Přejít na výpis diskuzí
Hearthstone: Heroes of Warcraft spouští otevřenou betu v Evropě
22.1.2014 | Aleš Smutný
63 příspěvků
-
taky dobry :D ja teda jeste doplnim ze jsem videl, ale to uz je teda dyl, to uz pravdepodobne opravili, ze pres Manipulatora si typek naduplikoval legendarku "Cairne Bloodhoof" (4/5 a po smrti spawne zase 4/5), a az jsem oboum ubral HP a pak oba dva smetl AOEckem, tak pochopitelne oba dva spawnuli svoje druhe casti 4/5 a najednou se mu tam objevil znovu jeden originalni "Cairne Bloodhoof", takze mel 2+1 opet s Deathrattle :)
-
Soupeři co hrál za priesta se jednou stalo, že měl 1/5 mrchu a Inner Fire mu z ní udělal 1/1. Chvilku jsme na to oba zírali a potom jsme oba dali Oops. *1*
-
:D no jak muzou bejt takovyhle bugy ve hre, kde jen pokladas karty na stul jde mimo moje chapani.
-
kdyz uz jsi tu zminil ragnarose, tak se mi stalo ze mi vypalil v dobe, kdy prechazelo kolo na me, mne to samozrejme potesilo, protoze tento bug mi vyhral tu danou hru, ale bejt na miste toho druheho, asi rozmlatim monitor :)
-
Překrytí karet se stává tehdy, když hraješ rychle a nenecháš dokončit předchozí animaci. Než to opraví, tak prostě vždycky počkej, než se dokončí animace a nevytvoří se místo - obvykle to nastává když nastane efekt líznutí karty vyvolaný ve tvém kole. Takže nechvátat a nic se překrývat nebude.
-
Ja túto hru hrávam casual, či arénu. Berem ju ako takú oddychovku, na to je myslím vynikajúca. Ale že by som mal hru brať nejako vážne a ešte aj do toho investovať peniaze, tak to si neviem predstaviť.
-
žádné závažné bugy? tak to bych netvrdil některé karty mají špatný popis, či hra nefunguje tak jak má když je na kartě psáno že má dávat 3dmg a dává 2 je něco hodně špatně, karty se při použití kouzla vrácejíciho je do ruky zasekávají na hracím stole to taky není triviální bug když pak ani nevidíte co je pod nima... tlačítka již od rané bety mají nehezké artefakty takové jemné čárky které se objevují někdy víc někdy méně zato v jakémkoliv rozlišení je to sice drobnost, ale dojem to kazí,nehledě na spusty reportů pádů hry, ladění balance je sice fajn, ale spíš by v první řadě měli zapracovat na odstranění tecnických bugů!
-
Tvrdím to snad někde, že to není pravda? Zase mě nechytej za slovo. Spousta věcí, co se hlásilo byla lež, což ale nnepotvrzuje to, že to ve hře není... *7*
-
*krome cerne vyplne namisto artworku jsem se take setkal i s podobnym zjevenim ... http://i.imgur.com/zAnFlGv.png
-
Ono tych zavaznych bugov tam je az az, niekedy ti kartu nevrati do ruky ak ju vratis inou hernou mechanikou. Priseri sa sami prehadzuju nastole a ich poradie nezodpoveda tomu co ty vidis takze kludne vyhodis kartu ktora susednym dava bonus a da to aj o 2 prisery vpravo... ak toto niesu zavazne bugy tak uz neviem co ved s tymto nemozes hrat turnaj ani vo sne.
-
Tak mně se to stalo. Jednou. Pak asi pětkrát, že se mi jenom nepřičetly, nebo že se mi jich přičetlo míň (třicet místo čtyřiceti si teď vybavuju - pamatuju si to proto, že jsem měl šedesát a těšil se na booster... grr).
-
Ok, a co je na videu to taky neni pravda? Stacking card bug, ktery ve hre stale neni opraven, najdes treba tady: http://www.youtube.com/watch?v=miEIgzHbxWI (tech videii je spousta).
-
Hraji skoro od 1. týdne a naprosto se mi nestalo, že by se mi odečetly zlaťáky za splnění questu. To, že je něco na fóru, tak neznamená, že je to pravda. Mnohdy tam jsou naprosté nesmysly.
Nejhorší bugy, co se občas vyderou na povrch je překrytí karet, zmizení ceny karet a černé karty. Černé karty se objevují nejčastěji, když se shodí hra do okna. -
Docela rychle mě to přestalo bavit. Z hlediska strategie mi seděl nejvíc Shaman a Priest, ale začne to být repetetivní.
Ostatní classy mi nějak moc neseděly, nebo se mi nedařilo s nimi využít jejich potenciál. Časem s k tomu ale možná vrátím, uvidíme. -
žádné závažné, hru ničící technické bugy a nedodělky zde nenajdete.
sis to hochu trochu upravil aby to dávalo uplně jiný smysl :))) Já hraji tu CLosed betu a řekl bych že tak fakt žádné závážné hru ničící bugy nejsou, maximálně pár drobnost... ale to přejdeš mávnutím ruky -
Ve kterém vesmíru tohle není bug?
EDIT: Aha, takže v článku došlo k opravě. Ale bohužel pořád to není pravda. Card stacking je bug jako prase a dokáže snadno prohrát partii. A když splníš quest a zlaťáky se ti buďto nepřičtou, nebo dokonce odečtou, tak to taky nepotěší. To, že se to zrovna autorovi nestalo, není žádnej argument. Release notes a diskusní fóra četl? -
problemy typu "karta zustane viset ve vzduchu", resp. tam kde nema nebo namisto artworku u minionu/spellu se objevi "cerno", nebo asi to nejhorsi co dokaze ovlivnit i hru je ze vice karet se ti vruce zasekne na jedne pozici, a ty nemas sanci uchytit nektere z nich, a abys pohnul se situaci musis vyhodit na board jinou, pripadne ani to a ani dalsi liznuti karty nepomaha, to uz pak dokaze cloveka pekne nas*at, predevsim kdyz se to stane v arene a tohle pochopitelne ovlivni hru, treba ze pravdepodobne prohrajes, a ten kdo si pak asi precte tvuj clanek, a bez obav si treba hned po nekolika her koupi vstup do areny, a stane se mu to, byl byl bych asi hodne nastvany ^^ ono hrajes to 2 mesice, ale jak dlouho na jedno spusteni? prepinas behem hry mezi okny do Windows apod.? staci tu hru mit zaplou aspon hodinu, behem toho tak 2x alt-tabnout, a hned zjistis ze ta hra neni v poradku.
-
Pana anonyma smetl ragnaros a myslel, ze je to znamka bugu.
-
Hraju jí asi dva měsíce. Nejhorší věc, která se stane je, že karta zůstane "viset ve vzduchu", což při každodenním hraní vidím tak jednou za týden. Takže ne, jsem smrtelně vážný :)
-
" žádné technické bugy a nedodělky zde nenajdete."
bullshit :) Argus, Sunfury zabugovaní... kartičky se občas bugnou a překrývají se přes sebe... oboje jsou navíc dost otravné chyby ovlivňující hru....