Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Začínám s Hs a nevim jak se da spachat "sebevrazda" kdyz je naprosto jasny, ze nevyhraju. Souperi to bezne pouzivaji... Prosim o radu. Diky;-)
  • Ale tak zase staci hrat hodne akcni card draw, auctioneery, engineery, kleriky za priesta, buzzardy za huntera, blessingy za paladina, double draw za locka... osobne hraju locka a hodne malokdy se mi stane, ze nemam v ruce kartu, kterou bych potreboval =).
  • jonatan.hanzlik
    Díky games.cz jsem měl možnost si zahrát closed betu a hrálo se to dobře tak 2 měsíce...ale už je to zoufale nudné. Čas oprášit Magic the Gathering :-)
  • stejnej vtip jako pvp ve wow, nebo sc
  • Klasika u Aleše. *5*
  • ja do toho vrazil jen tu castku v closed bete abych dostal exclusivni kartu a jinak nic. A bavim se kralovsky :-)
  • tyvole, je to TCG, co chces? nahoda k tomu patri, at uz se ti to libi nebo nelibi...
  • Už to řežu a paráda!!!!
  • základní popis najdeš třeba tady: http://www.hearthstone.name/navod.htm
  • Doufal jsem ze si da autor pozor po te zpackane a lzive recenzi na Rome 2. Ale evidentne si neda rict:)))
  • je někde návod co znamenaj popisky na kartách?
  • Shadowforma permanentne zmeni priestov hero power z heal 2 damage to deal 2 damage. Ak pouzijes shadowformu znovu, zvysi sa dmg z 2 na 3. To je vsetko:)
  • Vím že to sem nepatří, ale tohle je první oficiální gameplay na Middle-earth: Shadow of Mordor
    http://www.gametrailers.com/videos/fu91lg/middle-earth--shadow-of-mordor-gameplay-walkthrough a vypadá to fakt výborně :))
  • arena...
  • davidBray
    4 hex, frog ... já můžu mít v balíčku jednu kartu jen dvakrát...
  • Ty jsi opravdu nikdy neslyšel nic o jiných karetních sběratelských hrách, viď? Všechny jsou o štěstí a všechny jsou o penězích. Balíčky na mistrovstvích mají hodnoty i desítek tisíc. HS je proto jen levný sourozenec.
  • bobsh
    Mně právě přijde, že HS má tenhle faktor náhody ještě docela v pohodě. 30 karet v balíku neni moc a při hře se jich často protočí většina.

A já do toho teda nevrazil ani korunu a hraju si podle libosti a v pohodě, stačí jenom zkoušet stavět deck z toho co máš, maximálně docraftit jednu nebo dvě karty. Najít si deck na internetu a pak kvůli němu craftit 15 karet neni asi ideální cesta jak to hrát bez investic.
  • Jak dvakrát? jako v jednom kole? tak to určitě nejde! jinak když kartu použiješ hrdina se změni na shadow asi na dvě nebo tři kola a podle mne by právě tehdy měla dávat 3dmg, ale dáva jen 2 a to ikdyž ji vyložíš a hned zautočíš hned v jednom kole
  • Hmm, to snad má jen v případě když jí použiješ dvakrát... Já osobně jí ještě nemám, tak nevím, zda je tam takovej bug, ale jsi si jistej, že jsi jí jen nepoužil jen jednou, kdy dělá 2 poškození?
  • tak konkretne napr. karta shadowform ma davat 3dmg pokud je hrdina shadow a dava jen 2!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit