klišé, než originální feeling vytvořenej pro danej titul, atp.
    Tomu druhýmu se mi nechce věřit, ale těžko říct. Každopádně i kdyby to byl ten první případ a lidi by měli jenom nízký standardy, tak si nedovedu představit, že by měl někdo prostředky k tomu je přesvědčit o nějakym hromadnym bojkotu těchhle "odfláklejch" áčkovejch titulů, natož aby to mělo nějakej dopad na developery a tudíž na kvalitu her všeobecně.
  • God-of-War
    Docela bych chtel videt video z PS 4..Uz to tohle vypada hodne pekne:)
  • Stojím za tvým názorem a pochopitelně s ním i souhlasím...

Je to jeden z mála zde se vyskytujících, který na hru nenadává po jednom traileru. Když jste fanoušky série či dílu, nehodnotíte přeci hru hned, jak uvidíte první video, z nedodělané hry... To by byla blbost...
  • spoock
    Už by s těma kápěma mohli přestat, tohle TM téhle série začíná být nesmírně klišoidní až rušivé.
  • "Obezřetně držím palce a těším se. Rezervovaně."

Kvá kvá kvá, vyjde to, dostane to od Vás 8/9/10 možná 7 když to bude věrné poslednímu dílu (rozumějte sice velkolepé, ale bez duše) a začátek recenze bude ve stylu:

"Měl jsem pochybnosti, chápu komu se to nelíbí, ale zkusme se oprostit od takového úzkoprsého uvažování co předvádí někteří nejmenovaní (že assassin musí být nutně stealth) a dát hře šanci."
  • Mart9
    Asi čekal desítkovou hru a byla z toho jen sedmička
  • Když to lidi kupujou, ať už CoD nebo Assassin's, tak to znamená, že je to bavi. Nebo si vážne mysliš, že to kupuje tolik lidi, přesto, že je to nebavi, jen aby tebe mohli nasr*t?
  • Porad dokola to opravdu je ( stejne jako CoD) a porad dokola to bude i nadale, ( stejne jako CoD) protoze to stale dokola pito.ci kupujete. :-D
  • No uvidíme,doufám že se série posune dále a nabere dech a soudit z jednoho traileru nebudu. Čemu ovšem nerozumím je že se Aleš Smutný bojí,že to dopadne jako AC 3 když jí sám dal hodnocení 7,tedy dva body nad průměr.
  • Mart9
    Za to tvé příspěvky hýbou internetem *1*
  • ringmancz
    už Revelations mě nechytlo jak předchozí díly a trojka šla mimo mě úplně, ale tomuhle asi dám šanci
  • Vrook
    Je to AC, tak je trochu divný udělat z toho najednou Piráty z Karibiku. *15*
  • ma to byt piratska hra tak by bolo celkom divne tam dat gameplay z ac 1-2
  • "dufam ze sa to bude sustredit na namorne bitky a hladanie pokladov nez na poskakovanie po budovach" Dřív bych nevěřil, že něco takovýho uvidim pod videem k AC
  • no však oni to urobily pod názvom The tyranny of king Washington (3 časti) aj keď je to len DLC :D :D
  • residentevilfans
    Porad to same dokola ! (CoD) *11* Mrknete jak vypadal trailer na AC3 !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit