Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor

Je to tak. Bohužel.

• lito

Death Stranding, Nier Automata nejvíce originální hry poslední doby.

• Veskoslav

K čemu je DS originalita, když to má naprosto šíleně nudný gameplay....

• lito

100 lidi 100 chuti. Já považuji za extrémně nudný gameplay u Witchera 3, Death Stranding mě bavil asi 70 hodin vkuse. Co je pro tebe nudné, může ostatní bavit.

• Veskoslav

Ano s tímhle argumentem můžeš říct, že i sebevětší sr*čka někoho mohla bavit...

• lito

WUT? Death Stranding má nejvíce GOTY z roku 2019. Takže se bavíme o hře, která má určitou kvalitu. Gameplay je velice imerzivni a přesný. Z mého pohledu tohle Zaklinač 3 nenabízí. 

• Veskoslav

Goty naprosto nic neznamená v dnešní době...Obzvlášť u téhle hry, nebýt u toho jméno Kohima, tak to naprosto propadne. A prosím, netvrď mi, jak to má úžasný gameplay. Člověk chodí s prominutím jak d*bil jenom sem a tam. Nic víc, nic míň. 

P.S: Všichni víme, že si vyšinutý na Zaklínače, nemusíš to každý půlrok znova a znova dokazovat. 

• lito

Reakce na příspěvek:

Ach jo. Mě GOTY nezajímají, ale snad chápeš, proč jsem to zmínil. Pokud ne, tak si přečti svůj komentář nad tím. 

Dal už ani reagovat nebudu, to jsou žblepty.

• Jenže to stejné by se dalo říct o filmu a stejně je tu s námi pořád ve skoro nezměněné podobě už více jak sto let a nějak funguje.

• Jevo83

No v poslednych rokoch az tak nefunguje... mainstream kinematografia isla brutalne dolu vodou z pohladu filmov... trochu to zachranuju serialy

• No jasně, ale šla dolů hlavně kvůli hrám. To stejné se nakonec stane videohrám, až lidi najdou lepší zábavu, ale to může trvat spoustu let.

• Tohle obodbí už tu taky ve filmu jednou bylo, a to v 50. a 60. letech s westerny. Točily se jich spousty, podobně jako dnes superhrdinských filmů, v kinech vyděláavaly velké peníze, ale klasikou je vlastně jen pár z nich. V evropě jich 90% snad ani nebylo uvedeno. Následna na tom pak vyrostla hromada skvělých filmařů, tak doufám, že i tahle část se zopakuje.

• KarelKarel

Delal bych uz jen luxusni Remastery starych veci. Ke skvele hratelnosti proste pridat jen skvelou grafiku a nejaky drobnosti na vic. To by mohlo na dost let stacit.

Nepotrebuju novy veci, ktery stoji za h0vno, proc taky. Radeji si zahraju paradni klasiku v novem kabate.

• Já si raději zahraju něco nového neotřelého jako je i zmíněný Death Stranding než pořád dokola to samé jen s vyleštěnou grafikou.

• KarelKarel

Ano, neplati to o vsem jezis. Rekl jsi jedn hru, ktera za to stoji. Takhle jich najdes desitky za deset let. Ale to je v tech tisicich trochu malo. Takze to jen potvrzuje pravdilo bych rekl.

• Derp_1337

Hele, každý rok vychází klidně i desítka opravdu zajímavých, originálních a zábavných her. Jenže to není AAA produkce od masivních firem, ale jde o tvorbu menších studií (tzv. indie).

Nechápu, proč se spousta hráčů tváří, jako kdyby ta indie tvorba neexistovala.

Když si to srovnáš, jak začínal Doom, Quake, Unreal Tournament, tak to v té době bylo srovnatelné se současnou indie tvorbou (pár nadšenců vývojářů a nikoliv velké studio).

• Jarisko84

Vsetko tu uz bolo napr last of us alebo uncharted ... kazdy vie ze sa budu posuvat bednicky, latky hladat rebriky atd....

• ALHAZRED

Pavel, napsals to hezky, v kostce souhlasim.

Ješte bych dodal, ano všechno už tady 100x bylo a je to vohrany.

Ale. Proč pochovali Fear, proč pochovali Dead Space, A KOPU JINEJCH HER, protože se do toho začali montovat tzv manageri, kteri chteli kravu ješte vic podojit, delat to pro širši chapej-mladši-publikum a nedali vyvojařum volnou ruku...stupid...

Vono je to celkově velkdej odrb s tim PEGI. Většina her je jakože od 18, ale celkově je delana pro 13-15 ročny haranty...stupidni riběh, stupidni hratelnost...čest vyjimkam, jako třeba serie Metro nebo Dying Light...

Učitelka ve škole mi vyčita, jako že sem dovolil 14 ročny dceri hrat Skyrim, když je to od 18ti...hehehe prosim vaaas, co je na tom vod 18ti ?? to ale učitelce nevysvětliš...

No, ale my, stary pardalove, kteři sme začinali v devadesatkach Dungeon Mastrem a Carrier command, mame svi oblibeny MP hry a občas se neco najde, co se ješte da zahrat jako singl.

• Už je to pár let, když někdo sliboval post-apo RPG/Adventuru, založenou na reálných mapových podkladech. Už tehdy jsem se těšil jak se projdu post-apo verzí rodné vísky a hle nápad zapadl, zmizel a už se asi jen tak neobjeví. Já si myslím, že tohle by mohla být cesta. Klidně mě nechte střílet démony, ale nechte mě je střílet v realisticky vymodelovaných Ivančicích/Litoměřicích/Havířově.

• spoock

Řekl bych, že depresivní články jsou přímo úměrné hernímu suchu, které letos je, od zimy jsem nehrál žádný pořádný flák, sice jsem si doplnil pár restů, ale i přes to letos už vyjde snad jen God of War a i ten jsem už hrál a lze tak nějak tušit, co se tam bude dělat.

• sugyn

Tak zmenili se lide, herni trh i businesses model. Budoucnost proste bude par prumernych rpg na spravny konzoli. Nejaky ten cod, fifa a creed vse samosebou za 100+ euro a potom indie scena ktera nikoho moc nezajima. Hlavni trh bude mobilni hry. 

• Dnesni hry by mely mit mnohem vetsi ,,rozlet,, neco jako MS flight simulator, ktery pracuje v realnem meritku a pouziva realna data leteckeho provozu. Mame nesrovnatelne techologie, ale hry se porad drzi ve svych sablonach z minulych let. Krome tradicni grafiky se nikam neposunuly. Fyzika, umela inteligence i ta VR zase upada do zapomneni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit