Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 0011

Ještě před pár lety bych napsal že je to kec a že hráči nejsou takový tydýti, ale když jsem nedávno narazil tady na games na týpka, co tvrdil že připravovaný System shock(remake) vykrádá bioshock - stejná situace jako s wasteland 2 - věřím že ignorance nezná hranic ani v naší komunitě.

• maros.goc

Na to, aká je Deus Ex legenda a aká s****a je Deus Ex: Invisible Wars, sa Deus Ex Human Revolution podaril tak dobre, že to bol doslova zázrak.

• maros.goc

prečo by RE7 nebol RE?

• maros.goc

"Fallout 3 a 4 za niečo stoja" :D :D :D :D ......okej Adam! :D Nadavat na Wasteland 2?!!! :D ....ale ano, s článkom viac menej súhlasím

• 0011

Tak zrovna Deuse hraju spíš stealth stylem, někdy výhradně, někdy to střídám. Mě spíš u prvního vadí to, že lidský nepřítel mě nevidí na 2 metry když jsem skrčený ale robot mě vidí (a zastřelí) přes celou mapu. Příběh, sympatické postavy atd. je u mě vždycky na druhém místě první je hratelnost a pokud má hra špatnou AI tak to sráží můj celkový dojem. A co se týče system shock mám radši jedničku která má lepší atmosféru a hezčí prostředí i když je technicky o generaci pozadu. Nezastavám za každou cenu názor novější=lepší ale v mých očích si HR Adamovi slovy "namazala na chleba" první Deus. Level design je sice kompaktnější ale dobře promyšlený a tak i po 200 hodinách a bůhví kolik průchodech občas narazím na něco nového. Jediná věc u které si myslím že delal první deus lépe je rozmanitost základních zbraní a můj oblíbený meč nahradili skrytými čepelemi.

• "Stejně tak se to podařilo i Falloutu, kdy trojka a čtyřka za to rozhodně stojí..." To je hereze! To odvoláš!

• Souhlasím - mezi Indie hrama se dají najít překvapivě dobré hry.. a spousta AAA her byla spíše zklamání..(pro mě) 😃

• Ono to chytlo i hodne hatu protoze "to kopirovalo Fallout!" a to hlavne od lidi kteri nemaji dostatek rozumu na to aby se podivali ze Wasteland naopak kdysi davno dal zrodit Falloutu. A ze navic na tom jako executive producer delal stejny clovek co stal u zrodu Wastelandu...

• No ale vzhledem k tomu, že trojka vůbec existuje můžeme určitě říct, že návrat Wastelandu byl úspěch. O hře jako takový si můžem myslet co chcem (podle mě schytal W2 spoustu nezaslouženýho hejtu od ortodoxních fandů původních Falloutů, protože to nebyl Fallout... což nikdy bejt neměl), ale rozhodně si vedla dostatečně dobře na to, aby udělali další díl.

• frank.horigan

AdamHomola - Pěkný článek, ještě přidám svou trochou do mlýna a sice se sériií ResidentEvil, kterou mám moc rád velmi úspěšně jsem se vyhýbal RE6, až do teď, kdy jsme s kamarádem chtěli něco na kooperaci a řekli si, jdem do toho. První scénář ještě ok, ale za Chrise je to opravdu hnus fialový.

Se zabitím Aleberta Weskera (RE5) měla tahle série definitivně skončit, protože zkrátka není co vyprávět. Vše už tam bylo 100x.

Remastery a remaky do toho nepočítám, ty jsou naopak vynikající.

RE7, netuším přoč se jmenuje RE, není to Resident Evil. 

• Jarisko84

No ked Vas nebavil deus a system tiez prehral nad bioshockom tal chyba nie je v hrach ale proste mate rad viac akcne hry... deus ex je u mna topka a to hravam od cias zx spectra ...teraz mam skor taky problem ze maloktora hra ma vie zaujat lebo vsetko uz niekde bolo... skor ma bavia hry kde je kopec moznosti dishonored atd....

• Effect

Takový článek zveřejněný dva dny před odhalením fojmů z preview verze Mafie nevěstí nic dobrého...

• W2, beckovy?

Zminit F3 jako silny navrat, ok... ale zminit jednim dechem F4 aniz by padlo slovo o FNV?

Co ze to, prosim?

• Derp_1337

Myslíš Wasteland 3? No nevím, jestli je adekvátní mluvit o hře, která ještě nevyšla, jako o důkazu nějaké kvality.

O kvalitě hry se můžeme bavit za pár dní až to vyjde.

• Derp_1337

Tak z původního Deus Ex se stala legendární hra. Vyrovnat se kvalitám legendě je velmi velmi velmi těžké.

• Derp_1337

Mám takový pocit, že první dny po vydání si lidi opravdu stěžovali na horší grafiku. Pár patchů to pak prý zlepšilo.

Prostě taková ta klasika, kdy člověk nesmí hru hrát hned po release. Obzvlášť porty z konzolí jiných herních zařízení tím trpí.

• schali

Docela trefne, skvely postreh s Prey. Nesouhlasim s W2. To se povedlo a trojka je dukaz.

• Coffin.Corner

Po nepovedeném Thiefu 3, byl pro mě ten z roku 2014 spíše příjemným překvapením. Mise z opuštěného sanatoria je nezapomenutelná...

• 0011

Hele v originálu mám nahráno 95 hodin, v director's cut 112 hodin a rozdíl jsem nepoznal, možná je rozdíl v cutscénách, ale spíš ne, imho je to lež. Spíš jsem myslel že je to 9 let stará hra a vypadá tak. Nejsem graphic's whore ale za vylepšenou verzi zrovna téhle hry bych se nezlobil.

• Jarisko84

Povodny deus ex J.C.Denton je proste lepsi ako Adam a story je  topka...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit