Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Daily dávaj 40 a 60.
  • njn ale svou neschopnost si přečíst odměnu za quest, nemůžeš vysvětlovat jako bug .. ne každej daily dává stejně
  • Link ?
  • Big_Pete
    Po recenzi na rome 2 se autor neda brat vazne...
  • Ty bugy jsou vesměs reportované řadu měsíců, kámo. Blizzard na to z vysoka... nereflektuje.
  • To, že jsi se možná Ty překoukl, o tom že karta dává o jeden damage mín je tvoje věc, žádny takový bug neexistuje a neexistoval. Zasekávající se karty? To že se ti hra seká, už nebudou hrou, ale tvým PC. Tak tu přestaň brečet a raději ty "svoje" bugy reportni.
  • Paradoxne, ta jednoduchost je to z coho prameni vacsina problemov. V balicku MTG mas dohromady 10 kariet ktore tvoria dve/tri wombo-komba + mana a je velmi pravdepodobne ze sa do toho 4 kola k tomu kombu prelizes aj ked ti nepride zrovna na ruku. V Heartstone, nakolko to je hra kde nieje defenzivna faza a kombo musis hrat vacsinou na dva tahy (kde ti ho oponent velmi casto rozbije proste z reflexu a nie preto ze by vedel co robi, v tej hre nic nez utocit na kreatury ked su nejake vylozene nema moc zmysel). Nevyse sa ku kartam neprelizes tak rychlo a je aj mensia sanca ze ti pridu a nejake to kombo poskladas (je ich tam 15). Ono sa to mozno nezda ako taky velky rozdiel ale za asi 100 hier mam z Heartstonu maximalne tak pocit flustracie z drbnutych kariet aj ked deck na papiery je velmi solidny - plati to pri mojich vlastnych aj pri deckoch od skusenych hracov. Raz za cas tie karty pridu tak uplne akurat, ale co je MTG vpodstate pravidlom to je v Heartstone maly zazrak.
  • o stesti to az tak neni, musis to umet hrat...tady mas statistiku vyher/proher od hrace jmenem Trump, ma vyhernost kolem 75%...

http://www.local.se/trumpstats_oldpatch.pl
    http://local.se/trumpstats.pl
  • Tak jestli je hráč taková lama že si musí najít balíček na internetu a není schopen si ho vytvořit sám tak by tu hru vůbec neměl hrát.Já si pokaždé stavím balíček podle sebe a nekoukám na balíčky na netu,přijde mi že tím člověk přichází o zásadní bod HS(čili vlastní tvorba balíčku a balancování aktuálních)
  • Ježis a která karetní hra není o náhodě?? *1*
  • Hej to poradie minionov je az od posledneho patchu. To stackovanie kariet ci zaseknutie karty na stole je tam uz odkedy hram coz je tak 3 mesiace. A toto su bugy ktore ti velmi lahko prehraju hru, ostatne graficke glitche ako cierna karta ci pixely na buttonoch ma az tak netrapia to je kozmetika.
  • blik jako kazda TCG hra. je to o nahode o tom jake ti padly karty a z ceho si muzes postavit balicek, akorat diky internetu stavet balicek vubec nemusis umet staci si nejakej dobrej najit... karetni hry nikdy nebyly o nicem jinem
  • Tenhle bug se objevil v posledním patchi a tak o něm teď všichni básní jak jim to ničí život a hru to úplně znehodnotilo.

Je to prý hlavně problém v tom, že se minioni nějak přehazují po hrací ploše, ale navenek se to zdá v pořádku. No a když pak hráč hodí mezi dvě karty například Sunfury Protector (nebo Defender of Argus), který by měl dát oběma "Taunt", tak je dá jenom jedný, protože hra špatně registruje ke které kartě jsi je vložil. Také ti někdy zůstavají karty viset ve vzduchu, či se ti v ruce dvě až tři překrývají (což je pěknej opruz) :) Dále lidi nedostávají questy, grafické bugy tam také jsou, no a mají toho i více... Většinou nic hroznýho, ale osobně budu rád až se jim to podaří odstranit :)
  • Je to asi různý, ale já zažil všchno zde popsaný. Rub karty obtisklej do stolu, překrývání karet v ruce (a to je hodně špatný), přeházení pořadí minionů na stole, dokonce se mi i jednou totálně rozhodila grafika když sem alt-tabnul do systému a zpátky. Takže bugy sou. Neni to nějak extra často, ale sou.
  • Asharak
    No včera jsem sledoval Kungena, který si založil novej acc a jel odzačátku a celkem je drtil, takže tohle je proti tvému tvrzení. K tomu když přičteš štěstí tak ti musí do toho těch, djeme tomu 5 extra karet padnout.
    Ale s tím štěstím je to tak trochu pravda, už z 10karet měl nepřítel 4 hex, frog, silence, sheep a podobné countery na velké karty... pfffff *10*
  • hraji asi 2 měsíce každý dem minimálně daily. Nikdy jsem se s tím co si psal nesetkal...
  • Vítej ve světě karetních sběratelských her. Máš štěstí, že si začal zrovna z tou jednou z nejlehčích. Být to jinak tak si asi hodíš mašli (když si schopnej napsat 11 řádků o hře co tě nebaví). Jak bys to chtěl udělat ? Všichni rovnou všechny karty a přímo ve hře rovnou všech 30 na ruku ? To by pak byla asi jiná "super" hra no.
  • Hra je na můj vkus příliš o náhodě. Jednu hru mi nechodili vhodné karty a hru jsem kompletně prohrál a hned další hru na to mi zas chodili přesně jak jsem potřeboval a soupeře jsem rozdrtil během pár kol. Takže mě to rozhodně nebavilo. Vůbec to nebylo o tom jak je člověk dobrý hráč, ale o štěstí.
    A také přilíš záleželo na kartách. Když jsem potkal někoho kdo měl karty o kterých se mi ani nesnilo a s těma mě porazil, tak mi bylo hnedka jasné, že tahleta hra je hlavně dělána aby lidem tahala peníze z peněžek. Nové karty se dají kupovat za goldy nebo za reálné peníze. Získávání goldů nebylo nijak rychlé, takže pokud si člověk chce slušně zahrát tak je nenápadně natlačen do toho aby do toho narval realné peníze.
    Jediné co se mi na té hře líbilo bylo, že jsem si mohl kdykoliv hodit pár rychlých her jako oddechovku a pak si jít po svém. Ale když si vezmu celkové dojem takje to mrhání časem (a penězi).
  • autor sice clanek upravil, ale stale nesouhlasim s timhle "žádné závažné, hru ničící technické bugy a nedodělky zde nenajdete" - card stacking je presne ten typ bugu, ktery vam tu hru dokaze hodne zneprijemnit neli dokonce znicit :P
  • *doplnim ze to nebyl Paladin se secretem, kdy vraci miniona na battlefield s 1 HP a ani Shaman se spellem "Ancestral Spirit" :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit